Воеводите спретват политическа диета на ДПС

ВМРО търси партньори, за да създадат политически център; готвят се да станат следващия балансьор във властта
8 мар 2008 15:53,
75
Воеводите спретват политическа диета на ДПС
Снимка: БГНЕС

„Крайно време е ДПС да мине на политическа диета и да излезе от изпълнителната власт, тъй като прекали с участието си във властта, буквално преяде с власт, а това води до корупция и етническо напрежение не само в смесените райони“. Това каза във Велико Търново лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по време на областна конференция на партията.

Според него не трябва българската политика да бъде зависима от една етническа партия.

Каракачанов обяви, че е необходима друга политическа формация, която да бъде балансьор във властта. За целта ВМРО започва преговори с други партии за създаване на патриотичен политически център за предстоящите парламентарни избори, съобщи Дарик радио.

„Центърът ще бъде на базата на ясни принципи, сред които - устойчиво покачване на доходите, справяне с демографската криза, ясни реформи в образованието и здравеопазването, грижа за българските общности в чужбина“, обяви Каракачанов.

Воеводата бе категоричен, че в този център няма да има място за ДПС и НДСВ.

„А що се отнася до ГЕРБ, те ще имат нужда от такъв партньор, за да не им се налага да се прегръщат с ДПС“, подчерта лидерът на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
тези които се чустват шопи марш в македония
13
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Каккккккккккк дпс да ни управлява! Какъв си ти бе *** или си турчин! ТУКА Е БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ!!! ПЪРВО ТУРЦИТЕ СА 700 000 НЕ ЕДИН МИЛИОН, ВТОРО, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ МАЛЦИНСТВО ЩЕ УПРАВЛЯВА 6 МИЛИОНА! ВЪРВИ СЕ ГРЪМНИ!
12
1
 
2
 
! Отговори
За ВМРО преди 16 години
Стига краен национализъм..ВМРО щяло да ни управлява или ГЕРБ,кои сте вие!!!??Омръзнало ни е да се каже;стани ,му радка та аз да му седна..!Хиляда пъти е подобре ДПС, отколкото ДСБ,АТАКА,ГЕРБ или ВМРО..Как си преставяте вие господа, над милион български турци да бъдат гаврени от националисти и да сложат някакви продажници-турци в редовете си и с това да затулят положението..Кракачанов е един празноглав лъжец,ще ми се фука че е македонец я си е.и май..та...Такиви като него не са вникнали в живота, битието и културата на турското малцинство ,а ще ми *** за извинение хули и обиди,наглост и злоба..Командвайте си жените в къщи ако имате такиви а не мизерната и злобната ви същност да е предмет на раздори сред трудящите се..Дори националистите да печелят частични победи, оня от горе раздава по-добре правосъдие и дори да забавя ,но не забравя. На воевода ще ми се правят,много сме видяли такиви келемета то ест бандити..
11
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
8ми! Върви развей българско знаме в Скопие или Босилеград като ВМРО И ТОГАВА ПЛЮЙ! Защото единствената партия наясно с балканската обстановка е ВМРО! И единствената която отстоява правата на българите в Македония!!!
10
1
 
2
 
! Отговори
Mari преди 16 години
че ми омръзна да ме управляват тези, които когато следвах, за да им пишат свещената тройка, ги питаха: "Хайде сега, като нищо друго не знаеш, кажи ми поне какво е разликата между красавица и краставица...!" (Съжалявам, ако този, на когото го казаха се разпознае!) Омръзна ми да ме рита краставо магаре (баба ми казваше: "Не ме е яд да ми рита ат, а то ме рита краставо магаре!")
9
1
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
Но не диета,а просто дпс не тръбва да съществува под никаква форма. Никви догановци,емел етеми и прочее ***.Това е!
8
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Я, ето още една статия за ВМРО!Тук ще драсна моето мнение и ако това бъде изтрито от *** - членове на тази организация, безспорно това ще бъде последното ми влизане в ДНЕС.БГ. Има много форуми за мислещите хора в БГ и чужбина, така че едва ли ще ми липсвате. ВМРО се появи на сцената на новата история с охраната на митингите на СДС. Като член на коалицията ОДС, ВМРО носи отговорност за ограбването на страната ни от приватизационните сделки и аз я отъждествявам наравно с личности като Божков, Краус, Данчо Ментата(по-късно станал член на ДПС). Не си спомням член на ВМРО да е критикувал или изнасял информации за куфарчетата от митниците по това време и други съмнителни сделчици.За членовете на тази организация. Не си спомням квалификацията на лидера им - май беше завършил за учител по история, портил състудентите си като доносник на ДС. У чужбина, ако има наистина такива лидери с липса на адекватна за подобна работа квалификация, то лидерот се оттегля за 1.5 години и завършва МВА в някой престижен университет. За Сашко се съмнявам дали даже ще е в състояние да вземе дори и един изпит в западен университет.За работата на ВМРО. Прави ми впечатление, че Македония си е кауза пердута. Самите македонци ни презират, мразят и се подиграват с нас. За тях ние сме първобитни татари, откраднали част от историята им. Действително, ако ВМРО милее за тази кауза, трябва да прехвърли работата си от българските кръчми в самата Македония и да помогне на македонците, които в омразата си недовиждат опасността от шиптърите. Още едно допълнение, много е срамно и тъпо да се раздават БГ паспорти и гражданство на хора, които се нуждаят от това само за да пътуват безпрепятствено в Европа. Всички подобни случаи в нормалните страни изискват да живееш 4-5 години в дадена страна преди да подадеш молба за гражданство. Дадени законодателства даже задължават да се откажеш от старото си гражданство, след като приемеш новото. Имам сведения, че това сляпо раздаване на БГ паспорти не е случайно - това си е голям бизнес за служителите в тези мисии, включително и лидерите на ВМРО.Всичко сочи, че ВМРО се финансира от ченгенца и се цели обединение с мафиотите от Герб. Това с нищо няма да помогне на страната ни, а само ще ни отслаби икономически и ще засили имиграцията на младите и мислещитe!
7
1
 
2
 
! Отговори
Гласоподавателя преди 16 години
Дано да имаш вече късмет Краси,че вярно турците преядоха с власт...
6
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
За съжаление червените бабички и турците пак ще са под строй и ще пускат бюлетини за антибългарите от БСП и ДПС, и аз съм за ВМРО и ще гласувам за тях! Кой освен тях говори, че има българи в Македония? Никой! Кой развява български знамена в центъра на Скопие-ВМРО!Кой протестираше като дойде оня *** Цървековски - ВМРО! То едно е на думи да си голям националист, друго са действията!
5
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Нямат място ДПС как може едни турци да ни управляват,ДПС И БСП са виновни за това че хората немогат да варжат двата края,а те се късат да крадът.В всеки град има по един от тяхната партия да дърпа парички кучетата гадни.Имам чуството ако продължава това да някой да трагне напрет с един БУЗДУГАН да ги поразреди,те нямат милост и се правят на много загрижени за държавата а дефакто гледат да се набълбучат с кинти.ТРЯБВА ДА СЕ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ.................
4
1
 
2
 
! Отговори
Гопетан преди 16 години
Най-добре на следващите избори, вместо за АТАКА, БСП, НДСВ, Костов и другите ненормалници, да гласуваме за ВМРО, те са истинските българи и винаги са се държали достойно. Каракачанов премиер премиер оле.
3
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Красимир Каракачанов-единствения политик в час!
2
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Само ВМРО!Истинските българи!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
"Воеводата бе категоричен, че в този център няма да има място за ДПС и НДСВ."Ами БСП?