Целувка от мама и татко, "Сбогом"... и на джихад!

Родители екипираха момиченце с експлозиви, взриви се в Сирия
22 дек 2016 19:47,
111

 Снимка: кадър, Youtube


В интернет се появи видео, което потресе света. В него се вижда как родители джихадисти целуват своите дъщери, казват им "сбогом", а после една от тях отива до сирийско полицейско управление. Там тя е взривена чрез дистанционен детонатор.

Кадрите показват още как бащата фанатик обяснява на двете си деца - на 7 и 9 години, как да извършват терористични атаки. След това те са отведени от жена в бурка - тяхната майка.

И двете деца казват "Аллах е велик".

Смята се, че 7-годишното дете след това загива в самоубийствен атентат. Това се е случило на 16 декември.

Мъж зад кадър пита жената защо праща дъщерите си на джихад, след като са толкова малки. Тя казва, че никой не е твърде млад, когато става въпрос за джихад и всеки мюсюлманин е длъжен да упражнява джихад.

След това операторът се моли на Аллах да приеме душите на децата.

В друго видео мъж пита едно от децата какво ще прави днес. То отговаря, че ще се взриви в Дамаск.

"Не те е страх, защото ще отидеш в Рая, нали", пита бащата. "Да", отговаря простичко момиченцето.

Вижте и видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Garrincha тъп съм преди 7 години
*** си на ръб момче, смени хапчетата и ни отърви от присъствието си. Коефициента ти на интелигентност е отрицателен. Обувката ми има по добро мнение от тебе.
62
5
 
1
 
! Отговори
Garrincha преди 7 години
Гнусна американска манипулация ... хората там се борят срещу имперските интереси, вече 2000 години, за собствената си земя !!! И не Саладин е избил всички християни в Йерусалим, а кръстоносците - всички мюсулмани !
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае колко промити мозъци има в европа проста политика мюсюлмани при христиани гадове. Хора ако ние не се пазим тези които се пъчат и лапат от народа ни те отдавна са се оправили да не наранят семействата си нищо хубаво няма да видим ами дано да се държим.
60
0
 
19
 
! Отговори
един по един преди 7 години
да идва Хитлер
59
1
 
21
 
! Отговори
СС преди 7 години
Родители-изверги. Няма оправия. :(
58
5
 
2
 
! Отговори
Спицион преди 7 години
И освен Русия,трябва и ануса ми да бъде унищожен
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна история. Ще ми се да вярвам, че клипчето е пропагандно и това не се е случило наистина, но дори да е така, самия факт на съществуването му показва изродския характер на тази идеология. Да се пропагандират родители да изпращат на смърт децата си е нечовешко и противоестествено.
56
0
 
31
 
! Отговори
До Спицион преди 7 години
И все пак Русия, трябва да бъде разрушена.--------Кога????Преди или след като унищожи такива като родителите на двете дечица???Защото, ако Русия не успее да се справи с подобни при...мати преди да бъде "разрушена", същите тези при...мати ще дойдат и при теб, и .... досети се какво ще сторят с теб, и със семейството ти ( ако има с какво да мислиш де!)Попитай близките на жертвите в Берлин!
55
40
 
5
 
! Отговори
Спицион преди 7 години
И все пак Русия, трябва да бъде разрушена.
54
8
 
2
 
! Отговори
евродебил преди 7 години
А, дали е автентично видеото, или манипулация насочена и към двете страни. За да може трета страна, да потрива доволно ръчички.
53
0
 
24
 
! Отговори
nina преди 7 години
Зомбита...:(
52
1
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Ddd Приятелю, преди Германия ще мине оттук......
51
1
 
77
 
! Отговори
propov преди 7 години
Народ, племе, пасмина...абе няма значение как ще ги наречем. Но група хора, който си избиват доброволно децата, не си струва дори да ги коментираме. Проблема не е нито политически, нито демографски, нито дори културен. Проблем всъщност няма - ние го създаваме, като търсим причини за поведението им. Аз лично не ги разбирам тия хора, не им съчувствам и не ме интересуват. Не искам да имам нищо общо с тях. Също според мен, просто ние в цивилизования свят трябва да сме далеч от тях. Това е.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер!Сега и ларвите им са унищожени!
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 70Сам ли си пишеш плюсчетата ? И да ти кажа пак в известен смисъл си в грешка. Става въпрос за господарите на света. За Путин и Тръмп съм съгласен, ама оня там де го слагаш и него в "А" групата. Много го надцени. Е нормално нали е от твоите ама недей го превъзнася, че има други много по големи акули от него, като Китай, а той горкия сред тях е като цаца.
48
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са такива. Вътрешно се радват на "успехите" на терористите, на Ердоган, ако и външно да изглеждат уж възмутени. Паднеш ли им, резват ти зелката без да им мигне окото. По волята на алаха им.
47
5
 
46
 
! Отговори
опасност преди 7 години
това е наи опасното племе безмозъчни и фанатични хора които са със ДЯВОЛА И НЕ МОЖЕ ДА се контролира тяхният мозък и като османлиите през турско робство вземаха момченцата и ги правеха еничари и после тези деца убиваха собствените си маики и бащи.така с нахлуването на мигрантите за гостоприемна Европа настъпва яничарския метод като сега се нарича тероризъм ама все същото ,пробации на мозъка деца и младежи с насаждане на терор и убииства,това не е алахх а това е делото на ДЖИХАДИСТА ДЯВОЛА
46
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 64 Не съм фен на сърбите,но 250хил. избити мюселмани в Босна ,струва ми се множко.
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 65Hmmmm istinata boli nali hmmmmmm !!
44
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 63Zatova amerikanci i rusnaci se izvinqvat na Erdogan za klukata za petrola,imenno siyuznika na islqmistite ASAD I RUSNACITE izkupuvat petrola na islqmistite,te zaradi tova i ne se biyat sreshtu tqh ,sayuznici sa a turcite kakto podkaraha gi gonqt dale4 kum Irak