Миков поема МВР. Ремонтът приключи, май

Меглена Плугчиева - евроковчежник, Николай Цонев сяда на на стола на Близнаков, Валери Цветанов отстрелва Нихат Кабил, а Евгений Желев се намърдва в здравното министерство
22 апр 2008 12:05,
54
Миков поема МВР. Ремонтът приключи, май
Снимка: БГНЕС

Досегашният председател на парламентарната група на Коалиция за България Михаил Миков ще бъде новият министър на вътрешните работи.
 
Меглена Плугчиева пък ще е дългоочаквания вицепремиер, който ще отговаря за парите от европейските фондове.

Досегашният изпълнителен директор на "Социални дейности на МО" Николай Цонев сменя Веселин Близнаков на поста министър на отбраната.

Нихат Кабил е министърът от квотата на ДПС, който ще бъде сменен. На негово място застава ст.н.с.Валери Цветанов, койюто досега бе директор на Института по почвознание и агроекология "Никола Пушкаров".

С поста си се разделя и здравният министър Радослав Гайдарски. На овакантеното му място сяда Евгений Желев - председател на Aгенцията за българите в чужбина и бивш старозагорски кмет.

Новите имена в кабинета бяха съобщени от социалният министър Емилия Масларова.

По думите й всички промени се правят с цел да има организация, да се стимулират част от процесите, да се активизират част от администрациите.

„Промените се правят с оглед успешно приключване на мандата и много бързо реализиране на управленческите програми на правителството”, каза Масларова.

Масларова допълни, че промените се правят, за да се засили дейността на Тройната коалиция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сменете и този на образованието
12
0
 
0
 
! Отговори
оздравителен процес преди 15 години
те вси4ки са некадърници, ама то трябваше и най-некадърния от тях също да си отиде - бат' Серьожа Дмитриевич...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мижитурки като станишев навремето са риели фекалии от оборите с животни... днес УЖ управляват държави.... СРАМ
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Плугчиева за наказание е върната от Берлин в София.... тя сега ще си изкара яда на Сергей, щото той й развали рахатлъка и далаверите в Германия!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
новите министри - отявлена мутра в отбраната, некадърник в МВР, бандит в земеделието, аферист в здравеопазването! Ебаааси и промените.... напъна се планината и роди мишка!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поредната марионетка под режисурата на Р. Петков!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
6
0
 
0
 
! Отговори
bez преди 15 години
От трън, та на глог! Такива неграмотни управляващи скоро не сме имали, промените не трябва да се одобряват, а трябва да се свали цялото правителство и да се върви към избори. Стига!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев за пореден път показа, че е една голяма, смешна и раздърпана , от която нищо не зависи в тази държава. Още по големи са онези, които всеки път се редят и гласуват за жалката и неграмонта комунистическа пасмина...
4
0
 
0
 
! Отговори
Просветен преди 15 години
Ае много смешни министри, не мога да разбера с такова образование как се става министър. Ае важното е да си член на цитирам: "Член на Българската социалистическа партия. Член на Висшия съвет на БСП. Член на Комисията по политиката на БСП..." и така нататък. Ай със здраве!
3
0
 
0
 
! Отговори
нямам преди 15 години
Михаил Миков на вътрешните работи?Смешна работа
2
0
 
0
 
! Отговори
нямам преди 15 години
Михаил Миков на вътрешните работи?Смешна работа
1
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 15 години
ehe e taia chervena mijeturka Mikov li shte oglavi velikoto MVR....... UJAS STAVAITE HORA NA BUNT DA IZMETEM TEZI CHERVENI BOKLUCI DAJE ZZAD GRANITZA ........ NO TOVA OT DRUGA STRANA E DOBRE ZA MAFIATA ,ZASHTOTO TOZI PLASHOK NISHTO NE RAZBIRA OT VUTRESHNI RABOTI I NASTUPI ZLATNIAT VEK NA MAFIATA, EI SEGA SPORED MEN DOIDE I VREMETO DA NI IZKLIUCHAT OT EVRO SUIUZA EI SERGEI DA VZEMESH DA SI HODISH, EI TAKA NE PUSKAHA KOKALA I PRI JAN VIDENOV I STRANATA PROPADNA , ABE S EDNA DUMA SERGEY - GEY KOITO SERE