Брижит за брака с Еманюел: Единственият проблем е, че е по-млад от мен!

"Закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест"
18 авг 2017 16:00,
49

Снимка: ELLE/ Facebook

"Когато чета за нас, имам чувството, че чета историята на някой друг. А нашата история е толкова обикновена". Така описва семейния си живот Брижит Макрон - съпругата на френския президент Еманюел Макрон.

За първи път в интервю за списание "Ел" тя разказва за връзката си и 25-годишната разлика в годините им.

"Единственият недостатък на Еманюел е, че той е по-млад от мен", коментира 64-годишната Брижит и допълва, че всяка сутрин се сеща за разликата в годините им, когато види младежкото излъчване на 39-годишния Еманюел.

"Разбира се, закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест. Но това е", споделя Брижит Макрон.

В интервюто тя разказва и как е пламнала любовта между тях. Те се запознават в училище, където Брижит е учителка по литература, а Еманюел е още тийнейджър. Влюбват се и по-късно майката на 3 деца се развежда и омъжва за Макрон.

"Стана докато работихме по пиесата "Изкуството на комедията" на Едуардо де Филипо. Пишехме заедно в петък вечерта и от събота аз вече очаквах следващия петък. Не разбирах защо", казва още тя.

"Знам, че нараних децата си и за това се обвинявам най-много. Но не можех да не го направя", споделя Брижит, но е категорична, че не нарушава обществените норми и всичко е станало много внимателно.

Брижит Макрон казва, че не се чувства като първа дама и не е разстроена от обществения натиск да не й се даде тази титла.

300 000 души се подписаха в петиция срещу това Брижит да бъде първа дама. Въпреки това обаче тя казва, че не съжалява за преместването си в Елисейския дворец.

Брижит Макрон обещава, че ще поеме обществената си роля и че ще описва всичките си ангажименти в сайта на президентството. Така френският народ ще знае точно какво прави.

64-годишната Брижит поддържа изключителна фигура, която се дължи на строгия фитнес режим и здравословното хранене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
18
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Като бях на 25 ошетах една на 35, но танцьорка и страшно тяло и лице. Обаче от баба Бриджит гарантр че нема ми стане ;)) Ще се вгъне навътре любовната писалка.
17
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До м сестрае,то не може всички да си лягат с тяло като на светлана василева,само гущеров може.......и останалите комплексари в БГ. човека си я харесва,вас къде ви сърби?
16
12
 
14
 
! Отговори
криста преди 6 години
Хубава двойка с ясни принципи и ценности ! Да са живи и здрави !
15
0
 
10
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Грани
14
3
 
16
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 6 години
Тая след 5-6 години, като гушне букета и Макаронката си хване някоя тинейджърка на 19-20 години... ще усети пауъра на хормона на младите момиченца... а и ще е вършал в две епохи и 60 години разлика между съпругите си
13
9
 
27
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Може да е дърта, ама в нея има живот...И е по добра от некоя 30 годишна *** ! Оставете хората на мира ! Писано им било да изживеят тая любов, да са живи и здрави !
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А нашата история е толкова обикновена."---Да, бе! ... И естествена, бих добавил.За пореден път медиите искат да ни внушат, колко нормална е тази връзка.Ако не беше Зайо Мак(а)рон, а някой, който не играе по еврогейската *** (например Виктор Орбан), щяха да плюят и вият до бога, какъв е извратеняк.
11
16
 
10
 
! Отговори
г преди 6 години
баби яги стават само рускините, затова е и тази им народна приказка
10
5
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Не мога да коментирам нещо толкова лично! Всеки има право да бъде с когото пожелае, стига да взаимно!!!
9
3
 
18
 
! Отговори
м сестра преди 6 години
До of 2ха ха *** ти виждал ли си такива баби голи..... може и никога да не помислиш за жена като ги видиш така че май не разбираш нищо ама нищо! глу пак
8
3
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Баба пожар хахаха
7
4
 
33
 
! Отговори
м сестра преди 6 години
проблема май е в Макарон,той нещо не е наред.......с бабичка не и аз съм на 60 и изглеждам добре но не приемам подобни баби яги с млади момчета колкото и да е слаба е прегърбена баба яга...... трябва да си знае мястото, а Макрон има психичен проблем някъде в детството му,,,,,
6
18
 
15
 
! Отговори
of 2 преди 6 години
съвсем не е безплодна,тя има 3 деца от първия си брак. и не е никаква конгерица,защото има страхотно тяло,със сигурност по- хубаво от това на жена ти! защо сте толкова злобни?
5
2
 
18
 
! Отговори
Да бе... преди 6 години
Той е с проблем, че е по-млад, аз съм си наред!
4
10
 
14
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ето затуй арабите ще ни прецакат. Те са живото доказателство че бг поговорката Насила хубост не става , си има изключения. С Коран и Шериат създават супер здрави семейства с много чавета и е въпрос на време да превземат Европа. Жалко но факт
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неприлично по-млад бих казал.
2
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък си мислех че единствения проблем е че тя е по-стара от него. Междо другото, това е егаси отвратителната история, млад мъж да се ожени за много по-стара безплодна конгерица! Смущаващо!
1
1
 
22
 
! Отговори
Макрон преди 6 години
Единственият проблем е, че не е още по-стара от мен.