Момчето, което открадна шоуто в парада на спортистите

Единственият представител на Тонга се появи гол на минусовите температури
59

Снимка: БТА

Знаменосецът и единствен представител на Тонга на Олимпиадата в Пьонгчанг стопли сърцата на корейската публика и се превърна в център на вниманието по време на парада на спортистите на откриването на Игрите.

34-годишният Пита Тауфатофуа излезе гол до кръста и по сандали, гордо развявайки флага на Тонга, въпреки минусовите температури на олимпийския стадион.

Единственият представител на тази страна не се уплаши от студа и зареден с положително настроение и широка усмивка, дефилира под аплодисментите на зрителите. Освен това Пита бързо се превърна в любимец на женската публика заради стегнатото си и мускулесто тяло.

Тауфатофуа ще стартира в ски-бягането на своята първа Зимна Олимпиада. Любопитното е, че спортистът от Тонга участва на Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро и тогава отново бе знаменосец на делегацията на Тонга по време на церемонията по откриването.

В Рио Тауфатофуа участваше в турнира по таекуондо, където отпадна още в първия кръг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 30 Какви внушения правя, бе брачед? Това че казвам истината--- че тук във форума не сме чували за тази държава? Това не е внушение, а ФАКТ! Понял?
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25Че то ние изтролихме темата, обърнахме я в наш разговор, а не в мнения за момчето от Тонга. Е, постарахме се. Не е смешно дали ти или някой е чувал за Тонга. Гадно, според мен, е първото ти мнение, което прави внушения. Ти си ги знаеш, няма да спамя повече.ПС: Вече поне няколко човека на тая планета знаят, че има Тонга, а от там идва един смел спортист. Сам. Без делегация за сумати долари.ПС2: Представете си, че отивате на олимпиада сами...
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 26 Муахахахах..добре го контрира тоя сорoсоиден ***!)
24
3
 
10
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Този пич да го проверят допинг ченгетата изглежда съмнителен :D
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, но Крим е руски. Факт.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 22 Кое му е троленето, като казах че не съм чувал за такава държава? Смешното е че вие също не бяхте чували за тази държава, но не бяхте съгласни с мен. Та кое не разбра от всичкото, братко/ сестро?
21
0
 
4
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
От Спас Затова ще кажа, че на мен ми беше интересно появяването на момчето. Направи го, според мен, наистина мило, естествено, ама нали си е сам.
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЧовек, точно затова се опитвам да те иронизирам. Сигурен съм, че си човек, който се е интересувал тогава не просто от скучна география, а ти е било интересно къде и какви държави има по нашия свят. Ама откъде ти дойде да се направиш на интересен, че някога не си знаел за такава държава? 2018 сме. Що не го направи по-остроумно, със сигурност можеше да свържеш..., всъщност, не съм този, дето ще ти дава акъл.Дразни ме троленето, дразни ме и спаменето.
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим е руски. Въпросът е затворен.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, много трогателно, насълзиха ми се очишките от разказа за тонганеца Пита Тауфатофуа, моля, пускайте повече такива истории като историята за Пита Тауфатофуа който стоплил сърцата на публиката, много ми хареса Пита Тауфатофуа от Тонга.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-силно бях впечатлен от делегацията на държавата 404.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 15 Спасе, ***, много ясно, че след тази новина се порових да видя къде се намира тази държава, но ако на теб ти бях задал въпроса вчера на 4 очи дали си чувал за държава Тонга и да знаеш къде се намира...100% щеше да мигаш на парцали, нали?За това говоря.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ме извинявате, ама нашите 10 човека там да спечелят и 10 златни медала..ми е все тая..както и на повечето българи. Това зимните спортове за нас са талаш. Сори но това е самата истина. Все едно да станем световен шампион по бадминтон и да се радваме???
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както войниците и се сражават в чужди държави без отличителни знаци, така и спортистите и излязоха без родина, без значе и без име.....
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрах есетествено - на всички, освен на тебе, са им връзвали ръцете, за да не ровят в списанията и вестниците. Е, има деца вече, които питат чичко Гугъл за повечето неща; помоли за разрешение да попиташ този чичко Гугъл, и ти ще научиш някои неща. Иначе много ти благодаря за милите думи - дано си искрен, защото ти ми казваш, че съм неземен, а и че съм смешен - радвам се, че си се засмял.Твой Неземен Спас, смешен олигофренд
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние ,дето имаме 2-*** сноубордисти, колко човека ни е делегацията ? Щото при 30 спортисти в Рио, делегацията беше 105 мовека и бяха похарчени 3 милиона лева... Да един сребърен и един бронзов, ако не се лъжа...
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Освен това Пита бързо се превърна в любимец на женската публика " Той и на "мъжката " там се е превърнал. Аааах тази женска публика вечно незадоволена. Една част де, не всички са .....
10
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм съгласен че това голо момче от Тонга е откраднало шоуто. Истинското шоу го направи една група *** които си нямаха родина и се явяваха с олимпийския флаг. Така и не разбрах от къде са дошли тези нещастници. Мисля че някой учен русофил философ ще може да обясни от къде идват и накъде отиват тия никому непознати хора.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 10 Аааа, именнооо...едно време нямахме интернет, нямахме новини свързани с тази държава...че откъде да я знам? Тя е една невидима точица- остров в тихия океан с размери 25км на 30 км и население 100 хиляди души .
8
3
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Не си спомням какво съм учил в училище по география.Но днешно време си има гугъл.резултатКралство Тонга е архипелаг в южните части на Тихия океан. То се намира на юг от Самоа и на изток от Фиджи. Тонга е единствената островна държава в Тихия океан, която е с непокътната монархия.