Станишев ни нареди да се успокоим

Премиерът заяви, че обещаните промени за смени в правителството ще се обсъдят... след седмица
12 апр 2008 12:28,
23
Станишев ни нареди да се успокоим
Премиерът нареди да се успокоим и да чакаме промени в кабинета. Снимка: Булфото

Успокойте се, консултациите още не са започнали, ще започнат другата седмица”.

Така премиерът Сергей Станишев отговори на въпрос дали консултациите в тройната коалиция за структурни и персонални промени в кабинета, които той вчера обеща по време на вота на недоверие вече са стартирали.

Премиерът изнесе в събота реч на конгрес на партия „Движение за социален хуманизъм”.

Каквото и да говорят за нас нашите политически опоненти, какви и злобни атаки да излъчват, левицата винаги е била по-почтена, добави още Сергей Станишев, цитиран от Дарик радио.

В петък се провали петия вот на недоверие към правителството за "обвързаността на управляващите с организираната престъпност".

След като правителството оцеля Станишев, както и неговият коалиционен партньор Ахмед Доган, обещаха структурни и персонални промени

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
32
 
! Отговори
Vseki преди 16 години
Браво! Ти го каза най-точно. Иначе ще си псуваме из форумите, но нищо няма да се промени. Затова е важно да гласуваме! Колкото повече гласуваме толкова по-малък ще е броя на турците и на комунистите в Парламента.
21
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
хора трябва да гласуваме ВСИЧКИ инак ДПС няма да излезе от власт (но от друга страна след като е било на власт -сега в момента- няма да е толкова лесно да се смъкне) моето виждане е така да се подрежда че атака да ги има но да са в опозиция лошото е че няма за кого да се гласува им всичките са едно независимо към коя партия са се записали затова партията е една НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ
20
8
 
32
 
! Отговори
Desi преди 16 години
Вече се убедих, че нищо не е в състояние дори да разклати това правителство, нито вота, нито народа, нито Европа.Няма отърване от него!И другата година няма да се учудя ако пак същите изберем!Защото за тях гласуват не тези, които пишат по форумите, а онези, които не пишат и не четат.Те живеят със старата илюзия за Живковото време и под строй гласуват за комунистите.Край тях се навъртат и много млади, които гледат да гушнат повече парички.Останалият народ псува, но не гласува.За кого ли, ще кажете?За когото и да е, само ДОгановата партия да не е на власт, че тя е главната виновница за съсипването на България!
19
8
 
32
 
! Отговори
ПЕНЧО КУБАДИНСКИ преди 16 години
Станишка ... съвсем осрахте Партията...
18
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Червен
17
8
 
32
 
! Отговори
непознат преди 16 години
Серго е едно момченце, от което нищо не зависи. Но, какво дасе прави - и той, барабар Петко с мъжете, решил да управлява таз обрулена държава.Може и да няма рима, но е истина.
16
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
стани -Шев и вагин решили да играят на мускетари...извадили си шпагите и започнали да се дуелират..след малко сер-Гей се уморил , надупил се и рекъл:- предавам се боцни ме ...
15
8
 
32
 
! Отговори
what ever преди 16 години
С кой ще ги сменим догодина на изборите? Те са много хитри.Още от сега са си послали за следващия мандат.Затова не им пука.Който и да дойде, те ще дърпат конците от някъде, задкулисно.
14
8
 
32
 
! Отговори
дед преди 16 години
Не ми пука ни ми дреме,ченемало реформи.Реформи при бандити начело с един пикьло.М-р Председатела е един смотан дечко оплелсе като пете у калчища и си мисли,че управлява.Всичко е ден за дени никой не знае какво да прави утре.Тая държаява откато се махна Ив. Костов се управлява на магия.Апа Хасан от Врана съвсем не беше у час!Боже ,Боже какви времена доживяхме е това направиха тия червени *** огън да ви изтори до девето колено.Хаир да невидите.
13
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
6te se uspokoia kato vi obesiat s dogan
12
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Серльо, пардон, Серго, виж сега: Всички граждани в тази държава разбраха, че ВИЕ с дпс сте МАФИЯ. Противни сте, гнусни сте, грозни сте... Идете си с мир. Ти в Украйна. Пияните селяни около теб, които "ръководят" партията - из родните им поля. Да харчат спокойно откраднатото от сънародниците им, които *** като мухи и мизерстват. Пък може и с биткаджиите от дпс, дето ти спасиха мандата една оргия да му извъртите. Като пиинат две, три ичкии, сигурно ще ти излезе късмета. Какъвто си един такъв РУМЕН, РУМЕН.............
11
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
СерГЕЙ Станишев закопа партията си и излязоха много мръсни тайни пазени старателно години наред!Сега да му мисли,управия няма!Много добре е че стана така и се видя истинското лице на управляващите-алчност,корупция и връзки с престъпния свят !Чашата преля,така че на другарите от БСП едва ли някой ще им повярва повече!За нищо не стават!Да те управлява човек който няма 1 ден трудов стаж,може ли такова нещо!
10
8
 
32
 
! Отговори
dome преди 16 години
Трябва да съдим правителството, как някой юрист ще каже. В Брюксел разбира се, не тук. Никой не говори за съдиите, а те ми се струва са също толкова корумпирани. Така че пиша отново - Карла дел Понте да и се дадат извънредни права за разследване, под контрола на Интерпол! Извънредно законодателство, 720 часа задържане без доказателства, бързи процедури, отнемане на имуществата, съд в чужбина. Няма друго решение ! Ще ни се подиграват и като се уморят да ни слушат по форумите, ще идат по островите да си починат, а ние ще се друсаме по рейсовете и ще пишем по форумите.... за да ни мине яда.
9
8
 
32
 
! Отговори
Организация като хор преди 16 години
Как да се съберат повече , като е петък и хората са на работа , да си зарежат работата , та да ходят на митинг ли ?!! Аз също бих ходил , но съм на работа и не става , тези мероприятия трябва да се организират в почивни дни или след работно време , щото не можеш да кажеш - Шефе , аз си тръгвам от работа щото отивам на митинг ... :) !!!
8
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Гледахте ли репортажа за "демонстрацията" - народа срещу мафията ?Беше трогателно ... бяхя се събрали 20-тина ентусиасти и ... си стояха хората Ако тези 20-тина човека станат 20 хиляди - тогава ще има шанс за България, но засега не се очертава ...
7
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
С това упорство и дебилност , *** си правят много лоша услуга , защото отварщават все по голяма маса хора и догодина на изборите ще се чудят откъде им е дошло , дано повече не видят власт !!!
6
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
другата седмица е Цветница, после Великден и чааак след това ще кажат дали изобщо имат намерения! По всяка вероятност ще се случи това, което не очакваме! Една седмица ще бъдат извън България - по островните държавици, хубавичко да си починат и после, какъвто акъл им дойде хахаха, пак ни прекараха
5
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Незабавно ЕС трябва да се намеси сериозно,като постави на най-отговорните постове,хора не корумпирани и с авторитет,всичко друго е измама,която наблюдаваме вече 19 години.
4
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ! ГЛАВНИТЕ МАФИОТИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ НА ВЛАСТ !
3
8
 
32
 
! Отговори
пешо-бирата преди 16 години
за да правиш кампания трябват пари,честните хора нямат пари,следва пак крадци ще дойдат;ние сме лагера на колелото,тия в греста,а онези горе само се въртят