В зрелище на ринга: Тайсън Фюри нокаутира Уайлдър в 11-ия рунд!

Двамата направиха впечатляващ двубой в Лас Вегас
Обновена: 10 окт 2021 08:03 | 10 окт 2021 07:46, Александър Попов
96

Снимка: БГНЕС

Третият сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър в свръхтежката категория на професионалния бокс завърши с победа за британеца. След серия тежки удари и разменени предимства, Фюри просна Уайлдър в 11-ия рунд и запази пояса във версия WBC.

Така Циганският крал остава непобеден - от 32 мача има 31 победи и едно равенство, именно срещу днешния си съперник.

В Двубоя Фюри видимо бе по-класният боксьор, но и той оцеля след два нокдауна.

МАЧЪТ

В първите два рунда двамата определено тръгнаха по-предпазливо, като началото бе за Уайлдър. В края на първия рунд обаче Фюри пласира силен удар.

Първият критичен момент бе в третия рунд, когато Циганският крал прати на земята своя съперник след серия удари и мощен ъперкът. Американецът успя да се изправи и да доиграе секундите до гонга, който определено го спаси.

Фюри тръгна да атакува и през четвъртия рунд, но в края му Уайлдър го прати два пъти в нокдаун след серия удари. И тук гонга се оказа решаващ и спаси британеца от поражение.

Двамата продължиха с размяната на удари и да търсят нокаута. Фюри бе близко до него в 7-ия рунд, когато на два пъти пласира тежки удари, но Уайлдър по чудо оцеля.

В осмия рунд и двамата боксьори пласираха тежки крошета, като предимството отново бе за Циганския крал. В деветия рунд нещата не се промениха, като видимо и двамата търсеха решаващия удар. По-критичните моменти отново бяха за Уайлдър, който в края на трите минути получи тежки удари.

Дестият рунд започна отново с предимство на Фюри, който свали за втори път своя съперник на пода в нокдаун с дясно кроше. Уайлдър обаче се изправи и дори в последните секунди на рунда успя да разклати своя съперник със серия удари.

В 11-ия рунд Фюри продължи с натиска си, а Уайлдър определено изпитваше проблеми. Логичното в двубоя се случи след два мощни ъперкъта на Фюри и серия от ляво и дясно кроше, което прати Уайлдър на пода в нокаут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
10
 
! Отговори
някой преди 2 години
ако го пипне пулев......................:)
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук предимно пишат хора на ниско ниво на знания и неразбиращи от спорт още повече от бокс.
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До AnonymousМоля,съгражданите на хубавата ни държава с не дотам хубави духовно хора,правете разлика м-у спортист и *** ненормален невъзпитан некултурен и индивид който не му е мястото сред хората и ще плаща както всеки на Земята за греховете си с душата затова са болстите ви карма от вашите мисли емоци и и действия.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДа така е.Но простите невежи неосъзнати няма да те разберат.
42
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уайлдър не притежава големи боксови умения, постигнал е всичко благодарение на физика и изключително силен удар; преди този мач не направи нищо за своето развитие, което е фрапиращо за професионален спортист. 3-тия мач бе излишен, но политически чернокожите се надавяха на подарена победа ако се изиграят 12 рунда. Фюри прие мача много несериозно и се подготвяше на лагер само 3 (ТРИ) седмици, иначе щеше да свърши Уайлдър с нокаут някъде в началото.
41
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зрелище за . В реалния живот (и цивилизования свят) тия биячи с мускулите са представители на най-ниските социални слоеве, където между другото им е мястото, само в кл00зети като българия такива ги издигат на пиедестал.
40
0
 
7
 
! Отговори
Fenb преди 2 години
Сашко, Сашко, еми сложи един линк с видео...какво ми разказваш като ученичка, ***!!!!
39
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано не съдят Фюри за расизъм....
38
1
 
26
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
Ей Фюри, им един Венци Боксьора, каза че щял да те победи, я ела да го видиш, че нещо се е взел на сериозно! 😁
37
1
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Като ученик на времето и аз...боксирах.Веднъж на едно републиканско в Бургас,като се качих на ринга,преди да ми сложат...ръкавиците главния съдия ми взе двете ръце да ги види(да не държа нещо непозволено) и ми каза: -момче с тези пръсти на пианист,къде си тръгнал.Паднах тогава,защото опонента ми тупаше...яко,а аз за да стигна 60-сет кг за категорията(бях 58 реално),трябваше да се тъпча 2-3 дена,ама това не прави...мускули.Така че,нямаш ли яка...тупалка по рождение,отпиши бокса.
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луис за малко да направи Витали циклоп добре че го спряха докторите.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усик не е падал нокдаун никога нито като тежък нито като полу-тежък.
34
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Впечатлявато представяне на Фюри, но Усик си е класа над него. Фюри и Джошуа са си на едно ниво горе долу и двамата са тромави но Усик е от друга планета няма шанс Фюри.
33
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна го говоря - Фюри е боксьор, има удар, техника, тактика... Уайлдър е бияч, той разчита цял мач на 1 удар и да нокаутира. Ми това за мен не е боксьор. Той дори след 4-я рунд едва дишаше, дето Фюри е 130 кила почти и с доста сланинки, но пък беше много по-добре физически! Абсолютно заслужено по-добрият и класен боксьор спечели! Джошуа също е боксьор и то много добър, но тръгна надолу в последните 2-3 години.
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А продължаващия напред кога ще продължи напред?
31
4
 
7
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
И двамата са яли бой,но е имало за какво,а българите сме бити цял живот от лошите, некадърни и корумпирани управници,че вече няма накъде без да получим нещо смислено в замяна.Само срам,унижения и недоимък!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черняка, просто изглеждаше като стоманена машина на ринга а цигаанския крал просто като уличен побойник, сякаш всички мислихме че Фюри ще падне на 3 рунд!
29
2
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Пак прегледах мача. Ами няма какво да кажа, освен много добър! Фюри е класа. Двата пъти дето падна, особено втория, го направи не толкова от ударите, а да си почине малко. Тактика. Отделно след мача нямаше нито едно поражение! Все едно не де беше бил. А всички съперници на Уайлдър преди са имали, както и самия Уайлдър, както и Джошуа, Усик. А Фюри нищо. Машина! Поздрави и за Уайлдър. Повечето щяха да са прекратили до 6-7 рунд.
28
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей тоя Фюри е голям змей.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 58 Мечтяай си...