Гледайте, завиждайте! Русия показа новия Су-57, превъзхожда всички

Новите машини ще полетят в небето през 2019 година
16 авг 2017 19:45,
621

Русия извади нова флотилия от невидими свръхзвукови изтребители и се похвали, че цял свят ѝ завижда за тях, съобщи в. "Дейли мейл".

Новият свръхмодерен и супермощен Су-57 за 120 млн. паунда развива скорост от 2600 км/ч и превъзхожда американския Ф-22 и китайския J-20.

Представители на Кремъл казват, че изтребителят Стелт от пето поколение е бил "кръстен като бебе след раждането" и ще мине още една година тестове, преди да влезе на военна служба през 2019 г.

Шефът на руските Въздушно-космически сили Виктор Бондарев описва изтребителя като "прекрасна машина", а миналия месец каза: "Всяка страна вероятно иска такива самолети и ние ги имаме".

Според "Нюзуик" Су-57 ще носи ракети K-77M с обхват 200 км и ще лети на максимална височина от 20 км. Първоначално руските въоръжени сили ще получат 12 изтребителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още по темата: Русияруски самолетСу-57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
8
 
35
 
! Отговори
Бай Георги преди 6 години
Хубав е, но за авиацията ти трябва да има от къде да го пратиш, иначе е само за защита и съседски пердах. Русия имат 10 военни бази и 2 леки хибридни самолетоносача, САЩ имат над 800 военни бази по света и 11 свръх самалетоносача.
398
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перефразирайки българските комунисти - самальот не се яде даже той да е съветски.
397
13
 
36
 
! Отговори
Безплатна реклама преди 6 години
"Братушките" си рекламират тук на аванта поредната летяща морга. Чудя се дали все пак дали не са хвърлили някоя и друга рубла на редакцийката?
396
2
 
21
 
! Отговори
авио неграмотен преди 6 години
Тоя форум е пълен със самолетни експерти. И всички много разбират от двигатели, радари и "невидими" технологии. С толкова много специалисти тук се чудя как ние до сега не сме прочнали да произвеждаме самолети.
395
7
 
36
 
! Отговори
дхд преди 6 години
До юбералесИндия се отказа от проекта ,ако не се лъжа! Половината им руски самолети са за ремонт и чакат резервни части с години от Русия. Затова взеха френски самолети.
394
14
 
38
 
! Отговори
кт преди 6 години
В какво превъзхожда всички? В това че е жаден? Че голям? Пак се почнаха глупостите че няма аналози? Тоя песен сме я слушали 40 години. И накрая идва един Ф-16 и те напердашва. Без да се изпоти. Тоя Ф-16 не знаел, че руският самолет бил без аналог. А най за ми смешни *** дето повярват лъжата за Доналд Кук. А той Кук и братята му влизат десетки пъти в Черно Море без да им пука за руските тенекии.
393
23
 
11
 
! Отговори
Liubak преди 6 години
Браво,оправихте Русията и Америката.Дайте да видим ние в БГ колко самолета произведохме.Негледаите големите,гледаите ние в кви *** сме се заринали.
392
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната кофа помия в копанята за храна на пропагандата руска.
391
9
 
32
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Проектът е съвместна разработка между Индия и Русия. Русия за пореден път продава технологии на Китай или Индия, технологии - най-често копирани или крадени от Европа или САЩ. И ако след десетилетия Китай или Индия си позволят агресия срещу Европа или Русия, то отговорността за това ще е сегашната политика на Путин.
390
12
 
31
 
! Отговори
Striker преди 6 години
О да. Наистина превъзхожда Ф-22, ама само в сигнала на радарите. Свети като крушка.
389
8
 
33
 
! Отговори
ртхр преди 6 години
Тия не спряха да лъжат бе. След една години ще кажат ,че ще го разработват още 3 години! И този е толкова невидим, че не могат да го видят с просто око иначе всеки радар го вижда. Руснаците не разбраха че като строиш гигантски самолети, всеки ги вижда. А техните самолети са винаги големички. И всеки Ф-16 ще ги опука. Нищо че е малък. По голяма мишена , по лесна за сваляне.
388
18
 
11
 
! Отговори
нфдгн преди 6 години
До АнонименСамо *** я вярва тая глупост. В тубата има клипове когато руснаците прелитат на американски кораби и ония само си ги снимат с камера. И то същият Кук. Как самолет прелитащ над теб ще те уплаши? Кажи бе? И то невъоръжен?
387
36
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм инженер специалист по технически военни съоръжения, така че не мога да изкажа каквото и да било мнение. Съветвам неспециалистите да направят същото и да не се излагат с любителски коментари. Ще припомна само, че през 2014 година, СУ-24 прелетя над есминецът Доналд Кук и резултатът беше, че целият екипаж следваше да мине няколкомесечни курсове по психотерапия, а голяма част от моряците подадоха молби за напускане на американския флот. Без коментар.
386
14
 
39
 
! Отговори
Вили преди 6 години
Русската пропаганда е по дива и смешна от съветската. Отстъпва само на сталинистката.
385
4
 
28
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
"Разпил денег" се каьва това на руски.Крадене на държавни пари под прикритието на "стратегически" проект.Нашият АЕЦ Белене беше точно същото, такъв беше и замисълът на Южньй поток.
384
6
 
30
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Влизането на един самолет на въоръжение е дълъг и сложен процес. Трябват хиляди часове изпитания, производство на тренажори за обучение на летците, производство на наземна техника за обслужване и т.н. Смятайте кога това желязо ще стане годно за бой след като нито двигатели, нито радар свестен има произведен за него. А за обучени летци да не говорим.
383
5
 
32
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Това е като проекта Кортеж за лимузина на Путин- всички говорят за него, но никой не го е виждал. Същевременно в Москва има опашки за банани и гладни рускини, които за водка и сельодка правят чудеса. То май това са и единствените чудеса, които стават по тези земи.
382
8
 
25
 
! Отговори
xy преди 6 години
120 млн. са си над 200 млн.долара, та не разбрах кое му е ефтиното.И колкото и да е нов си е опит за копиране на Ф22, а дали ще е сполучлив опита времето ще покаже.Гласят го вече 10 г. и докато го вкарат в производство ще минат още няколко петилетки.Защото все още нямат двигател пето поколение и не се очертава скоро да имат.Да не говорим за компютри,дисплеи,софтуер,средства за автоматизация а за всичко това се разчита на Индия...
381
11
 
26
 
! Отговори
хахах преди 6 години
Шефът на руските Въздушно-космически сили Виктор Бондарев описва изтребителя като "прекрасна машина", а миналия месец каза: "Всяка страна вероятно иска такива самолети - наредили са се на опашка за *** ти! Кой ще ги купува? Банановите държави и средновековните мюсулмани...
380
23
 
7
 
! Отговори
promo преди 6 години
До Учителядано да си на центове и на хранилка $$$ , че иначе те съжалявам като ти чета глупостите за воен.техеника на Русия - един от най-големите търговци на оръжие и военни технологии в цял свят.