Коледни пуловери - кои са най-актуалните модели?

Ето няколко идеи, които ще ви вдъхновят за пазаруване
3 дек 2020 19:17, Иванка Гъркова
1
Коледни пуловери - кои са най-актуалните модели?
IStockphoto

Остават броени дни до Коледа. Заради пандемията тази година, много от нас няма да се видят със своите близки и приятели. Независимо от ограниченията, всеки ще намери начин, за да зарадва любимите хора с подарък, било то и малък. 

Пазаруването за коледни подаръци вече стартира, като тази година, наред с традиционните като книги, пухкави чорапи с Дядо Коледа или някой кухненски уред, потребителите търсят от онези топли пуловери с празнични орнаменти по тях, които всеки би искал да носи по това време на годината. Те са меки, удобни и чрез тях може да накарате вашите близки да се усмихнат.
 
И тази година коледните пуловери за двойки или такива за майка и дъщеря или баща и син, са най-търсените. Обикновено те се предлагат най-вече в червено, зелено и тъмносиньо, като по тях има закачливи надписи за Коледа или орнаменти като елхички, гирлянди, еленчета и други. Някои търговци дори предлагат специална изработка по избор, например с текста „Моята първа Коледа“. 
 
Пайети, шарени помпони, ширити, принтове с анимационни герои, „изкуствени“ гирлянди, мъниста, перлички, са дребните орнаменти, които ще красят много пуловери.
 
Тръгвайки на пазара или разглеждайки сайтовете онлайн, ще откриете, че има и голямо разнообразие в плетките и материала, от който са изработени. Разбира се, вълнените, кашмирените и онези по-рошавите, приличащи на козина на животно, са хем актуални, хем са предпочитани за повече топлина.
 
Ето няколко пуловера, от които да се вдъхновите за коледен подарък: 
 
1. Червено и бяло – класика в жанра
 
В случай че пуловерът, който търсите, е предназначен за човек, който иска да бъде забелязан, то заложете на червеното като основен цвят в него. Винаги комбинацията му с бяло е за предпочитане. Има и модели със зелено, които също са много симпатични.
 
Потърсете червен пуловер, който е с нежни снежинки или пък в центъра му има огромен снежен човек. Той може да бъде с дължина до кръста или по-дълъг, леко широк, както е модерно в момента.
 
Какви други коледни пуловери са актуални, вижте в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз имам такъв. Носих го цяло лято, но не съм го прал.