Уж ТКЗС, а вътре... оранжерия за марихуана

Полицаи разбиха наркооранжерия в Павликени
24 яну 2018 15:05, Красимир Ангелов
6

Снимка: МВР

Оранжерия за отглеждане на марихуана бе открита при спецакция в Павликени, съобщиха от  МВР.

Полицейската операция по противодействие на наркопроизводството и наркоразпространението е проведена от служители на ТСБОП - София област и Велико Търново и криминалисти на ОДМВР - Плевен. Действията са реализирани на територията на областите Плевен и Велико Търново под наблюдението на Специализираната прокуратура.

В рамките на операцията са извършени претърсвания на адреси и автомобили в Плевен и село Славяново. Иззета и близо един килограм марихуана, както и електронна везна.

В хода на операцията са извършени и процесуално-следствени действия в селскостопанска постройка на бивше ТКЗС в Павликени, наета от частно лице.

Полицаите установили, че сградата е превърната в оранжерия за отглеждане на марихуана. В оборудваното с осветителни тела, препарати, торове, капкомери и вентилатори помещение имало 70 саксии и обрана вече наркопродукция.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
12
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Докога ще занимавате хората с билки? Вършете истинска работа, борете се срещу истинските наркотици и истинските престъпници!Ако беше законно щяха да влизат пари в хазната, данъци и да се отворят работни места! Сега имате поредната безполезна новина да цъкат най-неграмотните.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"имало 70 саксии и обрана вече наркопродукция" пак навременни действия. И като цяло питам защо се прави акция като няма трева. Изчакайте ги пак да си засадят и тогава ги ударете. Ако не са усъждани лицата с тоя 1 кг нищо не може да им направят. Могат да пледират че го ползват за лечение,а не с цел разпространение. 1-2 годинки условно. В същото време 1 кило е около 3000 лв. 70 растения средно по 250 гр са 17.5 кг по 3000 лв са 52500лв . За около 3-4 месеца реколта.
2
2
 
18
 
! Отговори
Сръчков преди 6 години
Това да не е част от холдинга на *** дето точеха бензин?
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТКЗС - Тайно канабисово земеделско стопанство.