Една зимна разходка с Брижит и Деси из Париж

Френската първа дама пусна снимки в социалните мрежи
14 дек 2017 07:50,
18

Снимка: flickr

Снимки от личната си среща с първата дама Десислава Радева си пусна съпругата на френския президент Брижит Макрон. Те са публикувани в платформата за споделяне на снимки flickr, където Елисейският дворец поддържа акаунт.

Фотосите са от 5 декември, когато Брижит разходи Десислава из Париж. Първата ни дама придружаваше президента Румен Радев във Франция, но тъй като визитата му бе работна, а не държавна, тя получи лична покана от съпругата на Еманюел Макрон.

Двете първи дами прекарали заедно двойно по-дълго от планирания час и половина. А от снимките им в Париж е видно, че са в прекрасни отношения.

Двете са пътували с корабче по Сена, качили са се на Айфеловата кула. А срещата им завършила с приятелска вечеря в ресторант с уникална гледка към града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Щеюр преди 6 години
С *** по дивия Запад - 2...
13
6
 
2
 
! Отговори
5 декември преди 6 години
Изрусената джуревка със смачканата жилетка.----На срещата на Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци, той е придружен от съпругата си, която се отличава с крайно неуместен външен вид.Всички мъже са с костюми и вратовръзки,а дамите, сред които е бившият президент на ЮНЕСКО-Ирина Бокова,изглеждат далеч по-елегантни в семпли рокли до коляното и перлени бижута.На този фон Радева изглежда твърде ежедневно в сива жилетка с остро деколте и фина плетка, черен панталон и ботуши.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падна си на ... с избирането на некадърника за президент. Ама Бат Гойко е виновен, подигра се на народа с избора си и изказването, че и магаре ще бъде избрано и хората гласуваха напук. Ей го резултата.
11
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една *** в париж
10
5
 
15
 
! Отговори
Дългата Деса-златна преди 6 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Вие си пиете кафето всяка ситрин заедно с Първата дама и затова си позволявате да я наричате Деси?!
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси пак е сбъркала шалчето :Р
7
7
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Нашата е понаедряла ! Да внимава с манджите...
6
18
 
16
 
! Отговори
158 преди 6 години
Ейй злобни тролчета.. Деси изглежда перфектно, когато нарочно не пускат снимки, на които не е излезнала добре, тъй като знаем кой управлява медиите и плаща на троловете. Изключителна двойка, като интелекти и визия. За пръв път народа да хареса някой политик. Дори рейтинговите компании с неохота признават това.
5
6
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
онанимен1, ама тоо дето го злословиш пуска прогнозата за времето, а деси на румци има интелект колкото модул от айфеловата кула
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами Макрон и жена му поканиха за втори път Радеви да отидат в Париж, няма да откажат естествено.
3
5
 
15
 
! Отговори
К. преди 6 години
Тая не беше ли преди две седмици пак в Париж? Ееех, ама на хубавото лесно се свиква....
2
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Деса на 4-та снимка изглежда като Терминатор пред фреските спецслужби.
1
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашата Деси ще си поживее 5 годинки покрай Радев. Няма спор. Но по-добре така, отколкото оная Юлияна дето се срамуваше от путк...пардон мъжа си Плявата.