Яне Янев се облекчи

"Пламен Юруков е човек на ВИС-2", обяви изключеният от ПГ на ОДС депутат
25 юни 2008 15:31,
42
Яне Янев се облекчи
Снимка: Булфото

След като сутринта обяви, че лидерът на СДС е свързан с мафията и контрабандата на кафе, сега Яне Янев заяви, че Пламен Юруков е човек на ВИС-2.

Изключеният снощи от ПГ на ОДС депутат каза, че Юруков има съмнително минало преди да се захване с политика, а свързаните с него групировки вече са превзели СДС.

Янев посочи, че като народен представител не е прощавал на никой, за който е имал достатъчно информация, че е имал връзки със съмнителни структури.

Той каза, че се чувства облекчен и удовлетворен от решението на ОДС за изключването му от парламентарната група.

"Това решение обаче е юридически нелегитимно, тъй като споразумението за ОДС е подписано от други лидери", допълни лидерът на "Ред, законност и справедливост".

Янев обясни, че досега много пъти е искал да напусне парламентарната група, но не го е направил от лоялност към избирателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Тъй като вчера някой пак е писал за пореден път лъжливо използвайки моето име в 15, се налага отново да спомена това-онова относно случая Яне. Навремето Тодор Кавалджие каза, че СДС ще има, докато има келепир. Изобщо през целия преход келепира е и мотора, и спойката кажи-речи във всички наши партии. Затова и други подобни неща съм писал още през 1992 г. във вестник "1000 дни". Сега количествените натрупвания доведоха до качествени изменения - това взе да става явно. Ще мине време и ще започне да се разбира и това, че политиците в най-добрия случай са трета власт - след лихварите-банкери и дезинформаторите-журналисти. А за СДС вече не ми се говори - там нещата са повече от отчайващи. и то много отдавна. Разбрах какво става в СДС и накъде върви нашия преход още в началото на 90-те години и вместо депутат станах един от първите им критици.А за интересуващите се ще повторя какво писах преди няколко дни, когата се развихри случая Яне и някои пак писаха, използвайки моето име:"Да-а, някой/нкои днес пак разиграват дрън-дрън, че пляс, използвайки моето име. И макар че не следя редовно форумите, като че ли чак сега започват да разиграват дори диалог. Предполагам какво изащо се опитват да постигнат, но перефразирайки азбучната максима им пожелавам да им се случи това, което замислят по отношение на мен. А за да ги затрудня допълнително, обръщам внимание на всички, че коментар под десетина реда не съм писал, така че до тук всеки може, ако желае, да разбере кое е писано от мен не само по смисъла, но и по формата. Да видим кога вредителите-имитатори ще започнат да ме пунтират с дълги текстове и дали ще успеят - все пак дългото дърдорене на лъжи и глупости от чуждо име не чак толкова лесно. А ако успеят, това ще е вероятно доста забавно.А колкото до Яне - мого отдавна съм го отписал и като политик, и като свестен човек. Още в средата на 90-те години покрай келепеджийско-циркаджийските му истории с Мозер, Пинчев и Илиев. Още от преди това той играе абсурдно декларативно-показно шоу, което е достойно за част от евентуален филм на сбъркания ни преход. Заради една политическа въртележка работихме заедно месец в края на 90-те години и след това по инерция още около два месеца, за да свършим нещо уж съществено, но в крайна сметка така опорочено от него... От тогава сме ако не врагове, то поне противници. Има много хора, които ще потвърдят, че се разделихме, защото не исках да имам нищо общо с поредния лъжец в нашата политика.А в случая е интересно не е ли било ясно на ОДС какви ги върши Яне, след като на местните избори във Варна той кандидатира прословутия Марешки за кмет?А колкото до имитаторите ми, които подкрепят царя, си струва да им спомена, че по произход съм николапетковист и това определя отношението ми към нашите монарси."
22
0
 
0
 
! Отговори
wertyusa преди 15 години
А защо не цитирате отговора на Иван Сотиров?Та Иван Сотиров в отговор на твърденията на Янев отговаря, че Яни Янев е медицински случай.Ха-ха-ха:D.Ами е неделя г-н Янев какво се напъваше при Цветанка Ризова, едва ли не неговата партия била ощетена, а той видите ли е чист като роса...като роса, но в близост до хим.завод.Щеше да иска касиране на изборите в Сандански и Казанлък, но няма такова нещо.Абе на думи са много силни, особено щом става дума за изкуството лъжа...серсеми.Regards,wertyusa
21
0
 
0
 
! Отговори
ДСБ ДолнаСбирщинаБок преди 15 години
ДСБ ДолнаСбирщинаБоклуци ДПС ДолнаПасминаСульовциБСП БягайтеСпасявайтеПу....е НДСВ НаглиДолниСВине и т.н.направиха така че думата политик да служи като обида.
20
0
 
0
 
! Отговори
igra4a преди 15 години
kade be6e do sega betapanar ta mal4a ...... poznai kak 6te glasyvam za niakoi vsi4ki ste dolni pomi iari.
19
0
 
0
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 15 години
Най-добрата опозиция в България и с най-умния политик е ДСБ!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кой от кого се е учил?Янев от Юруков или обратно?Толкова са еднакви,дори не мога да преценя кой е по-големия
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A zashto go kazvash chak sled kato te izkuchiha be Qni.Shto ne go kaza po rano da ti go pyhna i u selqka
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 13-ти..ша плямпа ,ама ша яде бой,то и Слави плямпаше срещу възпитаните хора..Да си чувал да критикува Поли Пантев докато беще жив,Карамански,Златко баретата,а на Бойко Борисов е готов и *** да направи :)
15
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
След като нямате доказателства нямате право да съдите човека
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички са отвратителни разбойници и вие които защитавате конкретен политик - също сте омазани с мръсотия и сте платени разбойници. В началото на прехода народа имаше поне илюзия, че има политици, сега всички знаем със сигурност, че ни управляват само кърлежи.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Яне Янев е най-голямото плямпало. Пламен Юруков е човек на ВИС-2. А Бойко Борисов не е ли? Защо не плямпа и по негов адрес?
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Янев посочи, че като народен представител не е прощавал на никой, за който е имал"НикоГО и коГОто. Освен ако не говорим за камьони или бюра, на които не е прощавал..
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И защо трябва да се трие 2 ???? Лъжа ли е , че е аналнозависим???
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се изтрие веднага поста на Номер 2.
9
0
 
0
 
! Отговори
Нека всички знаят преди 15 години
Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир.Използвани са бизнес контактите му с ВИС-2 и Васил Илиев,където Юруков е движил търговията с кафе и Кока-Кола в Гърция.Този човек пусна в реализация план на Ахмед Доган за овладяване на СДС.Този план се реализира от Христо Бисеров и неговите маши в СДС-Пламен Радонов,Пламен Минев, Захари Желязков, Цоньо Ботев и други от клуба "Сенатор".Пламен Юруков е назначен за почетен консул на Казахстан у нас през 2000 г. На това място е трябвало да бъде Васил Божков-Черепа, но Юруков го е преборил.Представете си за какви покровители става дума. Да не говорим, че Казахстан е рядко авторитарна страна и изборът на Юруков не е случаен.Пламен Юруков е съдружник на известния строителен мошеник Димитър Бърбуков, а през 1995-96 е бил съдружник и със собственика на скандалната фирма "Фронтиер" Красимир Георгиев.Преди 10 ноември 1989 г. Георгиев е бил инспектор в Благоевски районен комитет на БКП. Отговарял е за "Енергопроект". В неговия отдел е работел и Румен Овчаров. Именно оттам тръгва топлата връзка между двамата.
8
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
О-О-О-Х,ОЛЕКНА МИ!
7
0
 
0
 
! Отговори
ilteko преди 15 години
niama li v taia darjava.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така така като няма кой да им разкаже играта на тези гадове там в парламента, нека само се самоизяждат, ама ако може по-бързичко де! Гоце захапа Серго, Серго захапа Боико, Костов пък Доганчо, сега и тия двамцата тука, мамини душички малко по малко сами ще си изкарат кирливите ризи на показ! xixixixixixi Ама лошото е че няма кой да я управлява тая нашата мила родна страна!
5
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
КАТО ЗНАЕШЕ ДОСЕГА ЩО МЪЛЧА КАТО *** БЕ ЯНЕ ? СЕГА ВЗЕ ДА КВИЧИШ КАТО ПУ....ТКА ЗА !!! СЕГА ТИ СИ ЗА СЪД ЧЕ СИ ЗНАЕЛ А СИ ПРЕКРИВАЛ АМА ДЕ НАРОД ДЕ ? АЙ ПЛЮЙ ТЕ СЕ АМА ДАНЕ ЗАБРАВИТЕ ДА УВЕЛИЧИТЕ ТОК ГАЗ И НАМ КО СИ ?? ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ НЯМА ДА ИМ Е СЛАДКО!!! АЙ ДО НАДДУМВАНЕ....
4
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир.Използвани са бизнес контактите му с ВИС-2 и Васил Илиев, където Юруков е движил търговията с кафе и Кока-Кола в Гърция. Този човек пусна в реализация план на Ахмед Доган за овладяване на СДС. Този план се реализира от Христо Бисеров и неговите маши в СДС-Пламен Радонов, Пламен Минев, Захари Желязков, Цоньо Ботев и други от клуба "Сенатор". Пламен Юруков е назначен за почетен консул на Казахстан у нас през 2000 г. На това място е трябвало да бъде Васил Божков-Черепа, но Юруков го е преборил. Представете си за какви покровители става дума. Да не говорим, че Казахстан е рядко авторитарна страна и изборът на Юруков не е случаен. Пламен Юруков е съдружник на известния строителен мошеник Димитър Бърбуков, а през 1995-96 е бил съдружник и със собственика на скандалната фирма "Фронтиер" Красимир Георгиев.Преди 10 ноември 1989 г. Георгиев е бил инспектор в Благоевски районен комитет на БКП. Отговарял е за "Енергопроект". В неговия отдел е работел и Румен Овчаров. Именно оттам тръгва топлата връзка между двамата.