Денят в снимки - 5 март

Годишнина от смъртта на Сталин и мигранти на плаж в Лас Палмас
57

Мигранти живеят на плаж в испанския град Лас Палмас на Канарските острови. Снимка: БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
11
 
6
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Трудно могат да се намерят точни думи за тази отблъскваща личност. Но въпреки това, смятам, че той заслужава паметник във всеки по- голям град по света. Защото успя да мо билизира една почти унищожена държава и да създаде ядрено оръжие, с коетопредотврати монопола на САЩ в това отношение.Иначе американците, с големи традиции в робовладелството, можеха да разполагат с цялото чявечество за свои роби!
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варварите, ако знаят колко руснака е избил поради отказ да се бият във войната. Ще му съборят сградата ,където са го наврели тоя терорист.
25
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато му разнасят портрета на тоя убиец няма да се оправят.В Москва и до днес живеят по 2-3 семейства в един апартамент и ползват една кухня с 4-5 котлона, което го няма никъде по света.И го смятат за нормално.Руснаците са се свикнали да са роби.
24
5
 
8
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
От 1917 няма Русия до днес.
23
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия няма да живеят никога нормален живот...Да се кланят на този масов убиец ?!Руснаците не може да са нормални хора!
22
0
 
5
 
! Отговори
Сталин и Прокофиев преди 3 години
Не само държавникът Йосиф Сталин, но и композиторът Сергей Прокофиев е починал на пети март 1953 г.
21
8
 
5
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Сталин не е бил нито комунист,нито болшевик. Сталин е бил националист - реалист....И не обвинявайте Сталин за извършени не от него престъпления,а се вгледайте в обкръжението му и водените борби за власт...и кои бяха яхнали Октомврийския преврат и колеха наред невинни хора!!!???....И добре че Сталин е взел надмощие за да се справи малко от малко с истинските престъпници...
20
4
 
8
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Смъртта на един злодей!, Никога не съм знаел кога е умрял, а вече и я забравих.Държаха го в саламура. И земята не ги ще!!!Отврат!!!
19
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Сталин като почина какви пари и имоти остави на децата си НИКАКВИ НИЩО не е оставил единият му син е бил обикновен воин и е убит в концлагер от немците.Сталин отказва да го размени казвал,че вичко е на държавата и на всички хора. е спазвал тези правила.А сегапните управляваши независимо от коя партия казват,че мислят за хората но не се спират да крадят ивсе повече пари и богатство да трупат да има за наследниците си любовницте си.
18
3
 
6
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
до 16: Не Сталин е бил людоед а евреите на различни постове и високи рангове в Червената армия и политиката,които Сталин поизчисти малко и за това е мразен и набеждаван за греховете на другите!?...
17
11
 
11
 
! Отговори
Чърчил преди 3 години
Той пое Русия с дървеното рало ,но я остави с ядрено оръжие !!! Това ви дразни в него,нали ?
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големият людоед в историята на човечеството! И същевременно гениален престъпник от на-висока класа...
15
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тази дата ли е пукнал тоя м.ръсник? Нека бъде обявена за международен празник и да се празнува поне 3 дена!А за да припомним какви лакеи са нашите *** - един от най-хубавите ни градове кръщават на този сатрап, а след като в СССР го отричат, тихомълком връщат името на града и хвърлят огромния му паметник в морето, ни лук яли, ни лук мирисали
14
8
 
9
 
! Отговори
да бе преди 3 години
До Активист на БСПТоя американците така го изработиха,че повече няма на къде!И им свърши всичката MръcHa работа!Ама когато орачи и копачи управляват държава така е!
13
1
 
13
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
"КОМУНИЗМА" ---Е ВИД "ДЪРЖАВЕН ФАШИЗЪМ"! ПРИ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА"---СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО СА В ЧАСТНИ РЪЦЕ, ДОКАТО ПРИ "РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ИЛИ КОМУНИЗЪМ"--ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА "ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА" И ДИКТАТОРА, ГЛАВАТА НА ЕДНА ПАРТИЯ!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ПРОУМЕЕ, ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА ??!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя освен масов убиец е издал заповед да започне Македонизация на Пирин... след което да бъде отцепена към макетата. Това е един абсурден АНТИ-Българин и трябва да бъде заклеймен от България за винаги. Не да се води спасител на някого.
11
2
 
14
 
! Отговори
НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ: преди 3 години
ДА ИЗКАРАМЕ НАЯВЕ , ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УБИЙЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛАКЕИ НА ТОЗИ ПОЗОРЕН ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ , КАТО ПОКАЖЕМ НА СВЕТА , ЧЕ НЕ СМЕ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА", КАКТО НИ УЧЕХА В УЧИЛИЩЕ, А СМЕ ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ?!!СТИГА ВЕЧЕ ТЪРПЯХМЕ ,ТОЗИ ДОЛЕН И ДВОЕН СТАНДАРТ В СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПА!СТИГА КОМПРОМИСИ СЪС СОБСТВЕНАТА НИ СЪВЕСТ И РАЗУМ!!!
10
20
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Човекът,който спаси Европа и Африка от фашизма!!!
9
10
 
15
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
ДОКОГА ВЪВ ФИЛМИТЕ НА "ДИСКЪВАРИ" ЩЕ ДАВАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА АДОЛФ ХИТЛЕР ...А ЗА МАСОВИЯ УБИЕЦ СТАЛИН , ЩЕ СЕ МЪЛЧИ ....ГУЗНО И ПОЗОРНО??!!ДОКОГА С ТАЗИ ВРЕДНА И ПРЕСТЪПНА , КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА!!?????????
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ:И двамата са престъпници, но в страна като Русия, водена от същите престъпници със същата философия, не е проблем да се "празнува" тоя изверг.