НЛО се загнезди в парламента

Драма с гласуването в парламента; фирмата, която обслужва пултовете за гласуване твърди, че космически лъчения проникват под ъгъл в залата и пречат на системата
6 дек 2007 13:09,
24
НЛО се загнезди в парламента
Космически лъчения проникват под ъгъл в пленарната зала. Понякога. Снимка: БГНЕС
Заради съмнения за проблем в системата за гласуване парламентът продължава работата си с обсъждане на второ четене на законопроекта за Държавна агенция "Национална сигурност".

При гласуването на текстове от Закона за данък върху добавената стойност /ДДС/, председателят на ПГ на левицата Михаил Миков посочи, че системата за гласуване не отчита правилно подадените от тях гласове и помоли да бъдат взети мерки.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински каза, че според обяснението, което е получил, гласовете на независимите народни представители се разпределят по различните парламентарни групи, а не отделно.

Заради проблемите от ОДС предложиха парламентът да продължи работа само с обсъждане на второ четене на законопроекта за Държавна агенция "Национална сигурност", без да гласува.

Независимият депутат Станчо Тодоров каза, че "като няма система и инженери в този парламент, които да я оправят, да си ходят, да назначим такива, които ще могат да оправят системата".

Георги Пирински отново взе думата и каза, че за две години и половина е имал възможност да се сблъска с този проблем неколкократно.

„Оказа се, че парламентът е в ръцете на един колектив, за който няма сила, която да го приведе в по-работен режим, допълни той.

"Понякога се появяват обяснения във връзка с космически лъчения, които проникват под ъгъл в пленарната зала, друг път се появява обяснение, че еди кой си пулт изведнъж по необясними причини започва да дава на късо", каза Пирински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ani преди 16 години
стига смешки.Ами да отидат всички депутати заедно с министрите в Космоса!
2
0
 
1
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Сега пък космоса им е виновен.Търтеи такива!
1
0
 
1
 
! Отговори
Gold преди 16 години
Независимият депутат Станчо Тодоров каза, че "като няма система и инженери в този парламент, които да я оправят, да си ходят, да назначим такива, които ще могат да оправят системата". Като няма депутати в тоя парламент, които да мислят за народа и да оправят държавата, да си ходят и да дойдат други - по-малко на брой, но по-работоспособни. Ама де такива в ***.....