Мейуедър отнесе Макгрегър с технически нокаут в мача на годината

Победата на американеца бе негова 50-та от общо 50 мача
Обновена: 27 авг 2017 08:21 | 27 авг 2017 08:21, Красимир Ангелов
99

Снимка: БТА

Американската боксова звезда Флойд Мейуедър победи в битката на големите ММА звездата Конър Макгрегър в зрелищен мач, продължил 10 рунда в Лас Вегас.

Победата на американеца, която бе негова 50-та от общо 50 мача, дойде в 10-ия рунд с технически нокаут.

Сблъсъкът започна сравнително равностойно, но в последните рундове по-опитният американец все пак успя да установи преимущество, преди в десетия рунд съдията да отсъди техничеки нокаут и победа за Мейуедър.

Мачът се превърна в най-доходоносното събитие в света на спорта, след като постъпленията от него се очаква да са близо 1 милиард долара. Победителят Флойд Мейуедър ще получи около 350 милиона долара, а ирландецът - около 100.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във футбола защо няма килограми? Защо един Лео Меси дето някои му казват джудже ги прави криви? Защо Един Роналдо който е с 20 санта и 15 кила от него повече играе в същата лига а не в Б дивизия? Ето това искам да ви обясня- че като се мислиш за най-добрият..за теб няма категории. А Майуедър е в категория, над която има друга. За тежка категория защо няма лимит на килограмите? Ми бъди ако искаш и 200 кила и 2.50 висок. Затова гледам тежка категория- гледам най-великите, а не това.
66
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 64 Не бе, не ги сравняваме полутежките с тежките кАТЕГОРИИ защото е смешно наистина. Ние искаме да гледаме най-силните на този свят, а не 70 килограмови недорасляци. Това е все едно да кажеш че те кефи републиканският ни шампион по бягане на 100 метра, и да кажеш че Юсеин Болт не е толкова атрактивен...
65
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 65 Брато, казах, че Виталий остана ненадигран, не непобеден. Има две загуби- където първата му е когато се отказва заради болки в ръката срещу някакъв анонимник по време на мача, а втората му загуба беше, когато съдията прекрати мача му срещу Ленъкс Люис заради аркадата му и кръвта от нея. А Кличко водеше по точки на Ленъкс и оня беше тотален мат в края на 6-я рунд, когато съдията го спаси.
64
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 66 Точно това ти казвам- Виталий е 2.02 м, а Тайсън 1.78. Разбираш ли колко значима е тази разлика във височината при велики боксьори? Самият Тайсън казва че ако е имало мач между двамата само Господ е знаел кой е можел да победи. И лично Тайсън ходи на гости в имението на Виталий в Украйна. Това се казва респект!
63
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В най добрите си години между Виталий и Тайсън, Виталий щеше да стигне може би най много до 3 рунд.Ти явно не си гледал мачове на Тайсън, в най добрата си форма той ги приключваше до 2 рунд.Виталий не е непобеден има 2 загуби.
62
2
 
55
 
! Отговори
Мши преди 6 години
Големи смешници сте , нямате никакъв опит по бокс / мма , не можете правилен удар да изпълните , не знаете какво е кардио , но сте тръгнали да анализирате и да се правите на големи разбирачи. Конор се представи блестящо като за човек който си направи боксовия дебют срещу най-техничния непобеден и успешен боксьор за последното десетилетие. Смешно е и да сравнявате леките категории с тежката , тежките бойци откъм техника не могат да стъпят на малкия пръст на леките категории.
61
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Отговора, самият Майк Тайсън казва че ако се бяха били двмата с Виталий един срещу друг в най-добрите си години, само Господ можел да знае кой ще победи. И не бъркай Великият Виталий с брат му Владимир дето преби нашия. Разликата между двамата е от земята до небето. Самият Владимир Кличко казва, че ако се бяха били двамата навремето в най-добрите си години вика Владими: Брат ми щеше да ме убие на ринга.
60
10
 
43
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен59 Император е Майк Тайсън , а не Кличко.При един вертуален мач между двамата Тайсян ще му откъсне главата.
59
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 59 Виталий остана ненадигран през цялата си кариера! За мен е най-великият боксьор до момента в историята!
58
3
 
34
 
! Отговори
Така е преди 6 години
За 100 мл. долара ирландеца можеше да полегне в първия рунд , а не да отнесе толкова бой.
57
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виталий КличкоПоклон, Императоре!
56
4
 
39
 
! Отговори
White Wolf преди 6 години
Добре а реванш по ММА правилата няма ли да има? Защото Макгрегър не е боксьор, а ММА боец, би трябвало да се бият и по двата начина.
55
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много разбирачи, много нещо. Мача бил режисиран, затова мейуедър на моменти след един два тежки удара в 3-4 рунд му идеше да се откаже, можел да го нокаутира в 1 ви рунд, смях. Беше *** и чакаше да види какво може Мак, не смееше да се отпусне за да не пропадне. Но според няма че като профила боксьор беше по подготвен с тайминга, сиреч издържа.
54
1
 
36
 
! Отговори
Уфо преди 6 години
Седем, осем и ще си паднала, седем, осем и ще си....
53
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 54 Има само един пример как световен шампион по кикбокс става велик световен шампион по бокс- Виталий Кличко.
52
2
 
46
 
! Отговори
123 преди 6 години
Нормално е да бие на бокс боксьора, не бореца. Я да беше като в мма да видим църното колко коленца щеше да яде.
51
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът е извратен. За един такъв мач от полутежка категория да вземеш 350 милиона долара? WTF?
50
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 52 Патриоте, де да бяха десетки милиона- оня Майуедър прибра 350 милиона.
49
0
 
53
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
факта е че и двамата се нагушиха с по няколко десетки милиона и го караха айляк даже !Спретнаха едно театро за балъците и им пробраха парите !
48
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя мач беше ясен отсекъде.Все едно баскетболист и волейболист да се съзтезават на волейбол.Кой ще победи?