9-годишната Бриана е най-красивото момиче на планетата!

Момичето пребори кандидати от над 20 държави
105

9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата GRAND PRIX "Мини Мис и Мини Мистър Планета " - 2019 година, и беше обявена за най-красивото момиче на планетата.

Тази година България беше домакин на конкурса, който се проведе в Албена.

В конкурса взеха участие над 20 държави от цял свят - Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. Претенденти бяха деца от 4- до 17-годшна възраст.

Участниците бяха оценявани от международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери, както и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата "Мини Мис и Мини Мистър Планета" от България, Русия, Грузия.

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии. Освен като модел, тя участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила много престижни награди.

Тя вече има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както  и за участия във филмови продукции.


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
34
 
! Отговори
нали преди 2 години
нали в е ясно, че красотата е относително нещо и зависи от човека? Това, че 5 чички са решили, че става е отделна тема.
35
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкото дете а ние на времето имахме детство.
34
1
 
58
 
! Отговори
резил преди 2 години
Болни мозъци, алчни за пари и тъпи родители развалят дечицата от малки.Детенце - симпатично е, но всяко трето срещнато на улицата е като него, или по-хубаво.Всъщност, какви са точно критериите?!? За каките се знае, че има мерки и "стандарти", но малки деца да завираш в калъп - престъпление е! И накрая - разхождат ги и ги оценяват като за продан.А за името - може пък да е комбинация от дедо БРайко И баба АНА ;)
33
1
 
51
 
! Отговори
тя преди 2 години
не ми харесва , имаме далеч по- хубави и красиви деца , ама те не участват !
32
1
 
63
 
! Отговори
Bad Company преди 2 години
Болни амбиции на изперкали родители........
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трийте коментара за произхода на името ама още си стои пианиска вместо пианистка.
30
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как хармонично респондира българската, национална носия с инак чисто българското име Бриана!Кич от всякъде, драги зрители. И детето си е съвсем нормално на вид дете. Нито е по-красиво, нито е по-грозно.А за родителите му ще кажа:Днес е миска, утре ще е силиконка, а други ден ще е забравена, защото народа е казал: "Красота до време, а ум до гроб".
29
2
 
27
 
! Отговори
мк преди 2 години
И с най-българското име на света, чудесно. Още от малка са ѝ насочили чепиците навън.
28
0
 
41
 
! Отговори
Колко... преди 2 години
..вдъхновяващо инфо за редовия педофил!
27
1
 
54
 
! Отговори
ГОСТ преди 2 години
Хубаво е детето,но чак най-красивото на планетата....
26
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва със закон да се забранят всякакви подобни мис за деца. Второ, защо ли си мисля, че решиха да няма моделки под някаква възраст, примерно 18 години?
25
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др."Т.е само изостанали страни от които педофилите си набявят деца.
24
1
 
62
 
! Отговори
probi преди 2 години
Че детето има разнородни таланти и интереси - това хубаво.Че е едно нормално, симпатично момиченце, което по нищо не се различава от другите дечица навсякъде - това е вярно.Че, може би, един ден, като порасне, ще се промени и ще се превърне в красавица - това никой не знае, но нека се случи.Но Най - красивото момиче на Планетатаспрете се с неверни класификации!Така не помагате на детето с нищо!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кристина е уникално красива! Няма сравнение между това и Кристина!
22
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
А ще вземе ли участие в концерта на Сатирикон?
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 24 Рускинчето Кристина Пименова е много красива, но за мен нашата Елена Николаева я бие по красота. На едни години са впрочем- 13 годишни.
20
1
 
45
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Еееее, туй дяте ако го закарате на луната или на марс, със сигурност ще бъде единственото и най-красивото бе, ама тука на земята, ги има колкото си щеш и всички са красиви.Тия конкурси, дето изтъпанчват моми и деца, да ги оглеждат като стока за продан, що не им затворят вече кепенците?Кой е тоя, дето определя кой от кой е по-хубав бе? Дайте да го огледаме ние и да му намерим барем сто кусура и то все в главата!Кой бил най-убав на планетата-ами всеки си има по един-двама в къщи бе
19
2
 
8
 
! Отговори
Знае преди 2 години
се, че най-красивото момиче на планетата е Кристина Пименова, но щом сте рекли, нека това да бъде!
18
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мръсни педофили .
17
0
 
36
 
! Отговори
Чикън преди 2 години
Да е живо и здраво детето! Дано да има щастливо детство, дано да не му го отнемат родителските амбиции и модните експлоататори.