Любов по Бойко, безразличие по Вълчев

Класация на НЦИОМ за одобряваните политици: Борисов – пръв, Първанов втори; отзад напред - Пирински, накрая Велчев
27 фев 2008 15:01,
40
Любов по Бойко, безразличие по Вълчев
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов е най-одобряваният политик с 64% одобрение, Георги Първанов е одобряван от 60%, а Стефан Данаилов - от 51% от избирателите у нас.

Това показват данните от национално-представително проучване  на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ).

В класацията на най-одобряваните български политици и общественици намират място още: Меглена Кунева (42%), Ивайло Калфин (31%), Сергей Станишев (29%), Румен Петков (27%), Гергана Грънчарова (27%), Георги Пирински (27%) и Даниел Вълчев (26%).

Подкрепата за президента сред избирателите на ГЕРБ е значително по-висока, отколкото тази за Бойко Борисов сред симпатизантите на Социалистическата партия.

Мeглена Кунева се оказва най-консенсусната политическа фигура, ако се съди по подкрепата на партийните електорати за българския еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 16 години
Божидарова,според теб 64% от българите са луди.Не е зле да ги вкарат всички в лудници и останалите 36%,вкл. и ти да работите,за да ги изхранвате и лекувате.Аз обаче мисля,че по-луди са онези,които поради партийни пристрастия или простотия не виждат по-далеч от носа си.
18
0
 
0
 
! Отговори
Божидарова преди 16 години
Бойко Борисов е бандит, мутра и престъпник, случайно и поради простотията на софийския народ станал кмет на столицата. Абсолютен некадърник, готованец и все другите са му виновни, щото сам за 2 лева работа не може да свърши.Но това си е той Бойко, какво да се прави?За бой са онези, който са на негова страна и евентуално ще му гласуват.... е такива трябва да се вкарват в лудницата и да не им се дава да говорят, да пишат и да участват в обществото, щото са *** и ***!
17
0
 
0
 
! Отговори
Минчо Георгиев преди 16 години
бойко е некадърник и ченге и ако българският народ го обича, то това означава че не е поумнял, а още повече е оглупял (е ако въобще има накъде повече) ...
16
0
 
0
 
! Отговори
до#13 преди 16 години
Ако наистина си интелигентен, а не само ти да си мислиш, че си такъв, трябва вече да си осъзнал, че ЕДИНСТВЕНО Бойко Борисов има РЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да прекрати античовешкото управление на турчина-мафиот и на евреина-руснак-комунист. Не знам вие всички които пишете, че г-н Борисов е мафиот какви сте точно. Може би прокурори които отблизо са запознати с делата на Б.Б. за да твърдите, че бил "мутра"...Но ако малко поне размърдате първичните си мозъци би трябвало да осъзнаете, че това дори да е вярно, е просто етап от живота му, който е преминал...Все пак аз никога не съм чувал Б.Б. да заплашва българския народ, така както постъпи наглеца Ахмед Доган ( за тези които са забравили припомням пресконференцията на която каза да не заплашваме много-много ДПС, защото и те можели да изкарат "секирата"). Другото което също е за отбелязване е, че по времето на Живков си е изкарвал парите с честен труд - работейки като охрана. Друг е въпроса дали го е правил заради привилегиите и доброто заплащане, или заради комунистическата идеология да пазиш вожда (лично аз не го вярвам). Айде защитниците на украинския г*й да ми дадат някакво свястно обяснение какво е работил тяхния любим другар - евреин , който няма и един ден трудов стаж... Така че пак повтарям, радвам се, че на изборите НИЩО няма да зависи от вашия *** вот, защото все пак сте малцинство и няма да позволим пак на чужденците да ни управляват...
15
0
 
0
 
! Отговори
един от всички преди 16 години
Даниел Вълчев - вън!
14
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Чуждестранен консорциум ще получи правото да събира процент от приходите от билетите от градския транспорт в София за 10 години. Скандалното е, че кметът Бойко Борисов е издал заповед конкурсът за въвеждане на електронни билети в градския транспорт да продължи, въпреки че единствената подадена оферта е вече невалидна, съобщава вестник "Сега".Ето това е едно похвално дело на кмета. Защо ББ не покаже договора който ще подписва със Софийска вода и акционерите и колко ще спечелят .Нали лозунга на ГЕРБ бе че е за открито управление и хората ще бъдат информирани за договорите които подписва общината.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако не е измислено проучването, вижте какво представлява българския избирател! ПО -ПОКАЗАТЕЛНО не може и да бъде!!! Кого харесват изобщо!? Не се чудете вие,останалата част от интеллигентните хора, защо никога няма да имаме свестни управляващи и защо България ще затъва все по и по! Нека се кефят господата, то какво друго им остава!
12
0
 
0
 
! Отговори
epa az sam nemeli :) преди 16 години
vinagi kato vida statiq za borisov znam 4e ot dolu e palno sas mneniq na balaci deto spodelqt nacionalnata lubov kam Dogan i ustanalite Besepari i biteri Opravq6tini za malko po malko ot 800 dni :) KAT TARSQ BALACI S KOITO DASE GAVRQ ZA TAPOTIQTAIM GI TARSQ TUK PRI VAS IZLQTELNI MOI BRATQ GLUPACI DET PREDPO4ITATA DA PI6AT EDIN 4AS TAPOTII ZA SEKI MESTO DA OTIDAT DASI HVARLQT BOKLUKA NAI MALKOTO KOETOE V KAZANA A NAPARVO PREZ TERASATA TOVA STE VSI4KI VIE UMNI NEPOVTORIMI IDEALISTI ZA NE6TO PO DOBRO NO NE POBIRA6TOSE V AKALITEVI 6TOTO TE GI NQMA :) KEV MIE 4E IMA SEKI PAT POD STATIQ ZA BOIKO BORISOV PONE 60 4OVEKA S KOMPLEKS ZA MALOCENOST KOITO OSVEN DASASI TAPI I DA LAQT KAT 4U4ETO NA BORISOV DRUGO NEMOGAT ZATUI BRATQ BYLGAR4ETA NAPI6ETEMI O6TE NQKOLKO MNENIQ I SLED TOVA POMOGNETE NA BORISOV KAT SI HVARLITE BOKLUKA PREZ TERASATA ZA DAMUE PO LESNO DAVIGO SABIRA ILI SI SEDETE V KENEFA I 4AKAITE NQKOI DAVI "OPRAVI" PALQ4OVCI KATO VAS NE ZASLUJAVA NIKOI DAVI NAPRAVI NI6TO DOBRO I ZA ZAVAR6AK :) UMNICI MOI DET DOGAN VI PLU6TI SEKI DEN I MU PRAITE SVIRKI SQKA SEKUNDA VIESTE KLOLNI A 6EFA NA CIRKA NEMOJE DAE NE6TO PO RAZLI4NO OT VAS-XAXAXAXAXAXAXAXAXAX SALIQ MALEIKOM PALQ4OVCI I SVIKVAITE SKORO 6TESI IMATE PO EDIN RQZAN *** ZA D VAS DAVI RAZ6IRQVA 6LANGA :):):):)
11
0
 
0
 
! Отговори
sasho преди 16 години
Мутресата на ББ ще строи ваканционно селище в Пампорово. Познайте откъде са милионите за това !
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Любов към Бойко означава само едно - сляп МАЗОХИЗЪМ! Другите от класацията не си заслужава да ги коментирам, с изключение на Станишев и червените министри - те са хора на място!
9
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 16 години
А бе 7 , че си от ДС е ясно. Не ясно в кой отдел си бил , но това е без значение. си остават . !
8
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
аре бе вече се оляхте!Мен ще ме кефи да видя един честен политик, защитаваш българската кауза, не на думи а на дела!3. - 15:53 се кефи да го управлява мутра...вижте му интелекта !А после плачем, защо сърби, румънци....са по-добре икономически от нас!Ми там хората не лапат мухи, а гласуват и разсъждават!Там нямаше СИК, ВИС...не се извърши такова ограбване на държавата, а у нас червените барони са все още на "почит", хората имат страх от полицията, особено в малките градчета където местните велможи от БСП дерибействат...
7
0
 
0
 
! Отговори
Жител на краен кварт преди 16 години
Бойко Борисов е бандит, мутра и престъпник, случайно и поради простотията на софийския народ станал кмет на столицата. Абсолютен некадърник, готованец и все другите са му виновни, щото сам за 2 лева работа не може да свърши. Но това си е той Бойко, какво да се прави? За бой са онези, който са на негова страна и евентуално ще му гласуват.... е такива трябва да се вкарват в лудницата и да не им се дава да говорят, да пишат и да участват в обществото, щото са *** и ***!
6
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 16 години
Прав си приятелю . Съгласен съм с теб. А за 1 - препоръчвам да прочете по внимателно процентите по горе. За руското момченце 29 % т.е. точно толкова колкото и партията му събира като проценти . С една дума ни кота напред. Направо "прелива" любовта народна към него и угодните му. Но все пак има и нещо хубаво. Тези проценти ще намаляват доста за в бъдеще , защото техните подръжници следват естественият ход на живота - към Малашевци,Обеля,Централни и т.н.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всички са/сме за трепане! Бойко е лъжлива МУТРА, дайте му баницата и как сладко ще я хапне, и няма той да е виновен, а вие/ние, че сме леко *** у BGто
4
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 16 години
bravo na boyko toy e nomer 1
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А ти кой искаш да харесва бе, морук. Катеричата, мазна, гейска мутричка на серГЕЙ или охранената, нагла муцуна на Доган. Бат Бойко поне го докарва на Марлон Брандо. Хубаво, че нищо няма да зависи от вас на следващите избори и няма да има значение какво плещите, маломни и подставени комунистически драскачи и Бойко Борисов ще вземе властта. Аман от комунистически и турски мекеренца дето се правят на много знаещи из коментарите. Мен ме кефи да ме управлява мутра. Поне си е българин...
2
0
 
0
 
! Отговори
vankata преди 16 години
Ти си типичното олицетворение на кумирати . Сигурно така си говорил и защитавал и царя преди това . А нема да се очудя ако си и самият Бойко Борисов защото той има толкова интелект че си служи само с лъжи,обиди и мърсотий, че всеки му е виновен за това че той самият не си е свършил работата . Балона се надува, надува, надува ......... ПРАС . Спука се балона и вече нема будали
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какви са тия странни проценти? Да не би само мутренски "бизнесмени" и *** да са гласували при това "изследване"......