Водка, ракия, мастика и спирт. Митничари ги надушиха

Над 3 000 литра са задържани в района на Велико Търново
15 юни 2017 11:23, Красимир Ангелов
5

Снимка: Агенция "Митници"

1760 л. спирт и 1464 л. високоградусов алкохол задържа митническа мобилна група в района на Велико Търново, съобщават от Агенция "Митници".

На 13 юни при проверка в складова база в района на старата столица митническите служители установяват 1760 л. 96-градусов спирт, разпределен в пластмасови туби от по 10 и 11 литра.

В хода на проверката, в друг обект, са установени и 732 бутилки по два литра готова продукция или общо 1464 л. водка, ракия, мастика и уиски. Намерени са и множество празни бутилки с различна вместимост и самозапечатващи се капачки.

Установен е ползвателят на обектите. Алкохолът е задържан, образувано е досъдебно производство по описа на Митница "Свищов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Безпогрешно надушват дванадесетгодишно уиски с доказан произход т,е оригинално в комплект с подходящо възнаграждение.
4
0
 
7
 
! Отговори
Joe преди 6 години
Ракия и бира и водка и ром........ Пиеме сичко, дай одеколон :D :D
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки уважаващ занаята си кръчмар знае как и ползва по много убедителен начин това производство. За сведение: първото питие е от стъкло, второто - евентуално, следващите са от пластмасочите. Митничари, данъчни и т.н. *** много добре знаят това но за да действат чакат указания от Бибитко.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После да не се чудите, че като идете на ол-инклузив на морето от едно малко ви става лошо и ви боли главата- ми това си е 96 градусов спирта, разреден с вода и есенцииИначе на стая искат по една минимална заплата на ден минимум, а пиенето- спирт, яденото- възможно най-евтините бо*луци за морето да не говорим сутрин като излезеш да плуваш си срещаш вечерята във водата.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтина ПР митничарска манипулация !