А някога Алепо бе чуден град – с хора, магазини, живот

Вижте гледки от града днес и преди, както никога вече няма да бъде
12 дек 2016 21:40,
120

 Снимка: Reuters



Сирийската армия вече владее 90% от Алепо, който до скоро бе в ръцете на бунтовниците. Но градът вече прилича на призрачно подобие на населено място. Преди жив, модерен и античен - днес Алепо е маса от руини. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: руиниСирияАлепо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Отвратен пидор
69
1
 
8
 
! Отговори
КАЖИ СИ преди 7 години
Иииии КОЙ е виновен *** марче АНе са ли тия РАСТИ в Лондон и по-големия но *** брат в Фашингтон.Питай китаец как наглосаксите ги насадиха за 200 години на нарко иглата.
68
13
 
5
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
Да блогодарим на руснаците за "хубавите " снимки.
67
1
 
8
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
До TPE3BEHМного къса памет имаш. Помниш ли Арабската пролет и кой плати за нея. Другото са следствия. Империята на злото я няма вече 26 години, но пък израстна и възмъжа Империята на лъжата ( САЩ )
66
1
 
4
 
! Отговори
2128 преди 7 години
След няколко години същото ще кажем за България. Ако не можем и незнаем да си пазим страната да запазим поне снимките.
65
1
 
4
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Благодарете за този дар на Клинтънката!
64
1
 
10
 
! Отговори
Петър янчев преди 7 години
Това е съдбата на всяка държава тръгнала да привежда самостоятелна регионална политика.Сопретват и умерена опозиция,създават въстаническа армия и свалят от власт ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПРЕЗИДЕНТЪТ и т.н.НАЛИ И НИЕ ТОВА УЧИХМЕ КАК СЕ ИЗНАСЯ РЕВОЛЮЦИЯ.Няма нищо ново под слънцето.
63
1
 
6
 
! Отговори
су35 преди 7 години
до трезвен. Нещо не си много трезвен. Каква икономическа война ще обяви запада на кирай и русия. Та китай могат да унищожат САЩ дори без да гръмнат 1 пиратка. Остави трилионите дългове...Само си обменят доларите.... и край. Насава световен икономически хаус.Не че това изглежда реално да го направят, защото и китай ще загуби но е факт, направят ли го всичко се срива.
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФАЩ АКБАРТе вече фалираха Русия един път. Не е проблем да го направят пак. Доста е лесно при това. ;)
61
6
 
7
 
! Отговори
ФАЩ АКБАР преди 7 години
До 70 дрогиранияПреди това ЕС и ФАЩ ще фалират. ФВ продава в Китай най-много коли, Мерцедес продава 50% от еС класите си там. Русия продава най-евтината газ в света, Джапанката ходи да лази при Путин , щото ся купува газ по 600$ западна газ. ФАЩ и ЕС един леген не могат да произведат и един кумар не са качвали в космоса , щяли да фалират Русия и Китай. Смешници!
60
21
 
8
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Единственото спасение за Европа и САЩ е да се обяви пълна икономическа война на русия и китай. Спиране на изкупуването на природни ресурси от първите и извеждането на всичкото западно производство от азиатците. Да ги видим какво ще правят тогава и дали наистина са толкова велики, колкото се бият в гърдите. И последният пирон в ковчега им ще бъде изключването им от световната банкова система. Това ще доведе до пълен фалит. Нека да си търгуват с рубли и юани...
59
16
 
5
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Руснаците успяха дори да повлиаят на изборите в САЩ и да помогнат на един *** да стане президент.Пълна победа на путин, кгб и империята на злото...И всичко това е постигнато с парите на Европейците, това е най-жалкото.Тези които изкупуваха природните ресурси на руснаците, сега ще бъдат заробени от тях... Западния свят помогна на руснаци и китайци да излезнат от калта и те в момента те дестабилизират света...
58
11
 
3
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
"Български журналисти" от най-големия всекидневник имат безопасен коридор до амунициите на бунтовниците... показвайки ни че те са произведени в България...И не само, в цяла Европа, дори и в САЩ информационната война се печели от руснаците,които дезинформират населението с емоционални и манипулативни тактики, накланят политическите везни в тяхна полза. И в Европа се надига национализъм, което както ни е показала историята не води до нищо добро...
57
12
 
4
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Империята на злото е във възход - руснаците и силите на диктатора башар асад са сринали до основи Алепо, а населението е прогонено като бежанци в Европа, които носят нестъбилност и разединение в стария континент. Новинарските сайто отразяват подробно тази новина, а руските информационни войски ни облъчват от коментарите, че това било по вина на САЩ. В същото време идил завзема нови позиции в Сирия, а талибаните са във възход с финансова и политическа помощ от масква...
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това остава от всяко място, където се намесят ''омиротворителите'' от НАТО
55
0
 
18
 
! Отговори
Дървото и пилата преди 7 години
Всички големи войни и разрушения в световната история са плод на човешката алчност и жажда за власт! Пътя който трябва да следва човечеството за справяне с този проблем е образование и възпитаване на морални ценности, там където ги няма предстои това което се вижда на снимките.
54
0
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
той си е пиян по рождение....
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До TPE3BEHИзтрезней момченце. И малко се образовай, няма държава АВганистан.
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГошуИзбори имаше и хората го преизбраха. Този резултат обаче не влизаше в плановете на задокеанските "демократи". Последва пълна разруха!
51
12
 
1
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
До 59:Да бе, за това ИДИЛ вече е прогонен от Ирак, а в Сирия взима превез, за това ли?И в момента руснаците дават оръжие на талибаните и се опитват да дестабилизират Авганистан... пишете си опорни точки, но скоро всичко ще стане явно...