Суета на терена. Футболните прически на Евро 2012

Dnes.bg събра най-интересните фризури по терените на Полша и Украйна
Обновена: 28 юни 2012 11:22 | 28 юни 2012 11:22, Красимир Ангелов
37

Когато говорим за прически и външен вид във футбола няма как да не започнем с Кристиано Роналдо. На Евро 2012 той показа нова фризура. Снимка: Reuters

 

Съвременният футбол освен бизнес и реклами, е арена на сблъсък на още дузина на пръв поглед странични от играта фактори. Много от съвременните футболисти отделят особено внимание на визията си, която за едни е символ на сексапил, а за други – нескопосан опит за показване на женски маниери.

Dnes.bg събра за вас най-интересните фризури по терените на Полша и Украйна, а доколко те са сексапилни и сполучливи – преценете сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
TENERIFE преди 11 години
VIVA ESPANIAAAAAAAAA ,VIVA LA ROJAAAAAAA,,,CAMPEONES,,,,
26
2
 
0
 
! Отговори
Crimson преди 11 години
Разбери веднага своето ниво на интелигентност чрез този страхотен тест --> iq.tochica/r/1883/
25
1
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
а защо не покажете няколко прически на триъгълници при някой женски спортистки, какво ме интересуват тези ритнитопковци
24
2
 
3
 
! Отговори
стилист преди 11 години
до кики "Къде са жълтите или червени картони за Роналдо,който според теб не играе коректно?"Ами не му ги дават. Как .. човекът-отбор е това. А трябва. За симулация и лъжа трябва да се наказва. Не вярвам да отречеш, че Роналдо често лъжеше и симулираше, което от прецизните повторения беше повече от ясно.
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рамос и Роналдо да не би да не са зализани като мазни пръчове?
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе изобщо доста нямат място тук,като се замисля
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Балотели откаченяка :Д да,страшна прическа,популярна от 90-те хаха Рамос и Роналдо са си трепач,само не разбирам какво прави тука Ибрата ?! С тая вечно зализана мазна косица :)
20
2
 
1
 
! Отговори
кики#..до стилист преди 11 години
Къде са жълтите или червени картони за Роналдо,който според теб не играе коректно?Фактите говорят-не в един или два мача.Не съм негов фен-фен съм на Португал,а той е част от този екип.Всеки футболист или отбор има слаби моменти(да не забравяме Холандия),но на това първенство Португалия игра единно и показа,че е сред най-добрите.Жалко е,че не се класира за финала,но португалците не съжаляват-напротив-те са горди,че са показали на футболният свят,че все още могат да бъдат конкуренти на най-добрите
19
2
 
4
 
! Отговори
стилист преди 11 години
Кристиано Роналдо -а че прическата му е зализка тип 60-те, то си е негова работа. Не е нищо скандално или дразнещо. Може би в Португалия отново да е модерно - тя модата се връща. И ние като младежи така се зализвахме, и да стой косата, мажехме със захар.
18
3
 
3
 
! Отговори
стилист преди 11 години
Футболист като Роналдо не може да ми харесва дори само заради това, че когато в единоборства губи топката винаги се бута, дърпа...опитва да симулира фал или дузпа, или юглов удар. А ако съдията се върже!? Какво ще стане? При тези повторения, камери навсякъде... а той вместо да се опита да играе по-добре и да влага повече енергия в играта, се опитва да лъже като дърт ***. И не го наказват за това !!!Още помните колко години и десетилетия се коментираше лъжата на Марадона при един негов гол,
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Подигравайте се на Роналдо-той дайе не знае че съществувате." - интересен коментар! Найстина ли го мислиш, че от това се връзваме!? Аз също допреди месец (а сигурно и след година) няма да знам, че съществува. И какво от това?Той имаше шанс да се представи добре, но не го направи. Това е 0:1А аз (ние) не сме се представяли. :)
16
3
 
5
 
! Отговори
кики преди 11 години
Подигравайте се на Роналдо-той дайе не знае че съществувате.А ако не беше толкова добър,нямаше да е в първите десет най-добре платени СПОРТИСТИ(не само футболисти) в света.И между другото Португалия показаха ясно с играта си,че са един отбор.Предишният егоистичен Роналдо отдавна вече не съществува.
15
2
 
0
 
! Отговори
стилист преди 11 години
Ако Италия довечера е извънредно силна, то може да спечели и с дупката в отбора Балотели.Португалия вече пострада от това, че залагаше изцяло на един играч ... който знам ли що на европеиското никак, ама никак не блестеше!На терен на такъв форум няма място за глезльовци или кокетници. Всичко се наказва, за всичко има причина. Важно е дали можеш и играеш - СЕГА И ТУК, а не кой си, каква кола караш или колко е дал еди-кой си за тебе... а като ритнеш топката тя отиде 3 врати над и около вратата.
14
3
 
2
 
! Отговори
стилист преди 11 години
Търсите сензация там, дето я няма. 99% от момчетата на европейското са си със съвсем нормални прически, добре подбрани според фигурата, вкуса и темперамента или практично прибрани във мач.Нормално и удобно е по-дълга коса да се върже отзад напр., никак не изглежда "немъжествено" От всичките снимки само тези на двете *** са по-екстравагандни, а за мен лично неприятни. Може да се дължат на някакви племенни култури, които са ми непознати.По-фрапантен е въпроса с доста понататуирани мъже.
13
4
 
6
 
! Отговори
НИКИ преди 11 години
Кристиано Роналдо-УЖАС
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ибрахимович- Самурай Джак :)
11
2
 
13
 
! Отговори
или преди 11 години
не са толкова важни прическите,колкото постиженията на собствениците им
10
1
 
6
 
! Отговори
qna преди 11 години
безумни са
9
3
 
34
 
! Отговори
ined преди 11 години
Балотели както се е барнал с тая "прическа" не знам защо се сърди когато му подхвърлят банани.
8
1
 
25
 
! Отговори
to преди 11 години
Ехххх как липсва с прическата и религиозните символи, изрисувани по тялото си, Благойчо. Щеше да присъства милия и той в класация с футболисти :)