Момчето, което открадна шоуто в парада на спортистите

Единственият представител на Тонга се появи гол на минусовите температури
59

Снимка: БТА

Знаменосецът и единствен представител на Тонга на Олимпиадата в Пьонгчанг стопли сърцата на корейската публика и се превърна в център на вниманието по време на парада на спортистите на откриването на Игрите.

34-годишният Пита Тауфатофуа излезе гол до кръста и по сандали, гордо развявайки флага на Тонга, въпреки минусовите температури на олимпийския стадион.

Единственият представител на тази страна не се уплаши от студа и зареден с положително настроение и широка усмивка, дефилира под аплодисментите на зрителите. Освен това Пита бързо се превърна в любимец на женската публика заради стегнатото си и мускулесто тяло.

Тауфатофуа ще стартира в ски-бягането на своята първа Зимна Олимпиада. Любопитното е, че спортистът от Тонга участва на Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро и тогава отново бе знаменосец на делегацията на Тонга по време на церемонията по откриването.

В Рио Тауфатофуа участваше в турнира по таекуондо, където отпадна още в първия кръг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като спортист е гола-вода,на лятната олимпиада го счупиха от бой първите мачове :) Но и там предизвика "форуор"-в женската публика отново,ахаха...мисля че и на тази олимпиада ще си от..е3бе :)Пича е симпатяга,спор няма.
46
0
 
9
 
! Отговори
мак преди 6 години
Този се показа за малко и толкоз. Но не знам, как ще издържа да слушам Алипиев, дето има говорни дефекти на моменти и жената с глас на сврака. Няма ли други коментатори?
45
14
 
1
 
! Отговори
Неразбрал преди 6 години
Този *** рекламира Истанбулската конвенция ли?
44
1
 
9
 
! Отговори
82076 преди 6 години
А, ясно - той им е единственият спортист и е свободн от друга работа, та гопращат по Олимпиадите. Няма лошо, да участва!
43
0
 
10
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Евтин пиар и нищо повече.На лятната олимпиада го утрепали от бой в първият мач,сега ще завърши на обиколки след предпоследният.Такива като него по света има милиони,които биха имали подобни постижения.Ама лошо няма-щом може така да се рекламира момчето,жив и здрав да е.
42
0
 
7
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До КантМного е "лъскав". Намазал се е с нещо. Не, че това омаловажава изпълнението.
41
8
 
1
 
! Отговори
Кант преди 6 години
Допускам, че момчето е взело наркотик, ако няма грешка в сведенията за температурата :д
40
3
 
4
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До Бойко,Меркел,Сорос..Пак го избиваш на политика. Типично за хора с червени ескадрони в главата. Идеята на олимпиадата е участието, за останалото си има световни първенства. но през комунизма нашите профита биеха аматьорите и печелеха медалите. Когато и западняците пуснаха профита, се получи ''мелдониада''.
39
1
 
14
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
човека си е в националната носия.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Два цитата от статията:"любимец на женската публика заради стегнатото си и мускулесто тяло", "в турнира по таекуондо, където отпадна още в първия кръг".Ай, чИститУ!
37
6
 
14
 
! Отговори
Бойко,Меркел,Сорос.. преди 6 години
Сорос и в спорта си пъха гагата-Сорос,Евро(гейове)па и ФАЩ не допускат такива професионалисти като руснаците на Олимп. игри,а някакви змислен палячовци от измислени махала като Тонга-Монга са там.....Канадците от страх -шефа на WADA е канадец,и тази антидопингова организация се намира в Канада,барабар с ФАЩ и Европа направиха така,че славянска Русия да е унижена......Жалки сте българи,че толкова плюете по Русия.....Голяма грешка е,че ви е освободила,където сте фалира....Апропо: Аз съм турчин
36
9
 
8
 
! Отговори
Пишпунта преди 6 години
Когато видите Тонга/пийпъл/ на живо,първото нещо което ще ви мине през главите е ..-..Нема начин да не е имало великани в миналото,а коне по 10 метра ,то поне по 2.50-3.50 метра е имало. Белите хора не представляват никакъв интерес за жените Тонга,гледат на нас като на паленца.
35
5
 
0
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
До АнонименСъжалявам за съмненията, май си казах 'сичко. А относно обясненията - толкова елементарни, като на жена - чи што кат на жина - ама, коте, покажи ми женските отрови/неща в мен -
34
2
 
2
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
До АнонименАми браво, благодарете му.И котката ми казваше, че имам ВЕЛИК мозък; явно животните са много чувствителни.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 36 Да, Спасчо, всички НИЕ вече знаем чрез този младеж за тази държава!Ти си бил велик мозък!
32
5
 
1
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
До АнонименРазбрах, истината е една и е твоя, внушения и идеи също няма. Хубаво е, че държавата я има, тя има представител на игрите, всички форумци, или почти всички, знаем за нея и за момчето, дето я представя сам.Спас, 44 г.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Спасчо 34Няма какво да измислям, истината е една- не бяхте чували за тази държава..ТИ, форумците и Аз! И това ми беше идеята..ааааа."внушението" според теб!Още да обяснявам ли?
30
4
 
1
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
До АнонименИ аз не искам да те обиждам, въпреки твоите съмнения. И за да не троля и спамя, на мен не ми хареса начина, по който каза нещата си в началото. След толкова приказки, сигурен съм, че можеше да измислиш нещо умно.Прочети си го сам и се замисли.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32 За мен като отличник по география не че няма такава държава, а че не бях я чувал, както и всички от форума. И това е констатация. А не, че съм го казал в смисъл " тази държава пък ква е, че да има спортисти?" Сега разбра ли, или още да обяснявам? Вече не искам и да те обиждам.)
28
10
 
2
 
! Отговори
Продължение от Спас преди 6 години
До АнонименИмах 6 по география............. и такава държава не бях чувал до днес...Освен милото споделяне, че такава държава няма за теб, щото ..., тези пък за кво пишат...Както казах, така усещам мнението ти. В троленето и спама ни победиха, не знам как не ги мързи да постват едно и също нещо за Русия, Крим и т.д. ;)