Босненски град търси жители, но с условие: Само араби!

Град Тарчин е затворен за местни, къщите са по 150 000 евро
27 окт 2016 14:00,
48

 Снимка: Dailymail

Възмутени босненци се вдигат на протест заради град, в който се продават къщи, но само на... араби. Жителите на Тарчин, който разбуни духовете в Босна и Херцеговина, са предимно кувейтци, които имат по 3-4 жени в домовете си.

В града има 160 луксозни къщи. Намира се едва на 8 км от столицата Сараево. Построен е от инвеститори от Близкия изток. Говори се само на арабски там. Босненци се допускат в града, но само като наети служители.

Къщите се търгуват само в Кувейт и се продават за по 150 000 евро. Рекламите в сайтове за имоти представят Босна като мюсюлманска държава, надарена с красива природа от Аллах.

Босна и Херцеговина беше арена на войни през 90-те години, когато мюсюлманските босненци се биха с етническите сърби и хървати. Тогава загинаха близо 60 000 души, включително 8000 босненски мюсюлмани, заклани от сърбите в Сребреница.

Тарчин е ограден с порти, високи стени, има и охрана. Някои от жените в града живеят сами с децата си, а мъжете им идвали от време на време.

"Собствениците не искат да се смесват с местното населеие", разказва босненец, работещ там. "Те имат свои собствени традиции в облеклото, поведението, молитвите, не искат местни", допълва той.

Сега инвеститорите планират да разширят територията на Тарчин, като го направят двоен.

В държавата е забранено чужди лица да купуват земя и да налагат забрана на местните.

"Ние сме мюсюлмани и се молим също, но те са различни от нас", отбелязва разтревожен фармацевт.

Новината за протестите около Тарчин идва след разкази за живота на радикализирани симпатизанти на Ислямска държава, настанили се в живописното село Осве. Там всеки е готов да отговори на призив за джихад, припомня "Дейли мейл". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво се чудят? Създаването на този град е само един от похватите, чрез които зорлем се изгражда "ислямска ос на Балканите".Нужни са повече управници като Орбан!
32
4
 
6
 
! Отговори
Цветанка преди 7 години
Хитлер умря и Германия отиде по дяволите,Тито умря и Югославия се разпадна,Кадафи умря и Либия изчезна,Садам умря и Ирак...не ми говори,Тато умря и БГ потъна,Сталин умря и света се разбърка.....има и много др.примери...
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се сетят, че тези са нашественици и нови господари но късно ще е!
30
1
 
29
 
! Отговори
Босна и Косово са преди 7 години
само началото в плана за промяна на етническия и верски състав на населението. Някой май още вярват на западните манипулации за "клането" на мирни жители в Сребреница, дето после са оказа, че са военни, загинали в бой и заровени в общ гроб. А за кланетата над християни нещо да се споменава, да има осъдени? Ц! А какъв е резултатът от създаване на мюсюлманска държава в Западните Балкани може да се види като просто се прочете статията.
29
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЕХ, КАК НЕ МОЖЕ И БАНКЯ ДА СЕ ВРЕДИ КАТО ТАРЧИН.
28
0
 
27
 
! Отговори
BALGARIN EVROPEEC преди 7 години
AZ ISKAM EVROPA BEZ ISLIAM !!!!!!
27
5
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Така,такаа...Това е едва началото!Арабските капитали идва!
26
3
 
21
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Искаха да се отделно от Сърбия (от християните)...и това е. Явно някой го е режисирал, умело използвайки местните хора!
25
37
 
4
 
! Отговори
Баце преди 7 години
Не виждам нищо смущаващо, това са частни имоти и собственика ги продава на който си реши. Идват само богати арабели там и това е.
24
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много правилно, Маги. Премахването на петрола като енегроизточник ще доведе до вероятно още по-големи миграционни вълни. Европа няма друго спасение освен завръщането към древните езически порядъци, които гласят че всяко племе е господар на територията си и си я брани! А не Мaнго с един вързоп дрехи и 10 чавета и след едно поколение цялото му котило са кореняци-европейци с пълни права!
23
4
 
52
 
! Отговори
6676767 преди 7 години
Където стъпи мюсюлмански крак мир няма.
22
3
 
25
 
! Отговори
ааа, ясно преди 7 години
тия спретнати къщурки са показвали лукавите ромеи на заблудените бежанци в Гърция, уж че ще им ги раздаваме в България, ама те били босненски вилички само за саудитската фамилия. наште мюсюлмани се мислят за ориенталци, каквото нареди султана, не са европейци като босненските.
21
5
 
39
 
! Отговори
Реклама преди 7 години
Сега в Босна, очаквайте скоро и в България.
20
0
 
27
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 7 години
До арабите вън Това го кажи на ББ ... знаеш ли на кого е летище София ... да не говорим за неща които не знаем ...
19
4
 
36
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 7 години
Ето какво прави Чичо САМ ... господ да пази света ... !Да не вземе Нострадамос да излезе прав ... арабите ще завладеят Европа и след война за ликвидирането им ще има мир 1000 год.
18
0
 
60
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Никой от коментиращите не забеляза, че местните, които също са мюсюлмани, се вдигат на протест срещу това безумие! .....
17
49
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че дойдоха арабите, че да построят такова красиво селище! С право не продават на примитивни.
16
3
 
53
 
! Отговори
ceci_ преди 7 години
Браво, страхотно място се оформя под покровителството на ЕС. Струваше си да се разкости Югославия и да се построи филиал на халифата. Ура другари.
15
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро утро-те така правят навсякъде.
14
0
 
17
 
! Отговори
ТАЛЕС ДЕМОКРИТ преди 7 години
БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА Е ЧЕ ВСЯКО ПЛЕМЕ,НАРОД И РАСА, ПРИРОДАТА И КЛИМАТА ГИ ОФОРМЯТ ТАКИВА. АРАБИТЕ СА ДИВИ И НАГЛИ, ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ НА ТРУДНИ ПРИРОДНИ УСЛОВИЯ, ТЕ СА БЕДУИНИ - БОРЯТ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ И ТАМ ХУМАННОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИКОГА..ТОВА Е БОЖА ИСТИНА. А САУДИТСКА АРАБИЯ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА НА ПЛОЩ = 2 149 600 кв км2..Тя е колкото ГРЕНЛАНДИЯ !..АФРИКА Е ОГРОМЕН КОНТИНЕНТ = 30 МИЛИОНА И 300 000 кв км2 + АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ = 34 МИЛИОНА КМ 2..ТОВА Е РАВНО НА СССР +МОНГОЛИЯ +КИТАЙ = 34