Шампионските мечти летят с "Гол"

Бразилски братя украсиха специален самолет за футболните национали
Обновена: 28 май 2014 21:42 | 28 май 2014 18:20, Красимир Ангелов
5

Снимка: Reuters

Футболистите от националния отбор на Бразилия, които са сочени от мнозина за основни фаворити за спечелването на Мондиал 2014, ще летят по време на първенството със специален самолет.

Машината е Боинг 737, но ще носи доста по-краткото и красноречиво име "Гол". Самолетът ще превозва футболните надежди и герои на Бразилия до различните градове домакини в страната, където ще играе "селесао".

Всъщност самолетът е на местната нискотарифна авиокомпания, носеща именно името „Гол“. Майсторите на визията на Боинг-а са двама улични художници, които са братя близнаци и се представят под артистичното име "Ос Гемеос“. Насладете се на техния шедьовър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 9 години
Мразя футбол. Най-голямата загуба на време на света.Но, още от римско време си стои - хляб и зрелища. И затъпяване масово.Съзнанието на хората трябва да се пълни с какви ли не глупости, за да мисли човек за истинските проблеми. Дай му мач и чалга и готово.
4
0
 
7
 
! Отговори
Политсексолог преди 9 години
А Футбалерката от Банкя лети на хея на Вучката...докато двамцата се кефят на Цеца...
3
3
 
2
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
Оффф що не ви го ....... на скапания сайт... тръгнеш да пишеш нещо и като натиснеш някоя стрелка да си коригираш думата и всичкото ти написано изчезва... пълни ***. И някой знае ли как да си изтрия регистрацията от тоя смотляв сайт???
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютен кич!А за масовите протести на бразилски учители, ще напишете ли нещо?Стотици бразилски учители с унизително месечно заплащане блокират автобуса на "националните" ритнитопковци!Нещо да ви напомня за съотношението заплати на лекари(учители) спрямо ритнитопковци както у нас?
1
3
 
0
 
! Отговори
EU преди 9 години
NA SAMOLETA E NAPISANO-GOL + !!!!! GOL MAIS - OZNA4AVA : GOL PLUS , OSTE !