Верижна катастрофа създаде "тапа" на "България"

В инцидента участваха няколко коли и автобус, няма пострадали
25 яну 2016 15:52, Красимир Ангелов
10

Снимка: Булфото

Верижна катастрофа с участието на автобус от градския транспорт затрудни движението в София в час пик, видя Булфото.

Произшествието стана тази сутрин на булевард "България", в непосредствена близост до спирка "Бокар". 

За щастие при инцидента няма пострадали. По непотвърдена информация неизвестен автомобил е засякъл BMW, което пък е ударило движещ се пред него "Рено". От удара френският автомобил се забил в задницата на автобус №64.

В мелето участвали още два автомобила, които са пострадали по-малко. Заради катастрофата за около час и половина движението в този участък се извършваше само в две ленти, което предизвика затруднения в трафика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Полуочевидец преди 8 години
До АнонименНе мога да рисувам, но си представи следното: Автобусът спира на спирката. BMW-то кара в средна лента, а реното в лява. Пред автобуса тръгва някаква кола, която от най- дясна лента иска да мине в най- лява. За да не я натресе във врата и евентуално да убие човек, BMW-то решава да удари реното отзад - така или иначе няма как да спре. Еърбеговете не са отворени- явно скоростта не била висока. Засичащата кола е избягала, реното няма каско. Най- невинният е най- потърпевш.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Copy-Paste на заглавието. "Верижна катастрофа създаде тапа на България." За удобство, защо България не се прекръсти на София. Тогава няма да има двусмислици.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не мога да си представя ситуациятазначи кара автобуса, след него е реното, след него е БМВ-то, идва някакъв неизвестен автомобил (сигурно марката не му знаят) който засича последната кола и тя удря предната?липсва ми пространствено виждане, може ли някой да ми го нарисува? :))
7
0
 
6
 
! Отговори
Мецанин преди 8 години
До Красимирчо АнгеловЗарежи човече, драскачите в този сайт си пишат на някаъв хамалски жаргон, който само те и хамалите по складовите бази си го разбират
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как в 99,99% от инцидентите има BMW тия са с по-стабилна диагноза от пернишките голфове ...
5
4
 
20
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Нека да позная, Путин е виновен нали! Направете го като в Русия, камери във всека кола, и да видите , че тези дето "изскачат" как ще изчезнат. И много бързо ще се разбере кой е "джигита".
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива неща се случват в държавите, в които КАТ не работи. Като няма работещ контролен орган на държавата, никой не спазва правилата за движение и паркиране. Неизвестен автомобил бил засякъл ... вероятно това е било N-тото засичане за последните няколко минути по този маршрут - както за засечения, така и за засичащият, защото всеки шофьор знае, че КАТ не работи и нарушението му ще остане ненаказано.
3
1
 
13
 
! Отговори
маг преди 8 години
Напоследък се навъдиха много ***,които засичат.
2
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На бул България това е ежедневие.това е един от основните подстъпи за провинциалистите през които атакуват София.Карането там е "Руска рулетка".А като добавим и КАМИКАДЗЕТАТА които се състезават, става страшно.Там съм виждал гоуФ прелетял повече от 100 метра и прескочил оградата на трамвайните релси без да ги докосне самата ограда която е висока около 1,3 метра.
1
4
 
36
 
! Отговори
Красимирчо Ангелов преди 8 години
Бихте ли превели заглавието, моля: ""Верижна катастрофа създаде "тапа" на "България"?От Гюшево съм, какво станало с България? Кой кого затапил?