Кабинетът се пази от народната любов

Станишев разпоредил да бъдат взети мерки за осигуряване на спокойствието в столицата, нали протестната вълна приижда
19 фев 2008 17:27,
77
Кабинетът се пази от народната любов
Пазете правителството. То е ваше. Снимка: БГНЕС

21-ви февруари наближава /тогава ще има протестен митинг на обединената опозиция/ и в редиците на тройната коалиция започна да се усеща леко напрежение.

Премиерът Сергей Станишев обвини опозицията, че нейните мотиви за вот на недоверие към правителството са лековати и несъстоятелни, като не пропусна да се застрахова, че това не означава, че проблемът с корупцията „няма чуваемост“ в обществото, тъй като темата е много чувствителна.

Станишев е подчертал, че докладът на Европейската комисия отчитал напредък. В борбата с корупцията правителството виждало като основен партньор българското общество, а не парламентарната или извънпарламентарната опозиция. 

Моралните основания на опозицията за подобен вот са „силно укорими“, каза още премиерът.

Според министър-председателя целта на вота е да се провери стабилността на мнозинството след отделянето на групата на Българска нова демокрация (БНД).

Станишев се похвали, че е разпоредил на министъра на вътрешните работи да вземе всички законови мерки за гарантиране на сигурността и на спокойната работа на Народното събрание по време на дискусията по вота на недоверие.

По неговите думи, стремежът на организаторите на предстоящия протестен митинг не е да протестират законосъобразно, а да нагнетяват напрежението около парламента, да затрудняват движението в София и да подложат на психологически натиск народните представители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Шубето е голем страх
15
0
 
0
 
! Отговори
Божо преди 16 години
Те тези дето вдигат митинга са най-големите *** в тая държава. Бат Бойко дето оправи София, че сега и държавата ще оправя, изперкалия Сидеров и темерута Костов... малееее, далече от тях ей.... без мене
14
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
Съгласна съм с 13... точно "ще сменим едни дупедавци с други..."... В момента има ли някой в политиката, който освен да гони лични интереси наистина иска да направи нещо за държавата?! Бат Бойко? Или мутрите, който е насъбрал покрай себе си..
13
0
 
0
 
! Отговори
Да Живей !!! преди 16 години
Аман от форум юнащина и трапезен патриотизъм ... ако толкова искате промяна опозицията да се опита да спечели малко повече от 6% на следващите избори. В крайна сметка се опасявам, че ще сменим едни дупедавци с други...
12
0
 
0
 
! Отговори
KKK преди 16 години
Ако сте протестирали срещу Виденовото правителство, няма причина да бъдете толерантни към неговата днешна мутация. Нека не гледаме кой ще използва протеста. Не трябва да им се позволява да стоят много дълго във властта. Дори 2 -годишен мандат им е много, които и да са. Ама не можели да си изпълнят програмата . Личната им програма за облагодетелстване не ни интересува , а обществената се вижда много скоро. Гражданския контрол означава да се бият често през ръцете и да се държат изкъсо на каишката.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съжалявам,но няма да ходя на митинга!Не искам да ме управлява Бойко-мутрата,нито Лудия Сидеров,нито крадеца Костов!Не искам ние да им извоюваме властта!Ще протестирам аз когато реша,не те когато ми кажат!Ще подкрепя учители,доктори,мед. сестри,горски,всеки,който протестира,но не сега!Тези кандидат-управници са по-зле и от сегашните!
10
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 16 години
Лошото е, че тези, които организират това, са червени пионки.Но и ние поумняхме.Там ще съм.
9
0
 
0
 
! Отговори
Емигрант преди 16 години
Напилно подкрепям твоето мнение, няма нищо по-лесно от това да се изказваш анонимно във форумите, съвсем друго е да излезеш на площада и открито да протестираш. Спасението е едно всеки да се спасява сам. След време в България ще останат само *** и управляващите. Така,че когото не го мързи и има малко ум в главата да стяга куфара.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Щом не можем да да се противопоставим на Косово , нека на 21.02 , ние българските граждани се противопоставим на албанските помагачи тук. Червени знамена се веят само от ***.
7
0
 
0
 
! Отговори
Бойчо Огнянов преди 16 години
Стани ,стани ,юнак балканскиот сън дълбок се събуди!На оружье ,бртья!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
това *** станишев с действията си за осигуряване на реда ?????ми напомня 96 година, когато прикривайки се със полицийски щитове от "народната любов" мръсните комуняшляци управляваха месеци преди да бъдат принудени да абдикиратДАНО НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ПАК ДА ГИ ОМЕТЕ !!!!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
gesha преди 16 години
Станишев няма от какво да се притеснява.Народът се репчи само по форумите в интернет или си пие ракията и си слуша чалга.Тежко на тази държава с такива управници и такъв народ!
4
0
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 16 години
ИЗЯЖТЕ ГИИИИИИ ! Само съжелявам че не мога да отида в София...My Winamp is playing: 599. Vesna - 100 Jivota :)
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
това същество станишев скоро ще се раздели със сладоста наречена власт
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ще им се власт, ама няма !
1
0
 
0
 
! Отговори
KKK преди 16 години
Долу блюдолизците и националните предатели ! Нека 21. февруари стане поучителна дата в най-новата ни история!