Борисов - Галеви: намерете разликите

Илия Божинов от БСП не вижда никаква разлика между Галеви и столичния кмет
15 апр 2008 10:29,
60
Борисов - Галеви: намерете разликите
Борисов и Галеви си приличали. Снимка: БГНЕС

Членът на Висшия съвет на БСП Илия Божинов заяви, че не вижда никаква разлика между Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви от Дупница, и столичния кмет Бойко Борисов.

"Не знам защо се вдига такъв шум около тази среща на министъра на вътрешните работи Румен Петков и Братя Галеви. Борисов се среща всеки ден с "оперативно интересни лица". Борисов се е срещал с Братя Галеви много повече отколкото Петков", отсече Божилов пред Нова телевизия.

"Не се притесняваме от Борисов, но защо трябва да има двойни стандарти - едни да имат право да се срещат, а други - не", отговори Божилов на въпроса защо социалистите толкова много се страхуват от Бойко Борисов.

Според Божилов, подалият оставка в неделя Румен Петков е имал особено чувство за хумор и начинът, по който се изразявал, също му е създал негативен имидж в обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
8
 
32
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Ми това е видно и за слепият , че няма никаква разликамежду БСП и ГЕРБ, освен в абриатурата...Същите групировки, същите мутри...Днешните политици доказаха че обслужват:1/ лични интереси2/корпуративни свързани с една или друга силова групаНо най-важното провеждат анти българска и антинародна политика!До колкото за кой да гласуваме?Извода е да се обединим и да създадем нова партийна формация, в която да не влизат корумпирани личности, замесени в съмнителни сделки или участвали в мръстната приватизация...
58
8
 
32
 
! Отговори
МАЛИНА преди 16 години
ИСКА ДА ГО ГЛЕДАМЕ АМА ТОЙ КЪПЕ ЛИ СЕ ВЕЧНО Е С ЕДНИ ПУЛОВЕРЧЕТА ДОРИ И НА ОФИЦИАЛНИ СРЕЩИ С ПОСЛАННИЦИ МИНИСТРИ МОЖЕ БИ Е ПОД ПРИКРИТИЕ СТАР НАВИК ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО Е ВЛЕЗНАЛ В ПОЛИЦЕЙСКОТО С ПРОТЕКЦИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ПЪК СЕГА СИПЕ ЖУПЕЛИ ВЯРНО ЛИ Е А ТО Е ВЯРНО ЧЕ КАТО Е БИЛ В РОДНОТО СЕЛО НА МАЙКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА Е ПИЛ КАФЕ С НАЙ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ А НЕ Е ЕЗЯВИЛ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ С КМЕТИЦАТА НА СЕЛОТО
57
8
 
32
 
! Отговори
mmm преди 16 години
В България става страшно, факт е срастването на вътрешното министерство с престъпния свят. Всеки втори Българин е свидетел на това и може да изложи реални примери от заобикалящият го свят. Още по страшното предстои, когато "полицейския" ГЕРБ (водещите активисти във всеки областен град са бивши ченгета, излезли от системата) вземе властта в държавата, тогава страстването ще е необратим процес!!!
56
8
 
32
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Бойко Борисов е най голямата мутра в България.Не може и да става дума за сравнение с братя Галеви.
55
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
ne izmreha li tiq cherveni bokluci
54
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Типично в стила на комунистите като сгафят нещо не тръгват да си вземат поука и да си мълчат а минават в контра атака и оплюват другите около себе си по този начин ефекта от тяхната издънка се омекотява само че никой не ви вярва вече освен набора на дядо ми а той е на 80 години *** държавата се разпада след тяхното вещо управление навсякъде корупция,неграмотно управление икономически взехме бавно пак да падаме надолу а те философите комунистически в устата им Бойко некадърници вън.
53
8
 
32
 
! Отговори
zadrasten преди 16 години
да сте за Доган или Сидеров или пък за Станишев задръстеняци готини , защото няма как да дойде да управлява тук напр Берлускони или Саркози . Избираш най- малкото зло и знаеш че си направил верния избор - по-малко държава и т.н. После бачкаш като ненормален и ако имаш и малко късмет постигаш целите си !Ако не можеш, пишеш мръсотии по блоговете и си лягаш доволно и анонимно ниенте !
52
8
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 16 години
Обобщавайки събитията бих казал, че Костов и неговата дружина много помогнаха лично на Станишев да се укрепи в БСП, като компрометираха основните му противници там.Това идва да докаже отново, че Костов, който като цяло не е лош организатор, но е слаб стратег, след като го изхвърлиха от властта, действува хаотично, като неврастеник, който е изпаднал в амок и стреля напосоки. Ясно е, че такъв човек не може да ръководи по- голям колектив, камо ли цяла държава. Бих казал, че тавана на неговите възможности е зам.-министър - т.е. чиновник, който може старателно да изпълни възложената му задача. Като старшината в ротата - типичен пример за отличен организатор и изпълнител на ясно възложени задачи.
51
8
 
32
 
! Отговори
Генерал преди 16 години
Всички знаят, че Бат Бойко си е мутра отвсякъде. Достатъчно е да се погледне биографията му, контактите му с Пашата, Галеви, Алексей Петров, Маргините, Маджо и всички останали босове на престъпни групировки за да си направи човек сметката какво ни чака, ако случайно този бандит се докопа до властта.Ако пък към неговото досие се прибави и това на жена му - работата става наистина дебела. Ама много. Около милиард има в сметките си Цветелина Бориславова. Остава да обясни и с какъв по-точно честен труд ги е спечелила.
50
8
 
32
 
! Отговори
bkp преди 16 години
БСП -10% на изборите-това е девиза пикльов.Мисля,че с чест ще се справи,а след това ще стане Генерален Секретар-Пикльо Фонтански
49
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Тука се забелязват доста потдръжници на Костов - дърти реститутки, но нека не си мислят, че народа е забравил за Славчо Христов.
48
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Прекалено много играчи станахте на сцената,между природата и театрите ви, свят ни се вихри вече.
47
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Boiko Bexar e novoto orajie na dogan
46
8
 
32
 
! Отговори
az преди 16 години
Скрийте се вече, червени ***...На хората им писна от комунизъм и турци!
45
8
 
32
 
! Отговори
antropolog преди 16 години
Za pretenciite, koito ima, I.B. e tretosorten glupak. Edin ot tazi poluinteligentna pasmina v BSP, koiato dupe dava za vlast i osobeno za populiarnost. No tozi glupak e polezen indikatr, za da stane iasno, kolko jestoka e vzaimnata omraza v BSP i kolko lesno tozi pat chte ruhne cialata im mafiotska varhuchka.
44
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
Крадецът вика "дръжте крадеца!".
43
8
 
32
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Ми това е видно и за слепият , че няма никаква разликамежду БСП и ГЕРБ, освен в абриатурата...Същите групировки, същите мутри...Днешните политици доказаха че обслужват:1/ лични интереси2/корпуративни свързани с една или друга силова групаНо най-важното провеждат анти българска и антинародна политика!До колкото за кой да гласуваме?Извода е да се обединим и да създадем нова партийна формация, в която да не влизат корумпирани личности, личности замесени в съмнителни сделки, личности участвали в мръстната приватизация...
42
8
 
32
 
! Отговори
преди 16 години
повечето не правят разлика между министър и главен секретар! И този Божинов-член на Висшия съвет,а се излага като кифладжия:)
41
8
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 16 години
Може би трябва да поясня: Неволно Костов и Сие помогнаха на Станишев да елиминира Р.Овч.+Р.Петк. и да укрепи позициите си в БСП.Демонстрирайки партийна лоялност, до преди една седмица той най-прилежно ги защищаваше, и остави на опозицията и пресата "честта" да ги принудят да подадат оставка.Използувайки саздадения попътен вятър, успя да смачка и НДСВ, и да принуди техните мераклии за постове поединично да молят за парче от баницата. Защото избирането и назначаването на "експертите" ще става ... знае се от кого ...Лошото е, че до сега назначените от него министри са много далеч от определението "експерти" и затова правителството не може да отчете нищо по-съществено. А това се пише на неговата сметка !Ако допуснем, че това е било защото е бил принуден да лавира в тройната коалиция, и между вътрешно-партийните котерии, то сега май, че ръцете му са по-свободни, и може да покаже дали действително има и качества на администратор, или само е ловък задкулисен въжеиграч.
40
8
 
32
 
! Отговори
rusnak преди 16 години
6to burkate BSP s Rusiq?:)) se edno nikoi drug nqma biznes interesi tam :))) palq4ovci...