Съботен бис: Малките котета на старт и новата реколта плеймейтки

Всичко най-интересно от шоубизнеса през последната седмица
13 юли 2019 20:05, Александър Попов
53

Малките котета вече могат да се облизват за своя Повелител. Снимка: Instagram

Лятото е в разгара си и вместо звездите да постват фотошопнати снимки от плажа - долитат лоши новини.

Напомпаната сръбкиня Биляна Дол вече няма да брани Валери Божинов от настъпателни плеймейтки. Всички малки котета вече са в стартова позиция, дъртото коте абдикира от ложето на нападателя. Някога талант, на който се възлагаха надежди да се превърне в голяма звезда, сега Божинката е изпаднал до нивото на кифлите и бръмчалки. И след време ще остане в историята само с крилатите си лафове и похожденията. 

"Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му нагон да я задоволява с други жени, от което ме боли", обяви на раздяла 44-годишната Дол.

"Малко коте, секс искаш ли?" отново става актуален въпрос сред селскостопанските труженички, които неуспешно се опитват да се влеят в родния шоубизнес. Има и една малка уловка. Най-вероятно на бъдещата държанка на Валери ще й се наложи да живее в Ню Йорк. Българският Ню Йорк. Защото футболните качества на Божинов най-вероятно пак ще го отведат в Ботев Враца.

Още една раздяла е факт, макар че едва ли ще шокира някога. Софи и Гринго вдигнаха пищна сватба, занимаваха ни с намеренията си да си народят куп деца... Но сватбата им се оказа прибързана, връзката разбита, а Софи няколко седмици ходи с гипс. Според мълвата - след бойна среща между двамата уж обичащи се. Макар и непотвърдено от фолкпевицата и Гринго, източници твърдят, че двамата са се развели вече и документално.

Заговори се и за още една раздяла - на Сашка Васева и съпругът й Христо. Тя обаче отрече и заяви, че двамата дори наскоро празнували 20 години брак. "Кой се интересува дали се развеждам или не?". Ами ето заради това признание заслужава един бис. Да, никой не се интересува и най-важното е и че носещата някога прякора Дупнишка Мадона е наясно с това.

Мария Илиева отдавна се раздели с бащата на детето си, а той сякаш затвърди мнението, че е попаднал случайно в живота й. Георги Михайлов отведе пред олтара годеницата си Владислава в София, а церемонията е била скромна и пред най-близките им.

Тъй като обзорът няма как бъде само с раздели, нека преминем към новата реколта плеймейтки. Момичетата, които се надяват, че с явяването си в един конкурс ще могат да намерят мъжа на живота си, ще заплуват в пари и слава. Най-често мечтите им се разбиват бързичко, но това е друг въпрос. А и винаги могат да станат инфлуенсърки. Малко голи гърди, няколко хиляди последователи и току-виж някой се излъгал да им даде някой лев да рекламират евтини рокли, бански или съмнителна козметика.

Чудото понякога става и някои от девойките наистина се реализират - най-често като държанка на някой бизнесмен, чийто бизнес е същият като по-горе описаната козметика.

Победителката щяла да стане ясна на 1 ноември. Датата е тъпо подбрана, защото тогава честваме народните будители, а повечето от тези момичета и ерекция не могат да събудят.

Какво имаме тази година? Бъдеща учителка, политоложка, волейболистка, певица... Те вече дефилираха в София, Пловдив, а днес са във Варна.

Вижте всички претендентки в нашата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Некьоравия преди 4 години
Тука има само каймани, алигатори и варани.Едниствената наистина хубава жена е 10 - Михаела Стоичкова.
37
1
 
3
 
! Отговори
Blondie преди 4 години
До ИвановВ тази страна не останаха естествени красиви момичета, камо ли такива , дето се обличат европейски. Всичкото кит по лицето, кич по дупето и силикон в мозъка.
36
0
 
8
 
! Отговори
asdf преди 4 години
След публикация в дир-а на тези им скача цената. Сутеньора вика, виж известни са. Пък като гледам качеството е кофти, нещо не съм впечатлен.
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тзи крокодили? Една няма да не е бабугер в лицето.
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките са ужасни. Като им знаеш морала и материалността стават още по-ужасяващи...
33
0
 
17
 
! Отговори
Абв преди 4 години
Браво на журналиста. Едно от котетата и то следвало журналистика. Пълно падение.
32
0
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ха, ха! Яко - Дъртото коте изрита Валери като мръсно коте (сн. 2).
31
1
 
33
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Няма естествено красиви момичета, само някакви татуирани, коригирани. В този конкурс няма да видиш красиви жени, които виждаш по улицата, защото на тях им е ясно, че това е реклама на компаньонки и терен за златотърсачки.
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това затавие е като реклама на елитен Бардак. Явно демокрацията върви само с мошеници и ***.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биляна Дол сръбската ромка който не не знае още
28
12
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Кефи ме само Габриела, има огромни гърди.
27
1
 
13
 
! Отговори
Customer преди 4 години
Mihaela Stoichkova 600lv 1/2 night 1000lv for 12 hours
26
1
 
11
 
! Отговори
Катила преди 4 години
Уох, уох уох, ще ставам зет на Стоичков. Айн цу цвайн ту дрън.
25
2
 
16
 
! Отговори
Повече преди 4 години
от половината съм ги виждал на околовръстното,когато съм минавал от там,какво работят не знам?!?!?!
24
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е този каруцарски език? Това условие ли е да бъдеш български "журналист"? Въпроси без отговори или отговора е мозъчна ампутация!Кога ще измрете бе? Че да се върнем от чужбина и да си направим истинска държава. Явно на останалите в тази територия не им стига умствения багаж!Такива "журналисти" като този, ще повтарят 1-8 клас задължително и при това на собствени разноски!Поздрави от Klagenfurt!
23
0
 
20
 
! Отговори
До “спеца” преди 4 години
Аз не съмслужил , а завърших средното си образование в езикова гимназия. От къде този български език, не мога да разбера, все такива ли са днешните младежи?Защото съм срещал и много по-образовани, но те явно са от вчерашната младеж(смях)!
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая на първата снимка с божинов има глава като нашия кон
21
3
 
38
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Прекарах се, признавам си.:))Прочетох "Малките котета" и си помислих, че има снимки на мили, мъркащи животинки. Ако знаех, че ще видя перхидролни /и не само перхидролни/ "красавици" на които мозъка е обратно пропорционален на силиконовите импалнти.........никога нямаше да отворя статията.:))
20
0
 
22
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Съботен"бис" от смачканяци....готови за завода за рециклиране на отпадъци/ПВЦ/в Афион, Западен Анадол.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
19 и 20 снимки хащат окото , другото е помия