Цароизменникът

Борисов: Сам напуснах царя и коалиция с него няма да правя
3 юни 2008 08:14,
104
Цароизменникът
Снимка: Булфото

"Аз отдавана напуснах царя и не станах депутат от неговата партия. Моят път съм си го извървял сам и съм си го определил. Аз коалиция с царя няма да правя, така че няма да се налага да ми задавате този въпрос", казва Бойко Борисов в интервю за "Труд".

По повод на твърденията на политолога Стефан Гамизов, че той и президентът Георги Първанов са от едната страна, а от другата - премиерът Станишев, чийто живот е застрашен, кметът на София отговаря:

“Това е черен ПР, сега научих тази думичка, но ви казвам - огромни финансови средства са заделени за изборите.

По думите му това че с президента поддържа нормални отношения е така, защото трябва.

"Станишев бил от другия лагер! Че кой го направи Станишев премиер - същият този Първанов, дето го броят за политически пенсионер.

Що за безобразие е това да ми се приписва, че като се ръкувам с президента, съм в един отбор с него. А човекът, посочен от него за лидер на БСП и за премиер - в друг...

Какъв е този Гамизов, дето широко му отварят врати медиите?”, пита Борисов чрез вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 15 години
Добре де,ай кажете кат толкова плюете,кой да управлява а? Царя беше-ко направи,БСП-ко направи,Сдс-ко направи,НДСВ-ко направи?*** тука всички мноо говорят,а кат дойдат избори не ходите да гласувате,ми нека доганя дойде ве, а вие си стойте по кафетата и се чудете кой ще спечели изборите!!!
22
0
 
2
 
! Отговори
Георгиев преди 15 години
Браво на Борисов! Вижда се краят на крадливото управление и все по-остри ще стават нападките срещу него, но няма и капка съмнение, че той ще управлява самостоятелно. Той никога не е криволичил и винаги е имал ясна и открита програма. А за платените политологопроституиращи лица, if и анонимните психично болни всякъкви коментари са излишни. Порадвайте се още малко на свободата си крадливи ***, очакват ви затворите, както го искат и от Европа.
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Абе шматко ти си се разочаровал че си гласувал за един рекетьор и престъпник еми ти знаеш ли че тоя докато беше шеф на РПУ Русе беше на няколко заплати дори и при мафията на иманярите а другата заплата беше при тези на трафикантите докато бях полицай имаше канал който имахме разпореждане да не го пипаме и беше ТАБУ.
20
0
 
2
 
! Отговори
ужасен преди 15 години
избрах царя не можах да се осъзная една седмица - с какъв акъл грасувах за тия неизвестници. Разбирам червено обременени, етнозависими, гласуващи за 3 кебапчета и пакет ориз ама такова болшинство да вземат за *** си обещания - все едно магия направиха на тоя иначе умен и работлив народ.Бог да пази България!
19
0
 
2
 
! Отговори
IL. преди 15 години
Predi 20 godini drugi izbiraha i opredeliaha koi shte ni laje- sega sami si gi izbirame.Niama kakvo da se pravi. Izbirame, tova koeto ima. Koito i da e, mantalitete na balgarina niama da se promeni. KRIVO DARVO, TRUDNO SE IZPRAVIA!
18
0
 
2
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ако само слушаш през последните десетилетия какаво говорят нашите властимащи, ще ахнеш: "Какви талантливи политици се навъдиха". И винаги някой е по-по-най. Сега - Борисов, преди това беше Сакскуборготски, още по-преди Костов и т.н., та чак до Желев че и по-назад. Слушаш, слушаш с широко затворени очи, протягаш се и се прозяваш и тъкмо да изпаднеш в пълно блаженство, не издържиш на залъгания с кой знае какво стомах, на изключеното парно, на вмирисаните кофи с ***, на скочилите за пореден път цени и какво ли още не. Та щеш нещеш отваряш, очи, щеш нещеш гледаш, гледаш...ЕЙ, ама тия политици дето ни хранят с такива лъскави илюзии от затворената, а всъщност приватизирана фабрика за илюзии и ние явно живеем в две различни държави. И ако не те мързи и не те е страх, мислиш, мислиш... Ами щом нещата се повтарят така шаблонно толкова много време, значи нещо не е наред най-напред в системата. И значи първо трябва да се промени системата. Как и накъде - това е отделен въпрос. И още малко за навъдилите се наши кадърни политици. Те са неразвити, защото все се развиват и все по-посока на келепира. Най-много по посока на келепира се развиват комунистите, ама както я е подкарал Борисов, може и да ги надмине. Та нали той по тяхно време беше техен човек, беше близък и до Живков, и до мутрите, и до Сакскуборготски, и до... да сме живи, още много има да видим. А много от тези кадърни политици съм ги тествал и директно - предлагал съм и а нализи, и конкретни решения, и конкретни технически проекти от транспорта да отпадъците с милиарден ефект, но не! Тях това не ги интересува, те немогат и да го разберат. И как да го разберат - та в тяхната България всичко е наред, проблемите са в нашата България. Е, горе-долу като в гениалната "Приказка за стълбата" на Смирненски.
17
0
 
2
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Struva mi se, che malko nespravedlivo obviniavate Boilo.Ako stanete v saiuz s niakogo i vijdate, che ot tozi chovek nishto ne stava,i neshto poveche, zapochva da zloupotrebiava i vredi, kakvo shte napravite.? Shte prodaljite li da badete s nego, samo za tova, che niakoga ste go izbrali? Haide stiga, i glupostta si ima granica.!
16
0
 
2
 
! Отговори
Сим преди 15 години
Абе, Круме, язък ти за българското име.Искаш турци ли да те управляват?
15
0
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
Много се забравя... Малко история Бойко Борисов беше бодигард на Живков. Когато Живков умря фалиралият цар от игра на покер беше посетен от емисари на бившата ДС, които го доведоха в България и му "върнаха" имоте.В замяна някои хора придобиха правото да бъдат бодигардове на царя, царят пък забрави какво са комунисти и управлява с тях, а защо се учудвате, че като част от сделката бодигарда на фамилия Живкови управлява София и банка (дали само една) в полза пак на същата фамилия, освен това се готви да вземе цялата власт, докато внукът и осиновен син на диктатора се готви да става крупен бизнесмен като купи с част от парите на фамилията четвъртия GSM оператор. Наред са колхозите където стопани са Бойковци, а собственик Фамилията според тезисите на 12 и 13 конгрес на БКП. Лошото е че за Европа Мафия означава Моята фамилия (от италиански) и затова въпреки мечтите за милиарди може да останем на сухо. Лошото също е че внука при лошо стечение на обстоятелствата ще купи GSM на острови Зелени Нос, а не в България, жалко за българите, които и в двата случая ще платят цената.
14
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
"а от другата премиерът Станишев, чийто живот е застрашен " ???A??? То май това е истинската новина... Че живота на някого бил застрашен?! Гледам и се пуля! Май ще ида на очен лекар!
13
0
 
2
 
! Отговори
KRUM преди 15 години
AZ MISLJA , CHE NI STIGA 20 GODINI DA NI LAJAT . NE TRJABVA DA SE GLASUVA ZA NIKOJ , ZASHTOTO NIKOJ NE ZASLUJAVA DA UPRAVLJAVA BG . OSTAVETE GI DA SE SAMONAZNACHAT , NE IM DAVAJTE VASHATA PODKREPA , ZASHTOTO TOVA IM DAVA PRAVO DA NAMERJAT IZVINENIE ZA MRASOTIITE SI - NIE SME IZBRANI OT NARODA I SLEDOVATELNO SME UPALNOMOSHTENI DA PRAVIM TOVA ,KAKVOTO PRAVIM . DA GI LISHIM OT NASHATA PODDRAJKA ! NEKA PREHVARLIM CJALATA OTGOVORNOST NA TJAH . TAKA I TAKA NIKOJ OT SEGASHNITE NJAMA DA UPRAVLJAVA BG BEZKORISTNO . ZA KOGO GLASUVAME , NJAMA ABSOLJUTNO NIKAKVO ZNACHENIE . OSTAVETE GI DA SE POCHUVSTVAT SAMI I DA SE BORJAT ZA NASHETO DOVERIE .
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Все си вика, че от това по-лошо - няма на къде, ама май ще видим и борчето премиер. Дъто да ни е яко!. Такъв лапач и плямпало!Унищожи столицата, а сега държавата е на ред. Ама то си е казано: *** народ - слаба дъжава, така че
11
0
 
2
 
! Отговори
Debora преди 15 години
KAKVA POLZA IMA BG. OT TOZI TSAR ??? KAKVO NAPRAVI TOI DO DNES.? IZKARVA DOKUMENTI DA PREBIRA IMOTI I OSHTE IMOTI. TOI NE SE INTERESUVA OT JIVOTA NA BALGARINA. KAK MOJE V EDNA CIALA STRANA, VSICHKI DO EDIN DA BADAT SLEPI?? Glupavo e da izdignem niakogo, samo zashtoto toi shte bade protiv tozi kogoto ne obichame.
10
0
 
2
 
! Отговори
nov преди 15 години
ББ винаги е в съюз с някой, докато му е полезен, а след това го ритва. Той така стигна до кмет на София. Такива са и членовете на ГЕРБ. Няма нито едн чист, всичките са се отъркали и облажили от други партии, когато са биле на власт. Сега разчитат на простия български народ, че отново ще види мисията в лицето на поредния измамник и популист /както стана с царя/ и ще лапнат властта и парите от ЕС. Като са толкова способни и родолюбиви, къде бяха последните 20 години - въртяли са се като пумпали около всеки който е бил на власт - всичките са бивши партийни членове на някоя друга партия и ако ГЕРБ не спечели следващите парламентарни избори ще станат бивши и на нея и създадат някоя друга докато не се докопат до властта.
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Vanka tvoia kumir Boiko e o6te po zle za6toto negovite mutri minavat i kazvat na firmite ili pla6ta6 ili kato doideme na vlast 6te te likvidirame. V ruse doidoha pri 6efa i goo zapla6iha i to 4ovek koito e bil pazitel na zakona i to na nai visoko nivo . nemojeh da poviarvam za6toto sa6tia toia be6e kandidat za kmet na grada i az glasuvah za nego iskaha ot 6efa trise bona a tam biahme o6te petima rabotnici koeto vaob6te ne se pritesni. Tova ako ne e reket zdrave mu kaji . 6efa kaza 4e do sega nikoi si ne e pozvoliaval takova ne6to a i 4uvam 4e na6ata firma ne e edinstvenata .
8
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Браво,един да има поне да каже нещо твърдо,А НЕ ДА КРИВОЛИЧИ между всички!!!Лошото е за българите,че са си *** народ и пак ще гласуват за червени,сини и тем подобни,където 15години освен да крадът и лъжат друго не направиха.........
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Мале, този самохвало убеден. че САМ ще управлява?! Това иска да ни каже с поредното си интервю! Да пази Господ! Прекръстете се, че наистина доста наивни българи има, които с радост ще идат да гласуват за него, за да продължи илюзията, че най-сетне има човек, който да ни оправи! Да се смееш ли, да плачеш ли....?
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Верваме му!!!На кой не му е ясно че е резервния отбор на царя.Олигархо -мутро комунистите завзеха всичко,наистина незнам въобще има ли някаква надежда.
5
0
 
2
 
! Отговори
umen преди 15 години
ako imash kriptiran telefon mogat samo da go....
4
0
 
2
 
! Отговори
hi4o преди 15 години
правителството е заделило сериозни средства да изхарчи до изборите ама тези пари ще бъдат използвани за населението а Бате Бойко похарчи близо 2 милиона за Бургас а от изборите насам вече над 2 милиона , значи само за Бургас за една година партията му е хвърлила над 4 милиона а от къде ли са ги взели, а дали са платили данъци а кой ли ще връща тези пари.