Ню Йорк посрещна 2018 г. скован от студ

Въпреки това над 1 милион души се събраха на "Таймс скуеър"
75

Снимка: Reuters

Над 1 милион души посрещнаха на открито Нова година в Ню Йорк въпреки изключително студеното време в американския мегаполис.

Местни жители и туристи присъстваха на известното сваляне на топката на нюйоркския площад "Таймс скуеър", предаде Асошиейтед прес. Градусите точно в 12 часа паднаха до минус 12.

Марая Кери, Ник Джонас и "Шугърленд" пяха наживо на площада. Полицията взе засилени мерки за сигурност по повод празника, за да предотврати нападения.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предрече, че 2018 г. ще бъде "фантастична". Той заяви пред представители на медиите в частния си курорт Мар-а-лаго, че очаква стоковият пазар да продължи ръста си и компаниите да продължат да идват в САЩ.

Тръмп отказа да коментира изявлението на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, заявявайки само "ще видим".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До ФактХвалиш се ,че общия БВП на Китай,Япония и Германия е колкото на САЩ ? Това въобще за хвалба ли е ? Я кажи за БВП на Русия ,който е колкото този на Индонезия..
67
1
 
3
 
! Отговори
смешко преди 6 години
До Факт - след намаляване на корпоративния данък в САЩ, съвсем скоро ще видиш какво следва! то се видя вече в ръста от над 3,1 и 3,3 % в икономическите показатели за третото и второто тримесечие в Америка - бум в инвестициите, повишване на заплатите и нови работни места!
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
64 фактолога , колкото една страна е по развита толкова делът на услугите в БВП и е по-голям
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
65 Кога е била под 30-то място началото на 60-те когато е първият и фалит или в началото на 70-те когато и е вторият фалит или може би в края на 80-те когато и е третият фалит , би ли се конкретизирал. Виж беше на предпоследно място сред страните от СИВ , това да
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
65 Това кой те излъга
63
6
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До ФактОбаче мен повече ме вълнува друго-че България е на 80-то място,а е била под 30-то през комунизма.....
62
5
 
1
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До смешкоСъгласно данните на МВФ за 2016г БВП на Китай,Япония и Германия НАДХВЪРЛЯ американския с 1 трилион!Като китайският БВП е 60% от американския(11 390млрд,$ срещу 18 561млрд).Откъде черпиш твоите сведения сведения-не знам.Впрочем,промишленото производство в Китай вече надхвърли това в САЩ,като делът му в БВП е 70% срещу 30% на услугите.В САЩ съотношението е точно обратното.Не е трудно да се досетим какво следва.Впрочем,преизчислено по покупателна способност двете БВП-та са равни....
61
2
 
6
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До Г. СомовПредполагам че "кравари" и "Кравария" идват от буквалният превод на думата "каубой'-кравар,говедар.Често американците биват наричани каубои или грингос,не е измислено у нас.Какъв смисъл се влага тука е ясно.За мен САЩ е сбирщина от ВСЯКАКВИ хора от ЦЯЛ СВЯТ,обединени от ЕВРЕЙСКИ мениджмънт,досега много ефективен.Вече май не е така-достатъчно е да видим какви хора се заселват в САЩ-преди се залагаше на качествения подбор,а сега влиза *** и Пульо,най-вече не*гри,ара*бели и латиноси.
60
4
 
1
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Вече е ясно, че Америка се отдръпва като сила номер 1. Азиатците намериха начин вече как и борсите на УолСтрийт да задминат - те контролират блокчейн пазарите и до година-две маркеткап на койн ексчейнджите ще надмине всички уолстрийти и лондоски ситита.Вземете си един скрийшот на този пост и го прочетете след една и след 2 години!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
60 Те едно не могат да разберат , че е по-добре кравар на кон с пушка в ръка отколкото овчар пеш с гега в ръка
58
3
 
8
 
! Отговори
Г. Сомов преди 6 години
Виждам тук в този форум много криво разбрани понятия за животът в Америка. Америка е като приказката за слепците и слонът. Пет слепци не знаели какво е слон. Закарали ги до зоологическата градина . Всеки хванал една част от слонът и заявил своето мнение какво претставлява слонът. Един казал "слонът е като стена", друг казал " слонът е като дърво", трети "слонът е като гигантско листо",,,,,и много вие като тях . Та и най смешното е това ново наречие "Кравария". Кой Комунист го измисли ?
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !!!Първа отваря Лондонската борса, откъдето започва измерването на света по Гринуичкия меридиан, в добрата стара Англия, Пенчо...
56
1
 
2
 
! Отговори
смешко преди 6 години
До Анонимен 57 - данните на международния валутен фонд за номиналните стойности на БВП са лишени от желание и емоции, за 2016 САЩ са световен лидер, а следващите го - Китай, Япония и Германия, взети заедно се доближават до американския! е кога ще ги стигнат? скоро??? за россия, БВП - 1/17 част от тоя на САЩ!!!
55
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !!!Никога Ню Йорк не е бил световна столица. Бил е Лондон, преди това Париж, а сега Токио, Пекин, Хонг Конг или Сингапур. Азия се развива със скоростта на светлината и скоро САЩ ще са периферия, каквато винаги са били преди ВСВ. Сега отново искат да разпалят нова световна война и да се облажат, но Китаеца е печен и няма да се хване на въдицата.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха бях програмист в този град 2 години. Няма такава помия на света...
53
12
 
5
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Световната столица - НЮ ЙОРК!!! Всичко започва от ТУК! Всички си сверяват часовниците си с Американското време, Всичко се изчислява в $$$$$USA, Световната борсова информация се следи на мониторите на Wall Street!!! Космополитен град! Ритъмът на сърцето на света се задава от NEW YORK CITY !!!
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красимире, мамин сине, ако поне се беше поинтересувал щеше да знеш, че плащада не е много голям и 1 милион души се събират само ако са един въз друг на 10на етажа! Как може да сте толкова неграмотни!
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50, хаха, ами ходи и издръж на тяхното темпо, ***. На мен живота ми е един и гледам да му се наслаждавам, пък ти ходи да миеш чинии по 12 часа в САЩ. Аз имам приятели, които живеят от 20 години там и само чакат да се пенсионират и да се приберът. Това е американската мечта
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като я гледам тази на снимката, китайската колонизация на САЩ върви по план. Но няма как да бъде иначе, когато насреща имаш Цивилизация на 4000 години с милиард и половина организирани и трудолюбиви хора срещу бивша колония на 200 години, създадена на базата на алчност със зомбирано, дебело и презадоволено гмо население и прадеди-затворници. Мошенника Тръмп се умилкваше като пoмияр на Си Дзимпин.
49
2
 
5
 
! Отговори
с петолъчка в душата преди 6 години
Покажете посрещането на новата година в Москва!