Станишев я приема, но Феим още не я дава

Премиерът назначил проверка по скандала със зам.-външния министър
24 мар 2008 13:24,
6
Станишев я приема, но Феим още не я дава
Снимка: БГНЕС

„Правилното решение на Феим Чаушев е да подаде оставка“, каза премиерът Сергей Станишев и добави, че ще приеме оставката.

Той добави, че още не е разговарял с Чаушев, но е назначил проверка.

Според Станишев не трябва да се зачерква направеното от Чаушев като заместник-министър на външните работи.

„Професионално той свърши не малко и добра работа, особено по отношение на българските медици Либия, затова трябва да му се отдаде дължимото, подчерта премиерът“.

„Ние имаме една тенденция, че като възникне някакъв проблем и някой човек свърши нещо мърляво или не както трябва, всичко друго, което е направил, се зачерква, а не бива така, завърши Станишев.

Скандалът около зам.-външния министър избухна заради двете му имена, които използва – Петър и Феим, както и заради участието му в четири търговски дружества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ученичка преди 16 години
Мижи да те лажем...
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Оставка!
3
0
 
0
 
! Отговори
минаващ преди 16 години
ОСТАВКА НА КОРУМПИРАНАТА,КОМУНИСТИЧЕСКА,НЕКАДЪРНА КОАЛИЦИЯ!!!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Правилното решение на Феим Чаушев е да подаде оставка, каза премиерът Сергей Станишев А,правилното решение,от страна на Станишев,е да се гръмне в тъпата тиква!
1
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
ето кой бил главният виновник толкова български и европейски милиони да се хвърлят на вятъра.на кой са му потрябвали тези убийци които са взели радоста на толкова семейства и са ги лишили от нормален живот.хубавичко ги беше осъдил либийският съд.трябваше да си понесат наказанието.дори и в българия биват осъдени ако направят подобно нещо.ОСТАВКАТА НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИСКА А ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВРЪЧИ.ЗАЩО СТАНИШЕВ ЩЕ ЧАКА.ДОЛУ ТРИГЛАВОТО АНТИБЪЛГАРСКО АНТИЧОВЕШКО ПРАВИТЕЛСТВО.