Смелото лице на жертвата

Когато киселината не може да махне красотата на щастието
Обновена: 25 авг 2014 16:47 | 25 авг 2014 13:02,
20

Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Индийският фотограф Рахул Сахаран заснема във фотосесия няколко оцелели жертви на заливане с киселина.

Момичетата не се притесняват да застанат пред фотоапарата и да покажат лицата си. Нито за момент усмивката не слиза от лицето им. Серията от фотографии е посветена на всички жени, пострадали от такива атаки, и им припомня, че те са красиви независимо от хорското мнение, защото щастието е това, което краси човека.

Нападенията с киселина в Индия най-често са на полова основа. В близо 72% от всички случаи жертвите са жени. Статистиката показва, че случаите на атаките нарастват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
12
 
! Отговори
койчо преди 9 години
В България всички сме заливани постоянно с душевна киселина и въпреки това продължаваме да се усмихваме. Писна ми от постоянното показване на ужасите по света само и само да ни покажат колко добре живеем!
16
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заливането с киселина е обичайно наказание за просрочени борчове на нелегални хазартни игри нали не си мислите че някакви *** носят бурканчета с киселини и дебнат нищо неподозиращи бедни женици
15
3
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Аха. Много хубаво. А пък в Саудитска Арабия може да се разведеш с СМС по телефона. Или да попребиеш жена си, като не ти оттърва. Също разрешено от шериата.Ходи се скрий. Или по-добре, ходи да живееш в Иран или Саудитска.
14
4
 
6
 
! Отговори
ь-ът преди 9 години
Спешна нужда от рестарт на поредната "цивилизация". Все още имаме 5 мил. години в които нещата да потръгнат на добре, но не се знае... всичките опити до сега все неуспешни.
13
5
 
1
 
! Отговори
Турчин с фес преди 9 години
До do 3Не може да се пускат линкове, но само напиши в гугъл "Иран киселина" и излизат няколко линка с новини
12
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ефенди номер 3.Хайде като шериата е светлинни години напред, хващай куфарите, мяткай фереджето на невястата, удри и един кютек и хващай пътя към шериата.ТУК Е ЕВРОПА, НИЕ СМЕ 90% ХРИСТИЯНСКО НАСЕЛЕНИЕ И ИЗПОВЯДВАМЕ ДРУГИ ЦЕННОСТИ.Като не те кефи, беж към Ирак и Сирия.
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уау тва е отвратително.Горките жени.Разбирам да са рецидивистки, убийци, да са направили някому зло, а техните ***, ако погледнат друг мъж и ги бъхтат брутално.В тва отношение сме много еманципирана държава, жените ни се радват на добро отношение.Което е хубаво.
10
4
 
3
 
! Отговори
ГГГ преди 9 години
До КККхахаха :) добре казано.
9
12
 
5
 
! Отговори
Неандерталец преди 9 години
До do 5 Айде да се уважаваме, а? Нямам нищо общо с тях, те са по низша форма на живот ... просто маймуни дето се обличат и обичат много злато.
8
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Развитието на дадена нация си личи по отношението към физически по-слабите
7
10
 
32
 
! Отговори
do 5 преди 9 години
Мдааа, много се кефя на такива хора, които гледат разни статистик. Тя и Китай е икономическа сила, ама само защото Западът я тика. Питай средностатистическият китаец за колко евро работи. Не го питай за месец, или година, ами направо за цял живот. Ще ти падне ченето от отговора. Питай го, дали е и виждал тоалетна. А за Индия не ми се коментира. 1 милиард ниендерталци с вярвания в шаманизъм и шарлатанство.
6
4
 
35
 
! Отговори
do 3 преди 9 години
Аре да си цитираш източниците, защото при абсурдът, който си написал, надали някой ще ти повярва. Шериата е на светлини години назад във времето от нормалните хора днес.
5
8
 
44
 
! Отговори
ККК преди 9 години
До РасникЩе ги задмине нанайси ... Индия е супер мизерия и не говори глупости че е втора икономическа сила, и то след Китай.... Това все едно да кажеш че Столипиново е втория по икономическа сила квартал в България след Илиянци :)
4
12
 
15
 
! Отговори
пъпк преди 9 години
отгоре има само разреден въздух..
3
66
 
9
 
! Отговори
Турчин с фес преди 9 години
В Иран съдът осъди заливане с киселина на един такъв, задето залял една жена щото не искала да се омъжи за него. Шериатът е светлинни години напред спрямо задръстеното римското право дето още ползвате.
2
7
 
33
 
! Отговори
KKK преди 9 години
До АнонименВ какъвто сме живели вианги ... и преди нас, и след нас ще живеят.Просто не всички общества са израстнали колкото нас, но има време и това да се случи
1
12
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас! В какъв свят живеем? Има един отгоре , който ще въздаде всеки му според делата.