Вижте как Франция се справи с терористите

Френската полиция ликвидира атентаторите
Обновена: 9 яну 2015 21:41 | 9 яну 2015 19:03, Красимир Ангелов
222

Атаката на спецчастите в печатницата край градчето Дамартен ан Гоел. Снимка: БТА

Малко след 18 часа българско време бе сложен край на двете напрегнати заложнически драми във Франция. 

В крайна сметка и тримата похитители бяха убити при почти едновременен щурм на печатницата, в която бяха блокирани братята Саид и Шериф Куаши, извършили нападението срещу редакцията нa „Шарли ебдо“, и на магазина, в който въоръжен мъж държеше заложници.

Вижте кадри от щурма на спецчастите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
1
 
! Отговори
до 121 преди 9 години
До Анонименхехехе ... пак болшевистките лозунги, но като погледнем Китай - там са си капиталисти! Просто всичките функционери от компартията им са милионери или милиардери. А ти после ми разправяй против капитализма. И още нещо - комунизма е оцелял само в Куба и Сверна Корея - всички знаем колко добре живеят хората там!
91
7
 
4
 
! Отговори
преди 9 години
Сатанисти,рано е за празник.Кошмарът ви,едва сега започва. Ще се изправите,срещу хиляди бойци калени в битки на изток и ще се плаща с живота на разглезени европейци,който препадат от две капки кръв. Касапницата ще е голяма.
90
0
 
8
 
! Отговори
До 117 преди 9 години
До АнонименНе съм убеден, че Френска медия публикува споменатата от теб карикатура, но съм сигурен, че не би позволил някой да ти дава тон в живота как да се държиш в дома си! Както тези карикатуристи са си у дома - във Франция! Ти би ли се отказал да ядеш свинско защото въпросните господа не го харесват? Или да станеш мюсюлманин, защото те само мюсюлманите ги признават за хора - другите са НЕВЕРНИЦИ!След като помислиш по тези въпроси - тогава коментирай.
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
i kato gi likvidira kvo stanalo drygi shte doidat ,greshtna e sistemata kapitalizma e vrag na choveka ////
88
0
 
2
 
! Отговори
хомосапиенс преди 9 години
по какво се разли4ават хората от маимуните
87
1
 
1
 
! Отговори
hater преди 9 години
До Анонименpo sushtia nachin po koito na men mi e kazano da razbiram kato mi vika INFEDEL. mnogo ste tupi, ama mnooooogo
86
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би ли ни обяснил как мюсюлманите и ние по-примитивните, трябва да разбираме значението на карикатура с надупен Мохамед с гол космат *** висящи топки и звезда на ануса?
85
3
 
4
 
! Отговори
До 99 преди 9 години
До до 94Те моето момче карикатурите не са за всеки - по-простите ги разбират буквално. А по-интелигентните както трябва. Явно онези са от по-простите! Както и ти!
84
9
 
8
 
! Отговори
Христов преди 9 години
Жалко за убитите.Но не трябва да се подиграваш с вярата в една религия.Все едно мюсулманите да се подиграват и рисуват в карикатури ХРИСТОС.От тях има фанатично вярващи и е нормално да направят това според тях.Така че,нека се бъзикаме с други неща а не с вярата на разни народности.
83
0
 
9
 
! Отговори
доколенков преди 9 години
До дядомраз..и сега е същото,даже и по-зле! Цели квартали с говорещи само арабски!Всякоо семейство-с минимум 10 деца!Живеят от помощите,които им отпуска Френската държава! Не работят! Крадат!....Пунимаиш?
82
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Франция има опит в борбата с терористите.Тя много умело се справи и с терористична България, когато изпратихме турски терористи в Рим да стрелят срещу Папата. И от тогава не сме видели хубаво. Утре цяла София да носи цветя пред посолството на Франция от съболизваяние.
81
0
 
7
 
! Отговори
Палестина,а? преди 9 години
Европа разбира се бе напълнена с араби и африканци за да се унищожи национализма и християнството.Най-силно викат за имиграция тези,които смятат,че само "Израел"има право на"Еврейска"държава,т.е основана на расистка и религиозна основа.Тези арабски лидери,които имаха силна армия,единство и бяха по светски насила се свалят под ционистко диригентство да се поразчисти пътя за Велик"Израел",тук таме фалшив флаг и Европа трябва да се включи във войните за царството на антихриста.
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Терориста в магазина е бил въоръжен с две автоматични бойни пушки !!!
79
3
 
11
 
! Отговори
до 103 преди 9 години
"Имала си крушчица опашчица" е цялата работа...Тези фундаменталисти се подготвиха и захраника от САЩ - като се почне с Афганистан и талибаните, през провокацията с Кувейт и кюрдите в Ирак, свободната армия в Сирия и сега до ИД..Неонацитата обучени в Полша и пуснати да дерибействат из Украйна, сами ли се пръкнаха....Васално ги оставихме да сеят ветрове, ама те са далеч, далеч, а сега ние в Европа ще жънем бури...
78
1
 
6
 
! Отговори
Стар преди 9 години
Къде им са прословутите чуждестранни легионери? Ко стана с тях да не ги игбиа из Африка?
77
0
 
2
 
! Отговори
охаа преди 9 години
До Последни новини : Има има ,няколко от специалните части ранени Засега толкова и от мене
76
1
 
4
 
! Отговори
d преди 9 години
Как се справи?Изправи ли ги пред съд за да разберем каква е била работата или са били полезни ***?Времето много напомня годините 1940-те,когато ционистите стояха в съюз с нацистите(последните сключили го по неволя)и доста евреи пострадаха когато можеха да емигрират свободно навън,но ционистите казаха:само Палестина.Днес пак има мантри за френските евреи да се"завърнат"в"Израел".Ами окупираните територии трябва да се заселят все пак.Шарански циониста смята,че"времето на Европа изтича"но как да преведем това,освен ,че терористичния акт стана след признаването на Палестина(освен ако някой вярв
75
0
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 9 години
Трябваше по-рано да викнат нашите от Коиловци, дето им пребиха спецчастите с лопати.
74
1
 
4
 
! Отговори
Последни новини : преди 9 години
Във Супермаркета - Черният Терорист е убит и 4 (четирима ) заложници !Съотношението е 1:4 , не споменават за ранени все още ..
73
3
 
20
 
! Отговори
До 99 преди 9 години
Днес убиват заради карикатури. Утре ще те убият заради това, че ядеш свинско и пиеш алкохол, а жена ти ще бъде пребита с камъни ако се разхожда сама и без бурка. Това им е в традициите и по техните закони