Симеон не ще да си ходи

Царят: Смяната на министри не е драма. Всичко се наблюдава; жълтият лидер не се обиждал от прякорите "сакска" и "горският"
5 апр 2008 09:23,
34
Симеон не ще да си ходи
Снимка: БГНЕС

"Смяната на министри е нормална демократична практика и не разбирам защо у нас още в нея се влага такъв драматизъм", казва  пред 24 часа бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Според него "може би моментът е назрял да има някои структурни промени, за да функционира по-добре министерството /на вътрешните работи, бел.ред./.

"Това са важните неща. Не да се говори на едро.  За съжаление може би ни е останало от предишната система преди 1989 г. да се приписват специални функции на вътрешното министерство. Затова има хора, които са си извадили по някой документ, сега го пазят и се опитват да "държат" едни, други, трети. Това е много порочно. Но всичко е въпрос на кадрова политика и на желанието системата да се подобри", казва още царя.

На въпрос дали иска оставката на Румен Петков Сакскобургготски отговаря: Пускат се какви ли не спекулации, но нещо формално да е излязло от НДСВ или от моята уста?. Не. Казвам ви, всичко се наблюдава... нека министър Петков си предаде доклада на премиера, да се провери всичко, за да се вземе отговорно решение".

По повод на неговите прякори - "сакска" и "горският", лидерът на НДСВ казва, че не се обижда: Ако такива работи ме обиждаха, трябваше досега да съм се отказал. Това не са важни неща. Важна е същността. Това, което остава.

На въпрос какво би го накарало да си тръгне от България, Сакскобургготски отговаря: След 50 години изгнание да си тръгна от България... Извинявайте, но е такава нелепост, че просто не ми се побира в главата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Има пще мръвка, има още какво да се крадне. Луд трябва да е да си ходи.И къде да иде , като там е господин Никой. А тук е голямата клечка, поне за такъв се мисли. А ние мислим, че е големия тарикат и големия крадец.Въпрос на мнение. Но опрели въпрос за затвор, където му е мястото, много бързо ще си иде.
12
0
 
0
 
! Отговори
машка преди 16 години
Що да си ходи?! Човекът да не е глъмав, а? Колко си му е добре тук, къде на друго място така ще го търпят, пък и земица ще му дават, като на царче?! Ние сме тъпите
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** го цункай отзад. Аман от лакеи. Сакскобургготски е доказан алкохолик и комарджия. Най-най е само за хора без капчица мозък и използвачи
10
0
 
0
 
! Отговори
Майкъл Джаксън преди 16 години
Vete a freir asparragos,мошенико кобурГОРСКИ !Да му вземем имотите на измамника докато е жив,защото когато умре,синовете му ще си изпратят адвокатите и ще продадат всичко дори без да им се налага да идват в тази държавица,която мразят.Няма и да се сети за нея Симеон-Хасан!
9
0
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 16 години
Той не е ***. Ако беше *** - нямаше да вземе и 1кв.м. Тъпите сме ние, защото му го позволихме...
8
0
 
0
 
! Отговори
Георгиев преди 16 години
Вечно мънкащите и сърдити комплексарчета пак се обадиха!Я да спрете да се опитвате да оправдавате некадърността си като оплювате най-стойностния и почтен човек в страната!Вземете да свършите нещо полезно,вместо тук като някакви скучаещи кибици само да плюете Царя!Ама така е по-лесно,нали?Защо да бачкате или да мислите позитивно,като можете да си изливате тук злобата от дребните си душици!Неграмотността и алкохола явно са замъглили съзнанието ви,щом не можете да разберете какво ви говори,някой който е с класи над вас като интелект,култура и възпитание!И какво ви остава?Завистта,нищо друго!Ами...всъщност толкова сте жалки,че май и да искате друго не можете да правите!Я се вземете в ръце и не бъдете такива тесногръди!
7
0
 
0
 
! Отговори
Pedanta преди 16 години
"Сакска" ? Кой ти даде на тебе клавиатура бе бате. Новина номер едно с грешка. Вече ставате пословични.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и какво ще прави в лавката си за кучешка храна в Испания? Този абсолютен мошеник, който го не ще никой от роднините му, никое казино, защото е завлякъл целия свят, този впиянчен нркоман- . Вие чуйте само слога му, какви ги дрънка..Ное достатъчно хитър да краде у нас като за последно..*** австрийска издънка..
5
0
 
0
 
! Отговори
nobul... преди 16 години
по желание не е дошъл, по желание не може да си тръгне... Опасно е...
4
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
"Смяната на министри е нормална демократична практика и не разбирам защо у нас още в нея се влага такъв драматизъм". Личи се ,че Симеон Сакскобургготски не живее сред българският народ, а се в свой собствен свят и не страда от обвързването на полицията с мафията и от престъпните и глупави решения на правителството.
3
0
 
0
 
! Отговори
nobul... преди 16 години
...как да си ходи г-н ...кобургорски? Та нали "Важна е същността. Това, което остава." При толкова много кражби и корупция, кой ще му наглежда, това просто не му се побира в главата...
2
0
 
0
 
! Отговори
гунчо преди 16 години
Какво би го накарало да си тръгне от България??? Който му е задал този въпрос е или ***, или ***...Как ще си тръгне бе, че къде другаде по света ще има такава лапачка за него, освен в милата ни Родина. Няма да си тръгне НИКОГА от тук. Той вече взе повече, отколкото се е надявал и в най-съкровенните си сънища, благодарение на гъзолизните ни продажни политици...
1
0
 
0
 
! Отговори
венелин преди 16 години
Как да ще?Къде другаде ще намери държава с толкова балами ,да го търпят и да му дават всичко наготово.*** народ ,слаба държава.