ММА бойци, ултраси на Левски, задържани за побоя над Слави Ангелов?

Обискирана е къща на бивш служител на МВР
Обновена: 23 апр 2020 18:07 | 23 апр 2020 17:40, Екип на Dnes.bg
217
ММА бойци, ултраси на Левски, задържани за побоя над Слави Ангелов?
Любо Делев. Снимка: Facebook

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При спецакцията на прокуратурата и столичната полиция бяха задържаха лица, за които се предполага, че са свързани с побоя на журналиста Слави Ангелов на 17 март. 

 
По неофициална информация на Bulgaria ON AIR сред част от арестуваните са едни от знаковите лица във фенската фракция София Запад - Любо Делев и Павел Георгиев. И двамата са ММА бойци. Трети задържан е боксьорът Бисер Митрев, допълва "24 часа".
 
Любо Делев се прочу във фенските среди, след като предизвика на двубой лидера на агитката на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца. Тя бе спечелена от ултраса на "червените".
 
"Група, занимаща се със силови действия, включително и с нанасяне на телесни повреди, това, което мога да потвърдя е, че един от случаите, който се разследва, касае вашият колега Слави Ангелов", заяви по-рано днес при акцията главният прокурор Иван Гешев.
 
По думи на съседи, в обискираната днес къща живее бивш служител от системата на МВР.
 
"Не беше наркоман, други работи, но имаше едни момчета тука, където се движиха постоянно", заяви един от тях.
 
Побоят над Слави Ангелов бе извършен в непосредствена близост до обискираната къща. Главният редактор на "168 часа" беше пребит с метални тръби пред дома си на столичния бул. "Дондуков".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Дани ИлиевЛюбо Делев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тия диваци бе.*** се завръщат
158
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият хелзински комитет в затвора а тези патриоти да бъдат освободени/
157
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага да бъдат освобпдени!
156
3
 
5
 
! Отговори
Петър Красимиров преди 3 години
Питам само защо са конфискували законно издавана и разпространявана в България книгата " Моята Борба" ?!? Палячото с каскета сега и от хитлеризма ли ни спасява????
155
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се чудите тези са част от новото поколение на демокрацията,те не знаят да работят да свършат някаква работа,знаят да тренират да бият и това правят и за това им се плаща.Други знаят да се разголват да ни заблуждават,че могат да пеят и то повече от песните са тъпотии лошото е че такива ни ги показват по телевизиите и им се плаща за това.
154
0
 
13
 
! Отговори
redordead преди 3 години
отдавна нормалните подунски фенове не искат да имат нищо общо с тия свлечове.Преди време бяха намерили наркотици във фен клуба им, отзад в двора и бяха овбинили една бабичка че им ги е подхърлила.То дори не е публична тайна, че шурея на Боримиров - Таки - държеше навремето нарко пазара и съответно Запад станаха най-големите разпространители на дрога в София.Оттам до рекет, заплахи и побои крачката е малка.
153
2
 
11
 
! Отговори
Професора преди 3 години
MMA гейци , плашат народа , бият тормозят.Споко , един два пъти като им пуснат в челото по един куршум ще се научат.Да дойдат да бият мен.Пищова е кобура ми.Тежко им горко на тия дето ще дойдат.
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БГ е балканска държавица и винаги ще е такава , ако ще да ни приемат и в Галактическия съюз ! Винаги ще е пълна с неандерталци и простаци !
151
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лично давам кредит на доверие за главния прокурор. Дай, боже, да не греша.
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто ползват клуба като извинение , че са "ултраси" , а всъщност са чукове за поръчки и разпространение на дрога. Фракцията "софия запад" се занимава с наркоразпространение и си крият дрогата зад лика на Апостола...
149
2
 
33
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 3 години
Предлагам тези *** ММА биячите да бъдат съдени по различно от другите като за предумушлено убийство, защото тези ренегати блъскат една стена по цял ден и няма как нормален човек да се изправи срещу тях. Според мен има разлика дали ще те блъсне ЛАда или Хамър. Все едно тези *** да решават IQ тестове в съревнование с най големите умове на планетата. Дали ще имат шанс ?
148
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези *** нямат нищо общо с футбола. Да полежат малко, да ги побият големите ММА бойци в ареста и да не посещават мачове никога в живота си.
147
2
 
37
 
! Отговори
пендераси , сър. преди 3 години
големи биячи, а при съотношение 3:1 тръгнали с тръби.
146
1
 
7
 
! Отговори
дедо Динчо преди 3 години
Каква изненадваща новина,кой ли да го предполага това....А иначе толкова хрисими и кротки момчета,използвани за превъзпитание на "лошите".Не мога да повярвам.......
145
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия спорт,където изповядват е престъпен.
144
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви фенове, тия са си престъпници.
143
1
 
28
 
! Отговори
Иване, преди 3 години
за поръчковите биячи е ясно, те са безмозъчни и за пет лв. са готови да пребият някого, а онези *** които се бият след мачовете, те за какво се бият? Ясно е, че са *** като го.***, но чак толкова бива ли, те и говедата не се бият така!?
142
4
 
19
 
! Отговори
8 преди 3 години
Няма ултраси , гамени , а фашизоиди ! С такива Хитлер дойде на власт ! Има ли у нас ДАНС , койтода противодейства и профилактира такива групи !Не се заблуждавайте !Помнете призива на Юлиус Фучик "Хора , бдете !"Змията трябва да се смачка , докато е малка !
141
1
 
31
 
! Отговори
13 улица преди 3 години
1000 пъти съм писал и пак ще напиша, докога групата за рекет, наркотици, палежи дори и убийства ще си действа скокойно,а коя е групата ли СОФИЯ-ЗАПАД как коя, тези жалки *** отхвърлени от обществото, събиращи се да правят само пакости, МВР са виновни , че им взимат 5 цифрените рушвети и ги оставиха над 15 години да си правят каквото искат в София, а те пуснаха пипала из цялата страна, и в всеки фен клуб на Левски из цялата страна си имат солки , който да продават за тях, жалка ***...
140
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поръчителят може би няма пряка връзка с биячите, защото те ще бъдат разкрити много лесно.Почти е сигурно, че ръководителят се намира извън групата и той е неизвестен за членовете й. Чрез система от посредници заповедите и парите се предават вероятно само на един от групата.