Министрите в неведение за промените в кабинета

За промените министрите ни или не знаят, или предполагат, или не е тяхна работа
17 апр 2008 11:27,
11
Министрите в неведение за промените в кабинета
Снимка: typepad.com

„Мисля, че няма да има промени в коалиционната формула, а и не е необходимо“, каза министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов в отговор на въпрос какво мисли за предстоящите промени в кабинета.

Гагаузов предположи, че с коалиционните партньори първо ще се реши въпросът за коалиционната структура на правителството, а след това ще се обсъждат персонални промени.

На същия въпрос вицепремиерът Емел Етем отговори: "Започват разговори в коалицията и до Великден най-късно ще има резултат".

По думите й, най-късно другата седмица политическият съвет на коалицията ще заседава относно промените в кабинета, но засега персонални промени не са обсъждани.

Същото потвърди и земеделският министър Нихат Кабил.

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев пък посочи, че за него най-важна е стабилността на правителството. Относно промените в кабинета финансовият министър Пламен Орешарски каза само:

"Всички въпроси за промени в кабинета трябва да се задават към министър-председателя".

Министърът на правосъдието Меглена Тачева заяви, че с нея не е разговаряно и не знае за какви промени в кабинета става въпрос, а и не е нейна работа.

Министърът на държавната Администрация Николай Василев направо отказа коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 15 години
другари ривулюцията шъ я прайм по късно ,я да видим има ли ощи мандри дъ уберем чи нещу угладнях.................весеремос(шъ пубедим)
9
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
Не са министри, това са "мозъците" на тристранната коалиция. Тоя у средата, дето си е покрил очите, та да играе на "Не знам, не чух, не видях", е Сергейчето. У лево тоя, дето се е хванал за главата и гледа тъпо е Доган. А в дясно тоя със запушената уста е Симеончо. Явно не ги позна щото по принцип тия 240 броя маймуни в Парламента си приличат като две капки вода. Да не повярваме, но Днес.бг тоя път са намерили наистина най-подходящата снимка за статията. :))))))))))))
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-Ха!!!! Това на снимката кои министри са? Ха Ха!!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да знаеш колко ме кастриха,че не зная с животни как да практикувам.На всичко станах.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Министара по средата го познавам, на сминката са му излязли малки ушите
5
0
 
0
 
! Отговори
.вълчев преди 15 години
Промени глупости .Аз министър Вълчев ви казвам ,че мене с топ не могат да ме бутнат. Правиха опити със стачки и седенки ,ама аз така съм се окопал, че няма мърдане .Имам още много идеи как да развия ,извинете, да разбия образованието така че само ми гледайте сеира. А пък и колкото съм умен и духовит как държавата ще прокопса без мене .Аз съм роден да управлявам, така да знаете Много обичам да чета Алеко и главно откъса БАЙ *** И ОПОЗИЦИЯ АМА ДЕ ДЕ .Това е истината за мене ,маскари с маскари.
4
0
 
0
 
! Отговори
чичо лелин преди 15 години
Ми те се претрепват от работа,а вии само ровите!Оставете ги да се ТРУДЯТ ЗА ПОЛЗА РОДУ!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
гоце преди 15 години
керванът си вървиии ,кучетата си лаяят ............. ими що да не заседават до догодина ,...заплатките ,далаверките и те еее....си вървяяят....пък ние си чакамеееееее ...?????2....някой да ни оправи........ оле оле оле
2
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
Че то има ли министър, който досега поне един път е казал "това е моя работа, това е в моята градинка"? Все са недоразбрали, тях не ги засяга и никой нищо не им е казвал. Картинката към статията много точно ги е описала.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
te ne znaqt za kvo sa tam kamoli neshto drugo