24-годишен актьор на "Дисни" бе открит мъртъв

Причините за смъртта му още не са ясни
7 юли 2020 15:25, Нели Христова
6
24-годишен актьор на "Дисни" бе открит мъртъв
Снимка: Instagram

След близо един месец отсъствие от социалните мрежи, мексиканският актьор Себастиан Ати бе открит мъртъв. Тъжната новина за кончината на 24-годишното момче съобщиха от Националната асоциация на актьорите в Мексико.

Себастиан Ати става популярен с ролята си на Лоренцо Гуевара в сериала O11CE, който се излъчва по Disney Channel Латинска Америка. Дублиран е и на английски и е излъчван по Disney Channel Великобритания.

Причината за смъртта на 24-годишният Себастиан Ати все още не е ясна. Последната му снимка е от парка Bosque de Chapultepec в Мексико, придружена с цитат за свободата от Нелсън Мандела.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната предозирала се друсалка . както казваше баба ми : "да не дава господ!"
3
5
 
7
 
! Отговори
дада преди 3 години
ами така ще е сравнително популярен актьор цитира Нелсън Мандела говори за прави и свободи ...ами нестава вече и демократичните страни неискат да има много гласност и сила сред тълпите - изгодно им беше тоя номер със свободата докато съборят комунизма сега като го няма тълпите стигат до извода че и демокрацията не е нещо различно от робство и започват да си искат комунизма обратно щот се дразнят че има сврухбогати и поробени в мизерия и кредити
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да е проговорил какво правят чичковците от Холивуд с момченцата
1
10
 
20
 
! Отговори
Niki преди 3 години
Поредния наркоман ! Светъл му път