Издигнаха кандидатурата на Петър Стоянов за председател на СДС

Структурите на синята партия в Смолянска област смятат Стоянов за единствената фигура, която може да върне доверието в СДС
11 сеп 2005 15:36,
Издигнаха кандидатурата на Петър Стоянов за председател на СДС
Петър Стоянов; снимка: Булфото

Областният съвет на СДС в Смолян издигна кандидатурата на Петър Стоянов за председател на партията за предстоящия избор на националната конференция на 1 октомври, съобщиха от областното ръководство на СДС.

Местните структури на синята партия в Смолянска област номинират единодушно предишния президент Петър Стоянов, определяйки го като единствената кандидатура, която е в състояние да върне доверието в СДС, допълниха от областното ръководство.

Петър Стоянов е единствената фигура, която може да поведе СДС, ако искаме да се възроди партията и да заеме своето достойно място“, посочи Тодор Бозуков, заместник-председател на областното ръководство на СДС в Смолян и кмет на Чепеларе.

По-рано днес бившият прессекретар на Петър Стоянов в президентската администрация Нери Терзиева, потърсена по повод публикации за заплахи за живота на президента в периода 1997-2001 г., каза за БТА, че Стоянов няма да коментира въпроси, свързани с темата "заплахи и охрана".


Спонсорирано съдържание