Станишев не се кахъри, че ДПС управлява

Премиерът: ДПС е българска партия и от нея никога не са ми поставяли условия
19 май 2008 10:09,
48
Станишев не се кахъри, че ДПС управлява
Снимка: БГНЕС

"Не ме притеснява, че управлявам с мандат на ДПС, каза пред бТВ министър-председателят и лидер на БСП Сергей Станишев.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.

“Никоя партия или политик няма право да злепоставя страната”, заяви Станишев и така коментира поведението на ГЕРБ в Европарламента.

Според премиера, основният проблем на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е смяната на позиция и трудната предсказуемост.

“Затова вече не давам ухо много-много на това, което той говори”, каза още Станишев.

Премиерът акцентира върху необходимостта от бърза реформа в МВР, като призна, че “хората ги е страх да говорят по телефона, защото не се знае кой, кого слуша”.

Станишев разказа, че дори в неговия кабинет идват политици, които питат дали може да се говори спокойно.

“И аз не съм сигурен как точно да им отговоря”, каза Станишев.  

Според него е нормално хората да очакват повече от държавата.

В петък премиерът получил последните данни от Националния статистически институт, според които заплатите за първото тримесечие на тази година са се увеличили с 24% в сравнение с първите три месеца на 2007 година.

През април, по негови данни, инфлацията е 0,7%, така че има тенденция към успокояване на инфлацията в страната.

"След като бяха направени толкова жестове към бизнеса, очакваме още по-голяма социална отговорност от него, която би се изразила в отговорно договаряне със синдикатите за работните заплати, така че българският работник да получава удовлетворителна заплата", допълни Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ми е интересно, Доган подавал ли е до сега данъчна декларация и ако е за каква сума става дума.........
26
2
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Като се отстрани вдъхновителя и ръководителя на ДПС от управлението на страната,то и те ще "отпътуват" и ще се скрият в чужбина при милионите си.Затова ДПС в този си вид не е проблем на държавата,а проблема е висшето ръководство но БСП и ДПС,които ни играят непрекъснати театри.
25
2
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Знаеш много добре че,правителството на Беров стана с мандата на ДПС и подкрепата на БСП ,в резултат на което вие изкарахте мутрите и масово ограбихте народа.Правителството на Жан Виденов не мръдна да потърси сметка на ДПС за далаверите по това време.След това ДПС беше в правителството на НДСВ и "тайната" подкрепа на БСП / 1 вицепремиер,3 министри и 7 зам. министри/,а сега са пак заедно с БСП.Само по времето на Иван Костов се бяха скрили и глас не им се чуваше.Пак ще ти повторя - ти си мръсно ченге и работиш срещу народа и държавата си като прикриваш истинските вдъхновители и ръководители на ДПС, а именно БКП/БСП и ДС.Виж им само ръководството на ДПС и ще ти стане ясно :всички до един са ченгета,доносници и активисти на БКП.Не вкарвай хората в заблуждение и не разпространявай нагли лъжи,както правят продажните червени медии.
24
2
 
0
 
! Отговори
Kuzmanova преди 15 години
Станишев отдавна са му запушени ушите за неволите на обикновените хора в страната ни.Политиката която той провежда е в услуга на чужди интереси.Не е възможно да бъдеш убиец на българските интереси.Време е да се вгледа в положението в страната ни но не чрез погледа на ДПС.
23
2
 
0
 
! Отговори
Kuzmanova преди 15 години
Станишев отдавна са му запушени ушите за неволите на обикновените хора в страната ни.Политиката която той провежда е в услуга на чужди интереси.Не е възможно да бъдеш убиец на българските интереси.Време е да се вгледа в положението в страната ни но не чрез погледа на ДПС.
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев,ти учил ли си за Ботев,Левски,Раковски...?Чул ли си за Перущица, за Батак...?
21
2
 
0
 
! Отговори
mar преди 15 години
samo DPS propaganda...ili si bulgarin ili si vurvi predi da se e opunalo vuzeto.DPS dq se pemaxne,su6to i BSP 6toto smurdqt na gnoi.Sega mu e vremeto da po4nete s kampaniite,da nakarate bulgarite da glasuvat ,4e fesovete idat.Ili 6te e moe ili nqma da go ima nikoi, i ne me interesuvat opavdaniq i sulzi.Turcite da si xodqt v turciq.
20
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
няма две мнение ,че ДПС е Българска партия и няма две мнения ,че Доган е Български гражданин. Обаче не е тайна ,че тази Българска партия защитава правата в 99% на Български граждани с турско самоосъзнание. Освен това Тази"Българска" партия строи Джамии при офицялна религия в страната Християнство.. Защо не строи примерно една джамия и една църква? По този начин тази партия доказва ,че може и да е Българска но работи за про-турско насочените Българи. Освен това Костов през 1997год. коалирайки се с ДПС пусна противоконституционните новини на Турски език в Национален Ефир!!! По националната телевизия!!! Ето това вече поражда омраза ето тука е проблема на тая партия.. Може да е Българска но е насочена против Българите и България.. За това да си слагат *** и да спрът да се изживяват като Българи.
19
2
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
Крайно време е бизнесът да поеме по голяма социална отговорност ,а не всички да чакат на готово от правителството.
18
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво се очудвате на Станишев бащиния му род е от Македония, те там са или големи патриоти или големи еничари, средно няма!
17
2
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Burzi, smeli, sruchni se narichame.... ;)
16
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БСП = НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
15
2
 
0
 
! Отговори
Misho преди 15 години
ima turska partiq v germaniq .. no za angliq nz ..taka 4e kato nz po dobre so zamyl4i
14
2
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
А като дойдат избори си седите у вас! Статията е за Премиера, а не за Доган! Кахърен ли е или бе?? Е това е въпроса!!За да се успокои, моля някой поет да му напише един любовен стих!
13
2
 
0
 
! Отговори
Осман преди 15 години
Евала на Станишев!!!Най голямия политик на България!!!Алал му вера,че работи заедно с всички за Бъдещето на нашата България!!!
12
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В тоя сайт само - дпс та дпс ... айде озапти се малко бре редакторче ..
11
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз ли се бъркам или не можеше да има партия на верска или етническа основа?Щото дпс е толкова българска партия колкото доган е германец. Ако е така защо да няма партия и на българите християни???Защо се забраняват партий и движения които проповядват нацизъм,фашизъ,расова омраза...и т.н.?Защо в германия турците нямат подобна партия като дпс?Може би там не са демократична страна?Възможно ли е да съществува дпс в англия,да речем?И там не са демократи....само такива *** като станишев и българските политици се оказаха най-големите демократи!!!"...баси майката какъв живот живеея..."
10
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Помните ли разговора между Бай *** и Иречек?"..и да знаеш Бай Иречек-всичките са маскари...".За да са на власт политиците ни биха се обрязали дори!
9
2
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Не е толкова важно дали ДПС иска повече или по-малко власт. Проблема е в тези дето и я дават.Диригентите от ДС и БСП. Голяма грешка е да приемате ДПС като друга партия - те са турското БСП.
8
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бе, не е просто момчето, даже е доста чувствително, все се усмихва, мисли позитивно... но каква ли е причината да ставаме все по-зле? Сигурно иска да предаде положителна енергия на българите?! :) Ама на тази снимчица много ми напомня Мао дзе Дун, а те доста дръпнаха след него, само земетресения да няма, че днес един професор се е постарал доста да ни изплаши:) А бе, майтапи да стават, то какво друго остана?! Иначе Серги вярва в светлото комунистическо бъдеще, така се е постарал баща му, не можем да виним момчето, а и и колкото е живял по времето на комунизма, толкова станаха годинките и при демокрацията, млад, зелен, без опит, без трудов стаж, чувам че и президента нямал трудов стаж? А бе ние защо работим? А, Сергейчо?