Борисов: Живеем в президентска, а не в парламентарна държава

Станишев подписва договори в полунощ, а една парламентарна република изисква дебат и прозрачност, изтъкна Борисов
19 яну 2008 15:26,
171
Борисов: Живеем в президентска, а не в парламентарна държава
Снимка: Булфото

В България в момента се работи като в президентска държава, а не като в парламентарна, каза кметът на София Бойко Борисов на семинар в Пловдив, на който се обсъжда проектобюджетът на общината.

Станишев подписва договори в полунощ, а една парламентарна република изисква дебат и прозрачност, изтъкна Борисов.

Не се знаят параметрите на договора „Южен поток”, както и това дали ще се пазарим наново за газта.

Ако се налага да защитим градовете на България от правителството, ще го направим, каза още кметът.

Премиери дал господ, а аз не съм кариерист, коментира той предишното си изказване, че ако държавата намали парите за общината, той може и да не изкара мандата си.

Борисов сподели, че държавата трябва да изпълнява ангажиментите си към общините, но помоли да не се тълкуват неправилно думите му, че ще се откаже предварително от мандата си, а ще продължи да работи по проблемите на общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
И совалките нямат проблеми :))))))))))))))))Кацат винаги безаварийно.:))))))))))))))))))))))Гешев,благо дарност от цялата компания ,че поддържаш настроението. Ха наздраве !!!!! :))))))
109
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 16 години
ПЕНТАГОНА ВЕЦЕ Е РАЗРАБОТИЛ ПЛАНОВЕ ЗА НАХЛУВАНЕ ! ВИЗИТАТА НА БУШ В АРАБСКИТЕ СТРАНИ БЕШЕ С ТАЗИ ЦЕЛ - ДА ПОЛУЧИ ОДОБРЕНИЕ ! ОТ ПЕРСИИСКИЯ ЗАЛИВ ДО ТЕХЕРАН СА ЗА 3 ДНИ ! Е РУСНАЦИТЕ ПРОБУТАХА НЯКОИ НЕЩА НА ИРАНЦИТЕ , НО СТЕЛТ НЯМА ОСОБЕН ПРОБЛЕМ !
108
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Ха наздраве от компанията!!!!!!! :))))))) Да живее Русия!!!!
107
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Американците ще влязат в Иран на кукуво лято.Но нямаме нищо против да си го мислиш.:))))))))
106
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 16 години
....... АМА НА АНОНИМНИЯ ОТЗАД ! ДА МУ ОЛЕКНЕ ! ТОВА МУ БИЛО ЛЕКАРСТВОТО ! МНОГО ГО КЛАТИЛИ РУСНАЦИТЕ ДВА ДЕНА ТА МУ СМАЗАХ ЯКО ЗАДНИЦАТА !!! ДА БЕЛЕНЕ ФАКТ ! ЛАГЕР ЗА КУМУНИСТИЧЕСКИ РАЗБОИНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ! ЮЖНИЯ ПОТОК ЩЕ ГО ИМА , НО ПРЕЗ АЗЪИБЕРЖАН , ИРАН И ТУРЦИЯ , НО КОГАТО СЕ ИЗТЕГЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ИРАН , НЕ ПО РАНО ОТ 3 ГОДИНИ , ЩОТО ЩЕ ВЛИЗАТ ТАМ ПРОЛЕТТА ! А НЕФТОПРОВОД ЩЕ ИМА , АМА БУРГАС - ВЛИОРА , ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ТРАНЗИТА ! АНАДАНМО !??
105
0
 
0
 
! Отговори
УЧИТЕЛЯ преди 16 години
ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ ЛАКЕИ ! ДОЛУ ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ ! ДОЛУ ДОНОСНИЦИТЕ ! ДОЛУ ГЕНЕРАЛИТЕ И МУТРИТЕ ! СВОБОДА НА СВОБОДНОТО СЛОВО ! СВОБОДА НА МАИКА БАЛГАРИЯ ! СМЪРТ НА МАФИОТСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ !
104
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Какво безсилие,Гешев? Южен поток е вече факт.АЕЦ Белене-също.Безсилен си ти и такива нещастници като теб. А наздраве от нашата компания за българо-руската дружба!!!!!! :))))))))))
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Айде Гешев ти си, излей си душичката :)
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя Гешев много ме забавлява... Наистина по-голями тъпотии скоро не бях чел. Работил по европейските стандарти... въй въй Момче, европейските стандарти някой хора отдавна ги надскочихме. Нито си ми на образованието, нито на парите, за да разговарям изобщо с теб. Ама айде... Да се посмея още малко
101
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 16 години
ЛЕЛЕЕЕЕ КАКЪВ ИЗРАЗ НА БЕЗСИЛИЕ ! ТО ЕЗИК , ТО ЕПИТЕТ , ТО ВУЛГАРНОСТ И КАКВО ЛИ НЕ ! ОЧАКВАНА РЕАКЦИА ОТ ПСИХЯСАЛИ ПРОМИТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЗАЦИ ! ИЯВНА ПСИХОПАТИЯ ! САС СЪЩАТА ИСТЕРИЯ ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ СТАЛИНИСТИТЕ -КОМУНИСТИ СА СИ ХРАНИЛИ ПРАСЕТАТА С ТРУПОВЕТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ ! НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ! И НИШТО НЕ МЕ УЧУДВА ! А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ГОЛЕМИНАТА НА ТУИ ИЛИ ОНУИ ПРАТИ ЙЕНА ТИ ДА ГО ПРЕМЕРИ , Е АКО Е ДАРТА МОЖЕ СЕСТРА ТИ ИЛИ ДЪЩЕРЯ ТИ , АКО Е ПОРАСНАЛА ! НО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И СЕРГЕИЧО НЕ СЕ ЖЕНЯТ ! Е МОЖЕ ПАК ДА ПОЧЕРПИШ ЗА 2 ФЕВРУАРИ !
100
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Йорданов,разбрахме,че си почитател на френ.ските ласки,лошо няма.:)))))Вамаме нищо против да изядеш на теменужка ***,а ще ти препоръчаме Мехмедчо.Той е спец по лапането на такива като твоя. :)))))))))))))))))))))))))))))
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а бе, вие на ко го удерихте тука????????аман от ***
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
САС ми чете мислите... На хора, които не могат все някой или нещо им е виновен. Гешев не чакай Костов да те орави щото няма да стане тая работа. Безплатен обяд няма вече
97
0
 
0
 
! Отговори
йорданов преди 16 години
Сега и Теменужкината *** ли ще изядете ? Платената пропаганда на предателите яде всичко наред ! Ами що не налапате и моя бе хишници ! Да ви *** и психасалите комунисти ! Това да не ви е вестника на Тошко Тошев- агент бор , та каквото напишете вашто да е ! Да ама в нета не предете ! Има и други мнения и то правилни ! ДА ГО ДУХАТЕ *** !
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
GE6EV E 4IFUTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
95
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Гешев,мисля,че си жалък онанист.*** де,да ти е по-ясно.Плюнки хвърчат от устата ти и пяна даже излиза. Хайде пий си хапчето и си лягай. И да не забравиш да лъснеш бастуна!!!! То пък един бастуууууууууун.......Ама руските реактори са виновни,че е невидим.И Чернобил.И Путин. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
94
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 16 години
РАБОТЯ ПО ЕВРОПЕИСКИ СТАНДАРТ . НО ТИ СИ ЧЕРВЕН И В ЧЕРВАТА , А СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА ТЪМНО СИН ! ЗАЩО РАЗЛЮБИ МАИКАТА ПАРТИЯ ? МОЖЕ БИ НЕ ТИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ ? ЕМИГРИРАИ В РУСИЯ И РАБОТИ ЗА ГАЗПРОМ ! ТАМ ПЛАЩАТ ДОБРЕ ! ЩЕ СЕ ЧУСТВАШ КОМФОРТНО СРЕД СВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ! И ВВЕРИ ЩЕ СГЛОБЯВАШ , АБЕ ЩЕ ЧЪФТИШ !
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако можехме да ги правим, ние щяхме да имаме реактори, българско производство. Но ние не можем и затова трябва да си внесем. Най-добрата алтернатива са ВВЕР. Не става дума за политика, това е най-изгодното решение за нас!
92
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Мари Теменужке,*** ти много разбираш от ядрени реактори,***????:))))))))))И от национална сигурност още повече :))))))))))))))
91
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Мехмедчо,явно много пъти си усещал този вкус в устата и болката в отверствието. :)))))))))