Според зодията: Коя планета ви управлява?

От нея зависят успехите
30 май 2020 10:25, Дарена Найденова
6
Според зодията: Коя планета ви управлява?
IStockphoto

Базирайки се на датата ви за раждане, вие много добре знаете коя зодия сте. Ако сте по-заинтересувани от астрологията, ще сте наясно и какъв е астралният ви знак и с кои други знаци от зодиака най-много си пасвате. Но знаете ли, че всеки от нас има планета, която определя съдбата му?

Управляващите планети са като шефове за всяка зодия. Те създават пречките и успехите ни, от тяхното движение зависи настроението и как ще се справим с всеки ден. Затова може да изпитвате различни емоции, когато има ретроградни периоди, в зависимост коя от планетите попада в тях.
 
Вижте коя планета диктува правилата във вашия зодиакален знак и какво означава това:
 
Овен: Марс
 
Като първи в зодиака, Овенът се счита и за най-стар в 12-членното семейство. Въпреки че месецът му е през април, много астролози смятат, че именно той задава хода на нещата и всички други го следват. Представителите на тази зодия са известни със своята отдаденост и неуморното преследване на целите си. Борбеният характер се определя и от планетата, която владее този знак.
 
Марс е символ на енергия, страст, действие и увереност. Не само че Овенът знае как да се справи с дадена задача, но и е убеден, че няма по-добър подход от неговия. Това е вашият вътрешен глас, на когото Марс диктува всяка дума.

Телец: Венера
 
Когато мислим за Венера, има голям шанс в ума ни да навлязат думите любов, красота и жени. Ако сте Телец, първите две неща със сигурност са ви в главата. Вие сте любители на хубавата храна, меките материи, изящното изкуство и любовта като цяло. Оценявате всички неща, които са естетически приятни. Влиянието на Венера е доста силно и насърчава Телците често да се глезят.
 
Богинята на любовта играе голяма роля и във формирането на лоялния характер и отдадеността към онези, които интересуват Телеца. Представителите на този знак дават цялото си сърце на половинката си и са готови на всичко за семейството и близките си.

Близнаци: Меркурий
 
Едва ли някой ще се изненада, че Близнаците са управлявани от Меркурий – планетата на общуването. В римската митология тя се е смятала за вестител на боговете, предавайки новини и мнения. В наши дни пък влиянието на Меркурий сериозно се усеща в характера на Близнаците, които не могат да спрат да говорят и да споделят своите гледни точки.
 
Като въздушен знак, Близнакът се интересува от интелекта и винаги се опитва да научи нови неща. За тях няколко часа в библиотеката или в книжарницата, никога не са загуба на време.
 
Рак: Луната
 
Емоциите на Рака се променят толкова бързо, все едно се редуват приливи и отливи. Може би това е резултат от влиянието на управляващата ви планета. Луната е отговорна за изблиците на настроения и потока от различни чувства. Ракът е доста подвластен на случващото се около него и за минути може да смени няколко тона на лицето.
 
Представителите на този знак приемат нещата по-навътре от останалите в семейството и дълго помнят обиди и други критики. Луната обаче има и положително влияние върху зодията. Тя се счита като олицетворение на майката, която винаги иска да се грижи за дома и връзките с околните. Именно това е и целта на Рака – намиране на спокойствие и комфорт с човека, когото обича.
 
Лъв: Слънцето
 
И тук няма изненада. Зодията, която винаги иска да бъде в центъра на вниманието, се управлява от центъра на Вселената. Слънцето гордо застава над Лъва и е отговорен фактор за цялостния характер на хората тук. Благодарение на него, представителите на този знак са изпълнени с енергия, доброта и винаги са готови да подобрят настроението на компанията.
 
Кои са управлявашите планети на останалите зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
У КЛОЗЕТО преди 3 години
Слънцето и луната не са планети бе безпросветни ***!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кога Слънцето е "планета"? А Луната?
3
0
 
3
 
! Отговори
AlienVs.Predator преди 3 години
В бг хората не са зодии и не вярват в астрологии, обаче защо тогава има толкова много космонавти по улицата и толкова много изтребители по пътя, не е ясно.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех че слънцето е планета.
1
0
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
никоя ...