Кабил заповяда да му се извинят

Давам срок от 24 часа на архитект Георги Янев да ми се извини за "корупцията в министерството на земеделието е кошмарна", обяви министърът
5 фев 2008 13:15,
124
Кабил заповяда да му се извинят
Земеделският министър Нихат Кабил. Снимка: Булфото

„Давам срок от 24 часа на архитект Георги Янев, в който той както ме обвини публично, така и да ми се извини, заяви министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил

Още на 29 януари Кабил призова архитект Янев да му предостави до днес - публично или лично, доказателства за твърденията си, че "корупцията в министерството на земеделието е кошмарна".

Министърът посочи, че до този момент не са представени такива доказателства нито пред него, нито публично.

„Ако не получа извинения, ще сезирам главния прокурор за злепоставяне на държавна институция“, заяви министър Кабил.

Името на архитекта нашумя, след като стана ясно, че той е подал сигнала за двамата чиновници от Фонд Републиканска инфраструктура, които му поискали 50 хил. лв., за да променят статута на земя в Търновско.

Вътрешният министър побърза и го награди с кортик за постъпката му.

Тогава в отговор на въпрос защо във фонда, а не в земеделското ведомство е подал молба за земята, Георги Янев обяви, че корупцията във ведомството на Нихат Кабил е кошмарна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
He4oBeK преди 16 години
Празни приказки , българчетата се правим на велики в форума , *** мастий подскачат все едно са у дома си ..и до кога , какъв е смисъла , само празни приказки , кучетата си лаят а кервана си върви !!!А другите нации отдавна са минали по този път , дори някои хора малко по креативни от нас са създали Арийско движение , първоначално основано в южните щати а в последствие развило се като международно ...Слагайте качулките братя !!!
63
0
 
0
 
! Отговори
Arkan преди 16 години
Abe toja Kabil raboti sreshtu bulgarite, kak she nqma korupcia, da go zastreljat be maika mu. Polu4avat mnogo pari ot EU,i ne kazvat kude otivat,V Ministerstvoto na Kabil se govori na turski,kvo da komentirame.
62
0
 
0
 
! Отговори
Miladinov преди 16 години
abe hora 58 nomer mah e prav, trqbvba da izkorenit tazi korupciq dae i majka i
61
0
 
0
 
! Отговори
Miladinov преди 16 години
abe majtap nqma no po golqmata 4ast na taka nare4enite turci v bg sa ama mnogo prosti tvqgi da gi ea, ama naistina sa prosti kato gaza na edno 6impanze
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кво искаш бе,да ми ядеш *** ятаган ли?
59
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
iskreno jelaq da doide nqkoi kato *** da vi svari na sapun
58
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Министъра е български мюсулманим и това не ни засяга, каква религия изповядва! Да говорим по същество ...изнасяйте всички сведения за корупция, а не си чешете езиците само...Събирайте факти за съд пред Европейските институции..А министър Кабил да не заплашва от позициите на поста си един човек дръзнал да критикува и да изнася факти за корупция...защото това не е в интерес на институциите които представлява!Корупция има и тя е във високите етажи...но до сега се правят показни кокушарски операции...Никой не търси отговорност на кредитните милионери...Никой не поставя въпроса защо министри си купуват жилища на специални цени...защо на някой обикновен българин не му се подарят 25 000ЕU , както на мин. Масларова...Хайде съберете и публикувайте цените на имотите придобити от червените барони през последните години...дали са на пазарна стойност?
57
0
 
0
 
! Отговори
Miladinov преди 16 години
abe majtap nqma no po golqmata 4ast na taka nare4enite turci v bg sa ama mnogo prosti tvqgi da gi ea, ama naistina sa prosti kato gaza na edno 6impanze
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
я си маина пък ти бе *** резан...
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В България българи НЯМА,има само ТУРЦИ И ***!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Права си!Вие българите от бели станахте мургавички като нас турците за 5 века!И после,казвате,че не носите турска кръв!Носите и то как!
53
0
 
0
 
! Отговори
LORENA преди 16 години
,да вземе да прочете доклада на ЕК.Ясно е ,че през юни ще ни треснат предпазни клаузи заради такива наглеци.Сега пищят като ощипани селски моми,но искам да им видя физиономиите през юни!
52
0
 
0
 
! Отговори
Mehmed - Haskovo- TY преди 16 години
taka vi se pada, raq prokleta, donosnici i mrasnici mrasni.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Само не разбирам каво се пените толкова като кръвта и на едните и на другите си е чисто БЪЛГАРСКА. Нищо турско няма и в турците отсам Босфора, но много от тях са си изгубили отдавна и вярата и самосъзнанието. В Италия през 18 век официално е имало над 4 милиона българи (т.е. повече от половин сегашна България) - а някой да е чул в момента за българи в Италия?Най-лесно обаче се играе и се печелят пари, като се извади националистическата или религиозната карта и много хора прекрасно се възползват от това за да си пълнят гушите. Не смесвайте обикновените т.нар. "турци" с най обикновенните престъпници от ДПС. Търци в България няма.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя нема ли срам или се прави на охапан . Та нали като влезнеш в някоя от администрациите на зем. министерство и без 100 лв. никой те не поглежда даже и за здрасти ами като дойдат тия от разплащателната агенция мани мани само гледат как да ти свалят кожата. Аз лично съм давал 4 пъти пари за да ми сваршат работа определени служители . Иначе отиваш на кино и ти се срива 5 години къртовски труд . НЕКА МИНИСТЪРА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ХОРАТА ОТ ИМЕТО НА СЛУЖИТЕЛИ ТЕ СИ .
49
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 16 години
Каквото и да си говорим колкото и да ги приемаме турците между нас винаги ще си остане линията която ще ни разделя,защото на времето 3-*** ГАДНИ ТУРЦИ са изнасилили пред пра-пра-пра дядо ми пра-пра-пра-баба ми,това се предава от поколение на поколение не се забравя,така,че във всеки от нас може да има турско.Тия белите кадъни и хубавите турчета са потомци на хубами български жени и момчета яничари,турците са грозни,черни и кръвожадни.ИВАН КОСТОВ жаден за власт ги пусна в парламента защото не можа да приемем БСП което го изучи а Сокола хитър влезе и командва коректив,кой ни е виновен.Ще дойде време всичко ще се плаща с кръв,ще дойде той от Анадола да ми каже кой ще ме командва хайде бе,аз ходя ли там да гласувам.
48
0
 
0
 
! Отговори
до 37 преди 16 години
до 37 ей отворко! Я се хвани за палците и чакай после да ти се извиня долна турска ***
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Давам срок от 24 часа на ...мънистър Канибалda si namje filia s mas i svinski mezeta
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
45 е за христов гяура
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ха-ха-ха Само не разбрах с какво ще ни трепете?С половин стадион армия ли?ха-ха-ха Ще умра от смях!***!С гол *** не става!Хайде не ми обяснявай колко сте умни,знам ви,какви *** сте!Вие ако бяхте умни,нямаше да сте на това дередже!Турция е сто години пред вас!ха-ха-ха