Не беше трудно да приема офертата на Монако!

Французите представиха официално Бербатов
Обновена: 4 фев 2014 17:59 | 4 фев 2014 15:35, Красимир Ангелов
27

Снимка: Официален сайт на ФК Монако

Българският нападател Димитър Бербатов бе представен официално като футболист на френския Монако. Бербатов отговори на въпросите на пресконференция, след като направи първа тренировка с новите си съотборници.

"Монако е голям отбор, познавам треньора Клаудио Раниери. Това е ново предизвикателство за мен, ще видим как ще се приспособя към футбола във Франция", каза Бербатов, цитиран от БТА.

На въпрос ще успее ли да замени контузения голмайстор Радамел Фалкао, на чието място бе привлечен, българинът отговори: "Всеки знае какъв голям играч е Фалкао. Не съм тук да заемам мястото на никого. Искам да помогна с играта си на Монако да постигне целите си".

Бербатов се пошегува на въпрос дали е същият играч, който игра в Манчестър Юнайтед преди два сезона. "Косата ми не е същата. Малко по-възрастен съм, но мисля, че това няма голямо значение, защото футболът е за интелигентни хора".

"Надявам се стилът ми на игра да пасне на Монако", каза още Бербатов. Българинът може да дебютира още тази седмица в голямото дерби срещу лидера в класирането Пари Сен Жермен. "Това би бил най-добрият начин да дебютирам", призна нашето момче.

"Ще бъде перфектен мач, особено срещу футболист като Златан Ибрахимович, който е един от най-добрите в света", каза още Бербатов. Той не се поколебал да приеме офертата на Монако, тъй като търсел ново предизвикателство.

"Не беше трудно да приема офертата на Монако. Търсех нещо ново и когато дойде предложението от Монако, си казах: защо не?", каза Бербатов, който ще играе за монегаските до края на сезона под наем от Фулъм.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
58
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е как ще е трудно бе Мите. Нали ще си получаваш заплатата от 50-60 хиляди евро на седмица, колкото и куц кон да си. Ей ***, ти ако отидеш в Левски или ЦСКА ще те потърпят седмица, защото си толкова бавен, муден и флегматичен, че няма да те изтърпят повече.Само още името ти те крепи което си изградил преди допреди 2-3 години. Сега си пълна ***.