Чаушев прати хабер - тръгва си

Феим, Петър и агентурният Бисер напускат външно министерство
24 мар 2008 08:20,
36
Чаушев прати хабер - тръгва си
Снимка: БГНЕС

По свое желание заместник-министърът на външните работи Феим Чаушев се оттегля от поста си.

Скандалът около него избухна заради двете имена, които използва – Петър и Феим, както и заради участието му в четири търговски дружества под името Петър Чаушев.

Зам.-министърът нарече оттеглянето си „почтена постъпка“, но: "когато му дойде времето, ако аз официално направя изявление, това ще бъде. Кой какво пише в медиите ми е все едно. Ако нещо трябва да се чуе, ще чуете, когато аз реша, подчерта отново Чаушев.

В петък, след като се завърна от пътуване в Малави Чаушев веднага се срещна с депутатите от Парламентарната група на ДПС.

На излизане Чаушев каза, че най-много харесва агентурното си име "Бисер".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
olt преди 16 години
кога ще реагирате мижитурки вправителството,съда ,прокуратура и полиция?
14
0
 
0
 
! Отговори
Батко Боби преди 16 години
Няма да се хвана на мръсната ти провокация. Но трябва да знаеш, че този път няма дъ търпим 500 год. Преядохте и сами ще се закопаете. Скоро вече няма да властвате със своите обръчи от фирми.
13
0
 
0
 
! Отговори
anonymousislegion преди 16 години
да не използваме турцизми... хех... ти имаш ли представа колко думи са турски? след неколко вековно робство, няма как да не останат едно кило думи в нормалния речник... тъжно, но факт. дори мусала, с който се гордеем много, всъщност е с турско име... face the facts.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Уж говорихме, пускахме статии за чистотата на българския език? Вятър работа! Хабер???? Алооо, поне вие не мърсете езика с такива грозни думи! НЕКА ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА НЕ МЪРСИ МИСЛИТЕ И УСТАТА СИ С ТУРЦИЗМИ! Нацията не е с богата култура, за разлика от много други, които НИКОГА не са имали такава! Стоп!
11
0
 
0
 
! Отговори
батко преди 16 години
Такива сте всички политици,майка ви да е..Като се накрадете и се оттегляте да си ядете краденото...Затвор за теб сифилистична свиныо.........
10
0
 
0
 
! Отговори
TOZI преди 16 години
*** с ***-ще търпите и ще мълчите
9
0
 
0
 
! Отговори
opa преди 16 години
това се случва в нещо като държавата ***
8
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Къде си тръгваш бе зам.Министре а защо си тръгваш я марш към затвора как не те е срам сам трябва да се признаеш за виновен АТАКА-ВРЕМЕ Е НЕ ЗА БУНТ А ЗА ВЪСТАНИЕ НА НОЖЖЖЖЖЖЖЖ!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Питате ли се защо нищо не им правят на такива,като този нерез?Не знаете?Ми обърнете се за справка към руското посолство!След това си напишете сами некролога!...
6
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдателя преди 16 години
"Чаушев прати хабер - тръгва си": уважаеми редактори... как допускате такива заглавия? Да не искате да станете като някои много популярни вестници..."Килърът" или нещо подобно? Какво означава " прати хабер"? Аз съм човек от града и не съм запознат с по-старите турцизми... обяснете ми какво да очаквам от една статия ако започва по този начин?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Така ли приключват всички "Хитреци", напускал, а отговорност ще му търсят ли???Както и в Полицията, освобождават го, или го пенсионират, взимат по незнам колко заплати накуп и...ни лук ял, ни мирисал!Прокуратурата хукнала, да търси пране на пари и "перални", чрез незаконни имоти, а този и неговите съпартийци, с колко такива разполагат????
4
0
 
0
 
! Отговори
ляв бек зад вратата преди 16 години
Ашколсун,Феиме,машалла!Голям играч,голямо нещо!!!:)
3
0
 
0
 
! Отговори
ne преди 16 години
Не ми трий коментара,комунистическа ***!!!Другарю Чауш.пожелавам ви съвсем скоро да сиправите компания с бай ви аамет в затвора,комунистически гъбки такива!АТАКА,АКО СИ БЪЛГАРИН!!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Пламен Сидеров преди 16 години
Евалла,значи се признава за виновен,но така спира разследването към него всичко ще се потули и той ще продължи да папка от "Дюните".А обикновените българи? Кучета ги яли.
1
0
 
0
 
! Отговори
колю преди 16 години
другаря преминава на частния фронт.След като се накраде на държавно!Ашколсун!С пожелания да полежите в едно държавно учреждение с усилена охрана и решетки на прозорците!!!