Вицепремиер обвини БСП, че се страхува да види гражданите при урните

Твърдението, че НДСВ иска да касира изборите, не заслужава да бъде коментирано, обяви Пламен Панайотов
2 юни 2005 11:35,
Вицепремиер обвини БСП, че се страхува да види гражданите при урните
Пламен Панайотов. Снимка: Булфото
„Има политически субекти в България начело с БСП, които неистово се страхуват, Бог знае защо, да видят гражданите при урните и нека те да дават обяснение“, заяви вицепремиерът Пламен Панайотов в отговор на журналистически въпрос за раздробяване на средствата при организирането на томболата за гласувалите в парламентарните избори.

"Твърдението, че НДСВ иска да касира изборите, не заслужава да бъде коментирано", добави Пламен Панайотов. По думите му предизборната кампания на НДСВ ще струва един милион лева. Партията ще обяви дарителите, а Сметната палата ще направи проверка на разходите за кампанията, добави той.

„Очаквам в най-скоро време в Държавен вестник да излезе постановлението на Министерския съвет за изборите“, каза още Панайотов и добави, че ЦИК се е запознала с план-сметката за изборите още преди МС да вземе решения по нея.

„Напоследък битката на тези парламентарни избори се води главно между БСП и НДСВ. Прави ми впечатление, че има създадена червено-синя коалиция, която явно иска да върне двуполюсния модел и конфронтацията между хората“, коментира и министърът на околната среда и водите Долорес Арсенова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание