Установиха непълнолетен, счупил декоративна чешма в Ловеч

Това е вторият вандалски акт срещу чешмата в последната седмица
28 апр 2020 04:00, Красимир Ангелов
14

Снимка: Община Ловеч

Непълнолетен младеж е счупил декоративната чешма в квартал "Вароша" в Ловеч, съобщават от общинската администрация.

Вандалският акт е станал на 25 април
, а самоличността на извършителя е разкрита от служители на общинското звено "Контрол и сигурност", които са прегледали записите от камерите.

На записа ясно се вижда как група от шестима младежи многократно се въртят около известната "Чешма с чаплите", като един от тях чупи с крак чучура.

От общината посочват, че този месец такъв инцидент става за втори път. Счупена седмица по-рано, чешмата е ремонтирана на 24 април и веднага след това пак е увредена, което вече е рецидив.

От Община Ловеч ще бъдат безпощадни към подобни прояви, които рушат и унищожават общественото имущество,се посочва още в прессъобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"... група от шестима младежи многократно се въртят около ..."И става въпрос за рецидив. На някого му е приятно да унищожи нещо красиво, за което при това са платени пари, които не той е изработил. Санкциите трябва да са много по-сурови в сравнение с тези, които в момента са актуални.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До а съдиите ?Да унищожиш нещо красиво и да заставиш целия град на следващия ден да гледа грозотия на обществено място - това не е час от израстването. Това е деградация.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младежи, придружени от един непълнолетен или шестима непълнолетни?Какво правят навън по тъмно, без придружител, в период на извънредно положение?От коя разновидност са? Или БХК не разрешава това да се огласи?
4
0
 
5
 
! Отговори
Тя преди 3 години
Наложете глоба на родителите, щом е непълнолетен.
3
20
 
3
 
! Отговори
а съдиите ? преди 3 години
Еее голяма работа - някакво момче се е е напило и е ритнало чучуря!И аз колко съм се напивал в Ловеч, един път ритах кошчетата. Вместо да хванете очите и трактори, вие с един пиян младеж се занимавате - това е част от израстването му!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Културни особенности на едно балканско племе
1
2
 
6
 
! Отговори
Счупена седмица преди 3 години
Счупената седмица си е на кърък, така си е. :Д