Сираков призна: Левски се бори за стадиона от 9 месеца

Това е основното нещо, което ме вълнува, заяви босът на "сините"
19 фев 2021 12:15, Красимир Ангелов
13

Снимка: Lap.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че от 9 месеца се бори клубът да получи концесия за стадион "Георги Аспарухов".

От Министерството на младежта и спорта вчера официално обявиха, че това ще стане факт. По този начин шансовете на "сините" да намерят инвеститор за "Герена" се увеличиха многократно.

Още по темата
По информация на Gol.bg, Сираков преговаря от доста време с чуждестранна фирма, която да модернизира съоръжението, но от Левски няма да коментират темата, докато всичко не стане официално.

"Наистина това е ден, в който трябва да се поклоним до земята на делото на един от най-великите българи, който е и наш патрон. Каквото и да кажа, ще е малко. Трябва да си спомняме с почит и уважение за делото и това, което е свършил този велик българин", каза Сираков при поднасянето на цветя пред паметника на Васил Левски.

"Държавата не ни е дала стадиона на концесия, а изпълни първата стъпка. Използвам случая да благодаря лично на премиера Бойко Борисов, който направи невъзможното в такива кратки срокове. Жалко е, че ние не можем да му се отблагодарим така, както трябва. Искам да агитирам тези, които са под него, да бъдат също толкова експедитивни и да ни помогнат да доведем тази първа стъпка до финалната права в най-близко бъдеще", заяви Сираков и продължи:

"И в мечтите, и в плановете ми е. От 9 месеца, откакто получих акциите, това е основното нещо, което ме вълнува. При нас борбата за оцеляване продължава, но ако искаме да превърнем Левски в европейски отбор, първото основно нещо е да намерим партньор или стратегически инвеститор и да имаме един европейски стадион".

Какво още каза Наско Сираков четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Сирасов и като ви подари държавата стадиона за без пари ще заиграете ли като Манчестер Сити
9
0
 
1
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Това ли е стареца Сираков. Противен е както винаги.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета тези дни в пресата,че си се ориентирал добре,знаеш кой з.......к да целуваш
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото което промениха от комунистческо време е че сложиха огради навсякъде,построиха общежитие на дивите селяни и направиха така че около стадионът не може да се тича защото натрупаха планини от отпадъци и сложиха ограда с бариера и вишка.Боядисаха всичко в някакъв безумно крещящ син цвят.Направиха си и спортно училище което преградиха с около 10 огради.Всички места за обществен спорт като баскетболни кошове,тенис маси и игрище за волейбол бяха премахнати.Пропаднали хора с пропаднал отбор
6
1
 
13
 
! Отговори
разсмя ме преди 3 години
Крадливото Насе знае как да пълни чекмедже.Сините да не чакат нищо друго освен космически цени на ремонта на стадиона.
5
1
 
11
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 3 години
Сините куци коне са за конюшна...не за стадион....
4
2
 
19
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Да дадеш стадион на концесия за 35 години на фалирал спортен клуб ,с милиони задължения, си е чисто и просто престъпление.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наско Раев беше добър като за подуенските стандарти,проби в мега колоса Сарагоса..
2
7
 
2
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
КЪВ СТАДИОН ЩЕ ПРАВИТЕ УТРЕ ЩЕ ДОЙДАТ КОМУНИСТИТЕ И ЩЕ ВИ ГО ВЗЕМАТ ПАК
1
0
 
11
 
! Отговори
смях от стадиона преди 3 години
тива същия сираков ли е , дето е собственик милионер на левски ?