Воеводите спретват политическа диета на ДПС

ВМРО търси партньори, за да създадат политически център; готвят се да станат следващия балансьор във властта
8 мар 2008 15:53,
75
Воеводите спретват политическа диета на ДПС
Снимка: БГНЕС

„Крайно време е ДПС да мине на политическа диета и да излезе от изпълнителната власт, тъй като прекали с участието си във властта, буквално преяде с власт, а това води до корупция и етническо напрежение не само в смесените райони“. Това каза във Велико Търново лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по време на областна конференция на партията.

Според него не трябва българската политика да бъде зависима от една етническа партия.

Каракачанов обяви, че е необходима друга политическа формация, която да бъде балансьор във властта. За целта ВМРО започва преговори с други партии за създаване на патриотичен политически център за предстоящите парламентарни избори, съобщи Дарик радио.

„Центърът ще бъде на базата на ясни принципи, сред които - устойчиво покачване на доходите, справяне с демографската криза, ясни реформи в образованието и здравеопазването, грижа за българските общности в чужбина“, обяви Каракачанов.

Воеводата бе категоричен, че в този център няма да има място за ДПС и НДСВ.

„А що се отнася до ГЕРБ, те ще имат нужда от такъв партньор, за да не им се налага да се прегръщат с ДПС“, подчерта лидерът на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Всеки, който обича България трябва с гордост да се нарича българин и да носи с радост българско име!И най-важното - всички българи, хайде да се обединим срещу мръсниците и мизерията, която произтича от тях!
33
1
 
2
 
! Отговори
Андро1984 преди 16 години
Да крайно време е естествено!Защото ДПС от 2001 година зае НЕСЪРАЗМЕРНО ГОЛЯМА С РЕАЛНИЯ СИ ЕЛЕКТОРАЛЕН потенциал власт!Вижте ,какво турцизация тече в Лудогорието,най-вече Шумен и Каолиново!Вижте в Източните Родопи ,какво става!Вина обаче имат и БЪЛГАРСКИТЕ партии и избиратели ,които не гласуват !В същото време турци ,българомохамедани и *** под строй заради религия или пари отиват да гласуват!ДПС не е нормална ЛИБЕРАЛНО-ЦЕНТРИСТКА ПАРТИЯ ,такива каквито са в ЕС ,защото цари неестествена ,почти военна партийна дисциплина и централизъм ,който не съответствува на Европейскити политически практики!Истината за ДПС е ,че обслужва интересите на Анкара!
32
1
 
2
 
! Отговори
Bgnacionalist преди 16 години
Долу ДПС!Това е партия обслужваща Турския национален интерес.Не само,че е незаконна но и използва много умело електората си.Не случайно за ДПС гласуват хора от най-бедните райони.Ахмед Доган е терорист,който трябва да бъде съден за престъпленията извършени от него/визирам бомбеният атентат по линията София-Бургас/.Тази партия работи за турцизирането на българите-мохамедани.ДПС трябва да бъде разформирована,а доста от членовете и са за съд.
31
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Красимир Каракачанов - Най-добрия български политик и най-вече БЪЛГАРИН!
30
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Да се обединяваме ама като няма обединители, какво да правим? Без водач всеки народ е като стадо. Предствяте ли си Левски, Вазов, Тодор александров, Ванче Михайлов сред тези *** дето ни управляват? Не беше ли казал и някой, че всеки народ си заслужава управлението? Лошото е, че светлина в тунела няма. или ако има е от насрещно движещият се тежък влак.
29
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ДАНО ВМРО СПЕЧЕЛЯТ КОЛКО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ДА ИЗХВЪРЛЯТ ДПС ОТ ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА И АГЕНЦИЙ!
28
1
 
2
 
! Отговори
jgd преди 16 години
българи,обединявайте се!
27
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Миризлив скот си ти ТУРЧИНО! 500 години ви бяха малко, че още искате да си правити зулумите тука! НЯМА ДА СТАНЕ , ДОКАТО ИМА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ЩЕ СЕ БОРИМ СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРИ КАТО ВАС!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Ти миризлив скот,изброените министерства се оглавяват от български граждани..какво ти е променил живота Костовци,Виденовци или царя..Имали български гражданин да не е корумпиран...дорде се мисли като теб, много мизерия ни очакват!
25
1
 
2
 
! Отговори
цапчо преди 16 години
АТАКА в атака!Защото Тя,българската политика,е героичен син на международното положение!
24
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
А ти смотаняко номер 23 явно не си нормален, да задаваш въпроса кога турците са управлявали! Това правителство с чий мандат е? На ДПС! Кой държи ключовите министерства с мангизите от ЕС ? ДПС!Кой държи водите, горите, земеделието? ДПС! Кой е вече символ на корупция и обръчи от фирми - ДПС! Време да сдават властта!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Ти смотаняко и го..о,кога турците са управлявали българите в новата му история...знаеш какво означава ВМРО или ГЕРБ...!!! а незвучили по-прогресивно -движение за права и свободи на български граждани..?Турците ще си идат там- оттатък Босфора само тогава когато се забрани това ,че на нито един българин да не се позволи и да се разреши да напусне България..
22
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Защо общините които управлява ДПС са сред най-бедните? Нали ДПС са във властта? ААА? Защото паричките остават в София и само си пускате гласа турци напразно, пари няма да дойдат, докато като дойде една българско правителство ще има за всички по равно!
21
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ДПС не просто преяде, то се наплюска яко!!! ДПС държат водите, горите и всички приходи от ЕС - в земеделието са милиарди! ДПС=на корупция! А вие обикновенните турци, ако си мислите, че от ДПС ви защитават правата или нещо такова жестоко се лъжете! Шефовете им са милионери, а обикновенните турци се експлоатират и ги лъжат да си пуснат бюлетината и айде! Ще ви дам и един пример, защо ДПС не дава право на хората от област Кържали да си изберат кметовете както искат, ами им водят изселниците от Турция и те обръщат избора? Какво стана в Ардино чувахте ли?
20
1
 
2
 
! Отговори
фес преди 16 години
Абре народе, кога ще се събудите. В България коя партуя не преяде с властта? Погледнете малко назад и сами ще се убедите. Това което разбрах от последните години е че ако не си помогнеш сам, никой не може да ти помогне. Пък и ако немаш 5 лв. в джоба да купиш едно цвете в тоя празник на мацката си, не ти е виновен Доган. Кво си мислите че ще стане когато ВМРО и т.п. партии завземат властта, да не мислиш че ще ти е по-добре? Тогава и бат Доган нема да го има да го плюеш. Аре стига с тоя краен национализъм и със здраве. И ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ :)
19
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
А бе вие македонците сте *** шопи като ***
18
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
То умна приказка от македонец недей и чака :)
17
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
А бе знаетели преди 5 години един македонец какво ми каза че народа бил гръцки землята бугарска ---
16
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Долу АНТИбългарската организация ДПС! Герб и ВМРО ей такава коалиция искам аз!
15
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК ТУРЦИ ИМАТЕ СИ ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА ТУРЦИЯ, ХЕМ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, ХЕМ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ПО ДОБРЕ ТАМ!