Дикме отстреля Сокола: ДПС е тоталитарна партия

Бившият земеделски министър зове за близост с ГЕРБ, очаква рокади по върховете на ДПС
26 май 2008 08:47,
26
Дикме отстреля Сокола: ДПС е тоталитарна партия
Снимка: Булфото

Бившият земеделски министър и бивш депутат Мехмед Дикме смята, че авторитарни и тоталитарни методи са взели връх в ръководството на партията.

Дикме, който в края на септември 2007 напусна ДПС,  каза пред БНТ, че трябва да се даде възможност партията да се реформира.

"В началото ДПС си беше една демократична партия, но сега се нуждае от сериозна реформа и вътрешен дебат", каза още той.

Дикме очаква сериозни решения да се вземат от предстоящата конференция на ДПС.

"Не можем да вървим към Европа с тоталитарни методи", подчерта бившият министър.

Поп думите му не се отразяват добре изказванията, че ГЕРБ няма да прави коалиция с ДПС.

"За никой не е тайна, че следващият премиер ще се казва Бойко Борисов", отбеляза той.

Според него ако ДПС не участва два-три мандата във властта, това ще се отрази зле, "защото хората търсят тази партия, за да могат да участват в управлението", каза в заключение бившият министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Toyagata преди 15 години
Do pisatel 22 pitas za puskat mu dali e razana . Otgovor da razana e za damoje po lesno da ti ya musne v dupenceto.
24
0
 
0
 
! Отговори
Hard Rock преди 15 години
ДПС и БСП трябва да се саморазпуснат, ако им е останала поне малко съвест - но това няма да стене - гласувайте съграждани - това е спасението - да ги изметем от властта !!!
23
0
 
0
 
! Отговори
edmon преди 15 години
Kak moje takiva prostatsi da zashtishtavat turskite interesi.Preporachvam na bulgarite da badat hladnokravni,DPS sama shte se razpadne
22
0
 
0
 
! Отговори
bул преди 15 години
Пушката му също ли е рязана...
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе вие не разбрахте ли, че Костов за всичко е виновен?Когато е Костов на власт, той най-много краде и бандитства, и народа мизерства заради него.Когато е друг на власт, Костов пак най-много краде и т.н.Изобщо, на комуноидите пропагандата е големо нещо. Оня туфлек се влачи по Витошка с кола за 150,000 евро, комуноидния привърженик вика "абе зле е, ама с Костов ни беше по-зле". Хващат министър да снася 20кг *** <ако> в най-важното министерство - фенът крещи "дааа, ама при Костов беше 40кг акото!Те и психолозите си имат термин за тоя вид поведение. Затова - додето *** пуска червени и жълти бюлетини (или пък ходи за гъби) - нека му е рахат да си пие домашната шльокавица, а аз да оправям щерките му срещу една почерпка с водка "спирт".Комуноида си го е заслужил икономическото положение - вождовете го цъкат в поза партер, той вика "ааа, добре ми е, оня другия сигур ще ме кара да лежа по корем!"
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На вас какво ви открадна Костов, щото на много от нас даде!Даваше на всеки три месеца повишение на заплатите, даде 13 и 14 заплата и още много неща даде, но добрините се забравят и лесно се припява на комунистическата клика: Костов, Костов! На комунистите им е задача 0 1 да плюят по Костов, защото той е страшуен за тях! Защо не го осъдиха и вкараха в затвора, нали са на власт? Костов цели седем години вече не е на власт, да го съдят, а не клеветят! Не съм член на партията на Костов, не харесвам никого, но поне не си кривя душата като всички вас, които не виждат гредата в очите си, а сламката в очите на другите!
19
0
 
0
 
! Отговори
Снайперист преди 15 години
Докато не отсвирят Доган наистина, нещата в *** няма да потръгнат никога!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Той е единственият наистина честен и достоен мъж от ДПС, затова го отсвириха. Истински европеец и космополит. Като не знаеш не си прави проветрение на устата .
17
0
 
0
 
! Отговори
той преди 15 години
всичко написано екамофлаш
16
0
 
0
 
! Отговори
диди преди 15 години
не само тоталитарна мой човек ,незаконна по конституция, не по решение на българския съд ,защото такова нещо съд в българия няма ,да не говорим че е основана от терористи ,които се изкарват борци за правата на човека
15
0
 
0
 
! Отговори
ligla преди 15 години
Отстрелял ? Ама как ......?" Думата , дупка не прави "
14
0
 
0
 
! Отговори
mehmed преди 15 години
авторитарно и тоталитарно важи за самия него,човека за който ДПС навремето беше всичко.И ти се ментиш мистър Дикме и ти,преди да станеш министър ги говореше друго.Чао!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всъщност най-големия бандит и крадец в историята на България е именно Иван Костов! По неговите стъпки върви и шимпанзето Бойко Борисов, ама на друг принцип. Шимпанзето Бойко Борисов, известен некадърник, всъщност има намерение да надмине по кражби Иван Костов, в тази връзка вече мутрата има достатъчно подкрепа от ***.ните лумпенясали електорали... ама де да видим!
12
0
 
0
 
! Отговори
krokodila gena преди 15 години
Само за последните 3 години БСП и Доган ограбиха страната. Може и Костов да е крал, но тоакова пладнишко крадене като тия от БСП не е имало. Щом ни спряха и парите от еврофондовете значи верно се краде. То навремето ако Костов е краднал, защо тогава са ни отпускали пари по програма ФАР и САПАРД. На всичко отгоре пък и ни поканиха и за членове на НАТО и ЕС. С корумпирания Костов. Айде стига комунистически интриги. Костов - най-големия политик и държавник, вкарал ни в НАТО и ЕС, разобличил мафиота Р.Петков и разбил мафията през 1997-2001г.
11
0
 
0
 
! Отговори
marko polo преди 15 години
То е ясно, като бял ден, че който е горе ще краде. Поне да имат мярка. Освен това от тях се иска да работят и да направят нещо за страната. Сега става ясно, че не само крадат като разпрани, но и не работят. Единственият работохоколик в тази страна е Костов. За 4 години ни преобрази до основи.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-ха, Костов ли? Работил за какво? Единственото, което е работил, беше да крадне. Не да краде, а направо да крадне! Едно полезно нещо за страната не е свършил, затова пък от него голям зарар имаше... То не бяха подаръци на заводи, то не беше БТК... И сарая на Костов е доста по-отдавна готов. А Доган и тогава имаше същите изяви, само дето сините медии не го отразяваха (щото подпираше правителството), а N 8 явно други не чете...
9
0
 
0
 
! Отговори
заитересуван.... :)) преди 15 години
момчето е лапало ,но не е делило ... затова го и отсвиркаха !!! Че всеки ,който е бил горе ще *** !!!
8
0
 
0
 
! Отговори
doganova преди 15 години
Ай сиктир на Доган и Бойко. Следващият премиер ще се казва отново И.Костов.Народа проглежда и вижда, че Костов е единственият държавник работил за България.
7
0
 
0
 
! Отговори
цървул преди 15 години
пушката е БЕРЕТА и му я подари един горски шеф на РУГ, и струва около 1500 евро. Същия този горски все още е шеф и няма партиен лидер на който не е направил *** :))) сега се усуква около бат Бойко :))))
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като животните са мама им ***. Виж как усещат, че краят им наближава...