Фук-фук, Бойко пълни медиите...

Кметът обяви, че уважавал Първанов, защото също като него тръгнал от улицата, пък Станишев едва ли не се родил в мерцедеса
10 юни 2008 10:51,
65
Фук-фук, Бойко пълни медиите...
Снимка: БГНЕС

"Тайната за моя успех се крие в работата", казва в интервю за френското списание "Politique internationale" столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Има едно-единствено обяснение и това е работата. Трябва умение да се съчетаят дисциплина и свобода на духа. Все пак не забравяйте, че каратето е изкуство. Политиката също", казва той и допълва, че докато бил треньор на националния отбор по карате, подготвял и докторат по психология.

"Това са дейности, които се допълват, а не се изключват взаимно. И изискват концентрация и познания. При пожарникарите е същото", казва Борисов и добавя:

"Сещате ли се за друга подобна работа, която изисква предварително такива човешки усилия?

Трябва да се умее да се работи в екип, да се взимат важни решения за една десета от секундата. Същото положение е и в политиката.

Очевидно този нетипичен житейски опит ми помогна, защото вече седем години съм най-популярният човек в България."

Борисов казва, че не се страхува от руско влияние в България.

"Не ме е страх от Русия. Руснаците са част от общата българска памет. Никога не съм бил приятел на комунистите.

Но не забравям, че няколко десетки хиляди руски войници загубиха живота си за свободата на България от турско робство.

Като християни имаме дълбоко уважение към тези хора, които поставиха свободата ни над своя живот. И като страна членка на НАТО и ЕС сме длъжни да спазваме общите правила и договорите, които сме подписали", казва още той.

Столичният кмет казва, че подкрепя отварянето на архивите и отстраняването на всички, които са сътрудничели на бившия режим.

На въпрос "какви са главните предимства и недостатъци на България" Борисов отговаря: Голямото предимство са народът и природата й.

Главният недостатък - корупцията и нефункциониращата съдебна система, за което е отговорно социалистическото правителство, което освен да отлага, не прави нищо друго.

На въпрос защо само президентът Първанов се измъква от критиката му, Бойко Борисов отговаря: Качествата на хората често зависят от тяхното минало.

Президентът Георги Първанов е израснал като мен - просто, на улицата. Докато министър-председателят Станишев е ходил на училище с мерцедес без регистрационни номера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
17
 
! Отговори
fyrom преди 15 години
Затова знаем кой си струва и кой не. Знаем, че Бойко и гнил и затова го ругаем тук. Яд ни е, че като "хвърля прах" той попада в очите на по простите българи, които му вЕрват и че ние, хората с разум сме малцинство. Така е и с комунистите...избират ги в дивата провинция масово а след това си орат нивите и пасат говедата и хич не им дреме какво зло са избрали.
43
0
 
17
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Нека всички политици в това число и бате Бойко разберат, че скромността е важен морален белег и е задължителен ако искат да се харесат на избирателите, а той не е нахален, а нагъл и ще бъде поредния лъжец за българския народ!
42
0
 
17
 
! Отговори
Todor преди 15 години
Glasuvaite oshte za toq ...to verno 4e za koito i da se glasuva she si ostaneme na sushtoto deredje...
41
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Както казах в коментар 32 - ...Бойко ис кърънтли ауей!..
40
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Спри се бе *** . Ти ли ще ми говориш нали твоя формален лидер Цветан Цветанов е племенник на министър на вътрешните работи при Т. Живков та нали на тебе ДС ти даде пари да почнеш бизнес па макар и охранителен и рекетьорски
39
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
абе тоя взе да си показва простотията все повече и няма нужда да казва, че е израснал на улицата , то си му личи дори без да говори, а само като го погледнеш- гаменче в напреднала възраст
38
0
 
17
 
! Отговори
bulgarin преди 15 години
ne zaka4aite 4oveka tova moje tova pravi,ili mu zapoviadvat da pravi.da mu bere greha koito go izbra.
37
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Шимпанзето мутра Бойко Борисов какво ще направи по проблема с ***, дето пребиха наши хора в Захарна фабрика? Нали е много смел и страшен софийския кмет, що не иде да респектира *** мръсни, ами само се надува като муха на лай.но, шимпанзето некадърно Бойко Борисов!
36
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Не се карайте за мен.. временно! Отивам на PR събитие. Едно мъжко списание има рожден ден и ще трябва да обясявам как догодина ще им направя рождения ден в Борисовата градина със певци, танцьори и т.н. Нали езерото Ариана го дадох на концесия на едни приятели, ще я уредим работата.. Айде!...Бойко ис кърънтли ауей!..
35
0
 
17
 
! Отговори
KoMBaT преди 15 години
"Не се опитвайте да настроите телевизора си! Бат' Бойко владее хоризонталата и вертикалата.":-D :-D :-D
34
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Луд умора нема! Амма май ние сме лудите ,че го търпим тоя въздухар,дето го избраха шайка купени мутри и ***.Затова не не закача тая крадлива напаст,да му гласува.
33
0
 
17
 
! Отговори
Петя преди 15 години
Моля, съобразявайте се с правописните изисквания на българския книжовен език:"отварянето на архивите и отстраняването на всички, които са сътрудничели на бившия режим"сътрудничИли
32
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
да ла/но съм, но само формално. При теб ла/ното е в душата ти, и знаеш много добре - защотото ти мирише :D :D
31
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Спри се бе *** . Ти ли ще ми говориш нали твоя формален лидер Цветан Цветанов е племенник на министър на вътрешните работи при Т. Живков та нали на тебе ДС ти даде пари да почнеш бизнес па макар и охранителен и рекетьорски
30
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Умен, красив, силен, скромен ... но стига за мен - казал ББ Супермена :)
29
0
 
17
 
! Отговори
ЛАВРЕНТИЙ преди 15 години
Ти си едно формално ла.но и го знаеш много добре.
28
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
..за вас единственият вариант, някой да има негативно мнение за Бат' Бойко е той да е платен!?! Толква е малкоумно това, не знам дали го разбирате! Вие сте едни хора без мнение, лесни за манипулиране! Идеални сте за Бойко и пасвате прекрасно на скапаната ни "държава", пълна с мутри и голфаджии!
27
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Ами не съм платено комунистче a съм бивше комунистче, нито съм седесарче и там някво друго. Аз съм неформален лидер на наааай-голямата партия в България - ГЕРБ!
26
0
 
17
 
! Отговори
ЛАВРЕНТИЙ преди 15 години
Кажи си го направо бе човек,че си платено комунистче,или платено депесарче,което е почти едно и също.Политическите школи на комунистите владеят до съвършенство тоталната дезинформация,която е тяхно основно оръжие.Понеже парите,които натрупаха са доста,могат да си позволят отрано да почнат с изборната си кампания.В никакъв случай,не може да се каже,че съм фен на Бойко Борисов,но по-подходящ от него за в момента няма.Един министър председател/имам в предвид Сергей Станишев/,може да се окапе,случва се дори да се олее,но да се *** е твърде много...
25
0
 
17
 
! Отговори
Динко преди 15 години
Ха ха. Успеха на Бойко се дължи на това, че е от мафията. У нас всеки политик, който е с "бизнеса" е успешен. Който им пречи те си плащат на медиите и този политик става най-плютият и омразен.