Терористи на прицел

Вижте кадри от операцията на френската полиция и спецчастите
Обновена: 9 яну 2015 16:41 | 9 яну 2015 14:15, Красимир Ангелов
52

Снимка: БТА

Продължава операцията по залавянето на братята Шериф и Саид Куаши, извършили нападението срещу редакцията на "Шарли ебдо" в Париж.

Двамата братя са се барикадирали в сградата на печатницата CDT в промишлената зона на градчето Дамартен ан Гоел, на 40 км североизточно от френската столица.

Вижте кадри от мястото на операцията на френските сили за сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
11
 
! Отговори
с. преди 9 години
Видяхме го и руския спецназ преди време!Изтепаха повече заложници от терористите!:)Русофилистичната *** не пропуска да поцелува идолите си начело с Путята по интимните части при всеки повод или направо и без повод!И да ви кажа не ги мислете французите!Ще се оправят и с тия в държавата им по принцип!И това на фона стандарт,който нито вие,нито любимите ви ще имате някога!Айде с здраве!
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук е мястото където бай *** ще даде експертно мнение като специалист на борбата срещу тероризма.Направо с голи ръце ще скършат грубнака на международния тероризъм, ще пият още две домашни шльоковици и ще си лягат... :)
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ликвидирането на тези двамата автоматично ги прави мъченици.Затова е това протакане, трябва да ги хванат живи и в панделата ще стават интересни работи.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те едни френски командоси паднаха в едно българско село и ядоха пердах от бай Кольо овчара с тоягата. Спука ги от бой хахаха
6
1
 
25
 
! Отговори
майтапче преди 9 години
Путин да им изпради двама доброволци от Донецк и да се приключва с панаира.
5
4
 
5
 
! Отговори
napoleon преди 9 години
До ivo; s kakvo da gi ispratiat bia4ite ot koilovci -kato i edin xilekopter nema balgaria koito da moze da leti -osven s karycite i bivolite na bai ganio
4
4
 
15
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Да вземат да се измъкнат терористите ще е голям цирк.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и още една снимка в интрнет където се вижда и ТАНК! Не съм сигурен дали гонят 2-*** или цяла армия. Това ако беше руския спецназ щяха да са прочистили половината квартал и сега щяха да изнасят чувалите.
2
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука се появиха пак разбирачи на специални операции........***!
1
5
 
14
 
! Отговори
цветанов преди 9 години
Оставка на френския вътрешен министър! Тази операция е пълен смях! Ако имаха спецчасти като хората тези щяха да са застреляни до 2 часа след атентата, а не да се разхождат из цялата държава!